CrazyTechniQ 0 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 Cześć. Pamiętam, że na X360 były powiadomienia, że XXXX jest online, na XOne ja tego nigdzie nie widzę. Może po prostu nie ma tej opcji? Denerwuje mnie to, że klikając guide nagle się okazuje, że mam dwóch kolegów, którzy od dłuższej chwili są online. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 wejdź w profil znajomego - zmień znajomość - dodaj do ulubionych - zatwierdź czy tam wyślij i włala Cytuj
CrazyTechniQ 0 Opublikowano 30 grudnia 2018 Autor Opublikowano 30 grudnia 2018 Dzięki, rzeczywiście zadziałało. Oszywiście M$ musiał pogmatwać. Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 przynajmniej definiujesz kto ma priorytet i kogo ma pokazywać a nie że co chwilę komunikat bo ktoś tam się pojawił. 1 Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 30 grudnia 2018 Opublikowano 30 grudnia 2018 I to jest właśnie za(pipi)ongo a nie jak kiedyś że ci wyskakiwało co chwilę że ktoś jest online.A to jeszcze jakiś random był z którym grałeś raz i żal go wywalić z frendlisty. Ja mam takie pytanie.Gdzie znajdę swoją aktywność z klubu.Pojawia się że x i 5 ludzi skomentował czy polubiło twoją aktywność.Klikam w to i wyskakuje że nie można odszukać lub nie istnieje.Nawet na ppe jest zakładka moje komentarze a na łoniaku tego nie widzę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi