Plugawy 3 661 Opublikowano 7 lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2019 Bishi Bashi Special - polecam bardzo do multiplayera na dwóch i od razu możecie sobie ją wrzucić na PS Classic nie będziecie zawiedzeni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 644 Opublikowano 26 października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 października 2022 Przypomniała mi się taka mała gierka sprzed kilku lat - Assault Android Cactus Ogólnie Twin-Stick Shooter na dynamicznych arenach. Elementy shmupa, co-op, te sprawy. Świetny klimat i humor, fajna mechanika, trochę strategii, przyjemny dynamiczny OST, kilka grywalnych postaci, i z jakiegoś powodu nawet taka osoba jak ja czuła chęć bicia rekordów na poszczególnych arenach. Gra miała dobre opinie, ale mam wrażenie, że przeszła mimo wszystko bez większego echa. A jest dostępna na wszystkie platformy, często za grosze. Nawet na Switchu trzyma 60fps. Zachęcam. Mam grę na PC, ale chyba sam sobie ją kupię na jakąś konsolę przy okazji obniżki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi