Gość Rozi Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Najbardziej niedocenioną gierką jest bez wątpienia Battlefield V. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 1 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Sea of Thieves Banjo Kazooie: Nuts & Bolts dwie gierki które wyprzedziły swoje czasy i które zawsze będę bronił Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 047 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Banjo to chyba jedno z najgorszych rozczarowań jakie mnie spotkało. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 1 stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 (edytowane) Fani starych części mogą czuć się rozczarowani, oczekiwali klasycznej platformówki i domknięcia trylogii zapowiadanej już w Banjo-Tooie, a dostali kreator pojazdów xD Edytowane 1 stycznia 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 968 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Dla mnie najbardziej niedocenianymi grami tej generacji są bez wątpienia: Alienation Resogun Nex Machina Każda z nich prezentuje mistrzowski poziom wykonania. Oprawa AV wzorowa, podobnie grywalność. Replaybility? Wzór do naśladowania. Szkoda, że obecne czasy wolą Press X to Jason zamiast tego typu gameingowych masakratorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Gothic 3 jak dla mnie. OK, nie jest idealna, ale wciąż prezentuje się bardzo przyzwoicie, a w momencie premiery wręcz super. Powiedziałbym, że Piranha wyprzedziła epokę rozmachem tej gry. Marzy mi się taki remake tej części (były ploty o remake'u 1 i 2, ale po co to komu? Te gry są bardzo udane, grafika jest ich integralną częścią klimatu i wciąż potrafią wciągnąć). Mam na myśli głównie sprawy techniczne, bo to one zniechęcają mnie do kolejnego podejścia (choćby nie wiem jak dobry był komputer, podczas poruszania się po świecie występują przycięcia animacji, które bardzo irytują). Muzyka w tej grze to jeden z najlepszych soundtracków w grach. Świat jest piękny nawet obecnie. Tak że sprawy techniczne, ogarnięty system walki, porządek z questami i kupuję po raz kolejny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 Bluber wymienił prawie wszystko co chciałem, Enslaved bardzo niedoceniony tytuł. Gry Team Ico niestety też hitami sprzedazowymi nie były. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 1 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2019 The Surge. Wydaje mi się, że wszystko przez to, że wcześniej to samo studio wypuściło tego nieszczęsnego LoTF. Szkoda bo grało się w to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 The End Is Nigh, znakomity platformer twórcy Super Meat Boya i Isaaca. Przeszedł jakoś bez echa, a zachwyca wykonaniem. Piekielnie trudne, masochistycznie wręcz momentami, ale czuć w tym miłość i jakość. Plus muzyka to bardzo przyjemne aranżacje muzyki klasycznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 896 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Kameo: Elements of Power na X360. Gierka przeszła bez echa i chyba się słabo sprzedała skoro nie było kontynuacji. Gierka mi się mega spodobała i miała świetne patenty ze zmianą formy. Piękna grafika mimo ,że to jednak z pierwszych gierek na tą konsole i czuć jeszcze poprzednią generację. Jako ciekawostka gierka była projektowana na pierwszego Xboxa. Szkoda ,że seria umarła bo to jedna z lepszych gier Rare od kiedy jest w rękach M$ zaraz obok Viva Pinata. Giants: Citizen Kabuto świetna gierka z mega poczuciem humoru. Przeszła jakoś bez większego echa mimo przychylności prasy. A szkoda bo genialne uniwersum. Niektórzy też marudzą na Metal Slug 4 i 5. Te części co prawda nie są już od ojców serii jednak są to dalej świetne części. Natomiast wszystko co wyszło po 5 to wiadomo ,że padaka. Die by the Sword też jest zapomniane a gierka świetna. Alan Wake też nie dostał w moim odczuciu zasłużonej uwagi graczy. Dla mnie w tej gierce wszystko grało, jedna z moich ulubionych gierek w klimatach horroru. Mega tytuł. Unreal Tournament III też przeszedł jakoś bez większej uwagi graczy a tytuł świetny. Nie tak dobry jak UT 2004 ale dalej grałem w niego ostro. Edytowane 2 stycznia 2019 przez Ukukuki Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Killzone mercenary - imo calosciowo najlepszy killzone fps Xenosaga epizode3 - najlepsza czesc trylogii, cudownie epicka, cudowne cutscenki, chwytajace za jaja momenty, swietna muza, podobalo mi sie bardziej niz np ffx Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 (edytowane) Ghost in The shell z psxa. Gra była idealna. I chyba vagrant patrzac na fakt ze gra nie ma ani kontynuacji, ani remake'a. A tej kur,vy z psx extreme co dała 6/10 vagrantowi w 3 groszach nigdy nie zapomnę. Edytowane 2 stycznia 2019 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 619 Opublikowano 2 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 stycznia 2019 Binary Domain - wykreowany świat, fabuła, długie walki z bossami. Oj muszę sobie odświeżyć. Bardzo chętnie zobaczył bym kontynuacje. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 The Messenger - głównie przez ograniczonie platform do pc (75% pewnie pożyczyło z zatoki) oraz switcha (granie w to na joyconach to masochizm więc imo jedyny słuszny wybór to pro controller) a szkoda bo tytuł imo dużo lepszy niż Celeste. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2019 Call of Duty World at War - rzygam już tą serią, ale to jedyna gra z serii (od CoD MW), którą mogę zaliczyć do listy swoich gier życia. Single bardzo spoko, zombie super, a multi genialne. Multi chyba nigdy mi się nie znudzi. Ten pozytywny chaos, ten klimat i oczywiście przyjemne strzelanie. Nie jestem za bardzo fanem gier multi, ale w tej grze spędziłem setki godzin i mam do niej ogromny sentyment. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Wszyscy wiemy że forum to dosyć specyficzne miejsce, wiele razy zdarzalo sie że gry powszechnie popularne i bijące wszelkie rekordy jak np. Smash czh Fortnite nie znajdowały zbyt wiele uwagi ze strony forumka, można wręcz odnieśc wrażenie że tematy tych gier są martwe lub gra w nie tylko Jakub. Sam też od dłuższego czasu dostrzegam, że gry które osobiście lubie raczej nie cieszą się w tym miejscu popularnościa (ostatni przykład Outer Wilds). Być może to kwestia tego, że preferuje nieco inne gry niż większość użytkowników? Nie wiem. A jak jest z wami? Jesteście raczej w forumowym mainstreamie, czy również macie takie gry o których raczej nie podyskutujecie na forum bo nie ma z kim? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Oho kolejny temat do promowania SoT, niech mnie chuy Mnie mainstreamowe gry męczą, wiec gram w dużo indyków i nadrabiam zaległości na switcha + gram w mojego raka czyli BO4 ponad 200h i chce mi się dalej cisnąć xd tryb heist czy serach & destroy super sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Gram w te popularne jak i w te mniej popularne. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 (edytowane) nikogo do gry w SoT tu nie znajdziesz Edytowane 30 czerwca 2019 przez hav7n 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Co za beznadziejny temat i ten poczatek "wszyscy wiemy". Zdecydowanie na PPE z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 No Black Ops 4 czy ogólnie Call of duty to też dobry przykład bo to gry bardzo mainstreamowe wszedzie poza forum. Ciekawym przykładem jest też ostatnia popularność CTR na forumku (całkiem uzasadniona IMO bo gra wydaje się bardzo dobra). Ale chyba wszyscy zgodzą się że Mario Kart mimo że jest bardziej popularny to może pomarzyć o takim przyjęciu na forum. Fajnie było też patrzeć jak forum przeżywało kilkaset tysięcy osób na streamie Death Stranding ( oczywiscie tego nie krytykuje). Wydaje mi się że na tą specyfike forum składa się co najmniej kilka czynników. Najważniejsza jest chyba struktura wiekowa, nie mam danych ale wydaje mi się że forum mocno się starzeje i brakuje tu nowych młodych twarzy. Dwa że większość tutaj osób wychowała się jako dziecko w specyficznej kulturze (przykład Crasha) i jest to grupa zdecydowanie dominująca. Nie ma oczywiście nic w tym złego, ale trochę szkoda że największe forum konsolowe jest tak homogeniczne, bo moim zdaniem większa różnorodność na pewno pozytywnie odbiłaby się na jakości dyskusji. Ale to tak odchodząc od tematu 15 minut temu, hav7n napisał: nokogo do gry w SoT tu nie znajdziesz Wybacz, ale nie szukam Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Co za skrót SoT? Ale casual ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Sea of Thieves? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 30 czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Jak ci napisze pelna nazwe tez nie bedziesz kojarzyl. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 610 Opublikowano 30 czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2019 Tak jak Gumiś pisze, ale nie odchodźmy proszę za bardzo od tematu. W pierwszym poście i nazwie tematu wyraźnie napisane jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi