Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 Wydaje mi się asax, że wymyślasz. Gra jest olana bo jest po prostu średnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 2 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 taka jest moja prawda gejmingu ty możesz mieć swoją prawdę. Nie jest to może najbardziej niedoceniona gra, ale ten ciekawy gameplay zasługiwał na trochę więcej uznania moim zdaniem. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 Nie wiem dla mnie taki sam absurd jak pisanie, że Driveclub to najlepsze wyscigi na tej generacji. Gierka bez kontentu, z nudnym gameplayem a na forum peany. A moim zdaniem 7/10 to uczciwa ocena i żadne DLC z deszczem tego nie zmieni. Podobnie uważam, że Quantum Break to ofiara zbyt ambitnych planów co do storytellingu Remedy (no i tez problem MS, które chciało gry na nową generacje, które będą miały w sobie "coś" nowatorskiego), gra ma tony niepotrzebnego tekstu, story jest podane w bardzo kiepski sposób (serial, który rozdziela czaptery gry? No dla mnie to powinno być jako odzielnna produkcja, którą nie wiem trzeba by było sobie obejrzeć przed grą jeśli chcesz mieć szerszy wgląd w l o r e a nie coś takiego) do tego faktycznie kiepsko wygladająca grafika na Xboxie, średni moim zdaniem gunplay i totalnie z dupy sekcje platformowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 2 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 (edytowane) no jestem w stanie się zgodzić co do zdecydowanej większości przedstawionych wad (o niektórych sam pisałem jak elementy platfromowe czy serial). Ale też nie pisze że QB to jakiś mesjasz czy najlepszy shooter generacji, po prostu uważam że gierka ma dobry, świetnie przemyślany gameplay i całkiem spoko klimat. To że te kilka dobrych rzeczy zostało to pogrążone przez inne elementy które były nietrafionymi pomysłami lub zostały całkowite skaszanione to nie musisz mi pisać bo to wiem Edytowane 2 lipca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 BLUR szkoda ze nie pyklo, bardziej mnie boli ze nie zobacze drugiej czesci niz chociazby DC2. No jak mi sie w to pieknie gralo, model jazdy przypominal mi PGR, walki na power upy, masa godzin przegrana w multi, jeszcze wiecej na splicie. Zamiast napierniczac turnieje w PESA gralismy wlasnie w samochodziki. A ten motyw muzyczny chodzi za mna po dzis dzien. Na wstecznej tego nie ma cnie?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 (edytowane) QB był bardzo fajny i miał to coś. Niestety odbiór gry troche był zepsuty poprzez serial i tona TONA śmieci do przeczytania. Za sam scenariusz gry i moim zdaniem ciekawy gameplay zasłużył na więcej rozgłosu więc zgadzam się z asaxem w sumie aż zerknąłem do mojej recenzji sprzed 3 lat i dalej się zgadzam ze wszystkim Edytowane 2 lipca 2019 przez MaZZeo Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 2 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2019 (edytowane) W QB poza fajna walka nie było nic ponad przeciętną. Duży zjazd Remedy, a Control nie wygląda wcale lepiej. Edytowane 2 lipca 2019 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Ten minus za recenzje gry w poście Mazzeo xD Dobrze przypomnieć sobie że dzbanów nigdy nie brakowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 To @ASX jaka jeszcze gra z xboxa jest niedoceniania? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Teraz, Wiolku napisał: To @ASX jaka jeszcze gra z xboxa jest niedoceniania? ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Wszyscy wiemy, że bardzo chcesz napisać o pewnym nowatorskim tytule, ale wiesz również jak wszyscy na to zareagują. On_top: ja bym tutaj wymienił Binary Domain. Ciekawa gierka o fajnym settingu zasługująca IMO na więcej poklasku, szczególnie biorąc pod uwagę kilka pomysłów, które ciepło wspominam (choć fakt, że były niedopracowane). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Wiolku napisał: Wszyscy wiemy, że bardzo chcesz napisać o pewnym nowatorskim tytule, ale wiesz również jak wszyscy na to zareagują. jakim tytule? jacy wszyscy? wybacz, nie mam pojęcia co to za projekcja w twojej głowie Co do Binary Domain to całkiem dobry cover shooter, również miło wspominam. Szkoda że okazał się taką porażką finansową (z tego co pamiętam gra sprzedała się naprawdę tragicznie) Edytowane 3 lipca 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 15 minut temu, ASX napisał: jacy wszyscy? Chyba ci sami, o których ty pisałeś W dniu 30.06.2019 o 08:49, ASX napisał: Wszyscy wiemy że Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Wszyscy wiemy że xD tak pretensjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 dodam jeszcze od siebie: Tearaway, które chyba stało się ofiarą własnego hajpu i wielkich oczekiwań. A tymczasem dostaliśmy małą uroczą gierkę, zbudowaną w całości o możliwości PS Vity z naprawdę prześliczną oprawą audiowizualną Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Czyli z niedocenionych przechodzimy płynnie do słabych gier które moga się podobać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Eternal Darkness - świetny horror z zayebistymi patentami takimi jak automatyczne ściszanie nam tv (wtedy jeszcze grało się przecież na crt to i efekt był podwójny), fajnymi scenariuszami i długim czasem gry. RIP Silicon Knights. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 3 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Kurcze nigdy jakoś w to nie miałem okazji, mimo że na początku poprzedniej generacji kiedy gra wychodziła słyszałem o nie bardzo dużo dobrego. Dzięki za przypomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 1 godzinę temu, Nemesis napisał: Eternal Darkness - świetny horror z zayebistymi patentami takimi jak automatyczne ściszanie nam tv (wtedy jeszcze grało się przecież na crt to i efekt był podwójny), fajnymi scenariuszami i długim czasem gry. RIP Silicon Knights. Pierwsze słyszę, żeby gra otoczona niemalże kultem była niedoceniona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 491 Opublikowano 3 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2019 Niedoceniona? Na pewno była doceniona. Zapomniana? być może w końcu to gra z GCN i plany sequela zostały pogrzebane. 20 godzin temu, Szymek_PL_ napisał: Na wstecznej tego nie ma cnie?? Blura w ogóle nie ma już w sprzedaży na jakiejkolwiek platformie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 7 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Halo Wars - a zwłaszcza pierwsza część, która udowodniła niedowiarkom że można zrobić świetnego rtsa na konsole. Szkoda że gatunek strategii jest tak niszowy, bo moim zdaniem gra zasługuje na znacznie większe uznanje Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Far cry primal. Nie grałem w czwórkę, tylko od razu w tego FC. Fajny klimat, jakieś urozmaicenie od tych karabinków i szczelania. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 7 lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 RUSE - kolejna i chyba ostatnia grywalna strategia na konsole. Gra miała trochę bolączek (tragiczna "fabuła" i najgorszy polski dubbing w historii), czuć było niski budżet. Ale sama rozgrywka oparta na tym co w sumie jest najważniejsze w działaniach wojennych a co inne gry przez wiele lat zaniedbywały, czyli podstępie i dezinformacji. Była to i jest do dzisiaj niezwykle unikalna gra, która dawala mase radochy. Była przy tym niezwykle dynamiczna jak na strategie Żałuje że nigdy nie bylo mi dane sprawdzić trybu multiplayer bo dopiero tam gameplay musiał pokazywać pazur Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 467 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 1 minutę temu, ASX napisał: chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi