Opublikowano 10 stycznia 20196 l A niechaj graczowie wżdy postronni wiedzą, iż Boty nie gęsi, iż swój kanał mają.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Zapraszamy te 10 osób z community Edytowane 10 stycznia 20196 l przez _Be_
Opublikowano 10 stycznia 20196 l Jakby co, to na NASZYM discordowym serwerze mamy odpowiednie dzialy i do Xboxa i do pleja i rozmawiamy na wszystkie tematy filmy seriale, gierki i inne pierdoly included
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 22 minuty temu, MaZZeo napisał: Co to jest discord? Jak IRC, tylko nowsze: https://discord.gg/VCtfDU
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, Rayos napisał: Jakby co, to na NASZYM discordowym serwerze mamy odpowiednie dzialy i do Xboxa i do pleja i rozmawiamy na wszystkie tematy filmy seriale, gierki i inne (pipi)y included Niby tak, ale jesteś tam ty, ficuś i zdrowywariat.
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 59 minut temu, MaZZeo napisał: Co to jest discord? Takie tam guwienko do komunikacji i wspiera oficjalnie xboxa bo można integrować oba konta
Opublikowano 10 stycznia 20196 l 6 godzin temu, ragus napisał: Niby tak, ale jesteś tam ty, ficuś i zdrowywariat. Ficek dawno uciekł, psycha pękła
Opublikowano 11 stycznia 20196 l W dniu 10.01.2019 o 16:32, Rayos napisał: Jakby co, to na NASZYM discordowym serwerze mamy odpowiednie dzialy i do Xboxa i do pleja i rozmawiamy na wszystkie tematy filmy seriale, gierki i inne (pipi)y included A dziekuje za info kolego juz wbijam Mam nadzieje ze przyjma tam g r a c z a bez wyzwisk i grozb karalnych
Opublikowano 11 stycznia 20196 l 14 minut temu, aphromo napisał: A dziekuje za info kolego juz wbijam Mam nadzieje ze przyjma tam g r a c z a bez wyzwisk i grozb karalnych i jak tam przygoda z discordem aphormo? xD
Opublikowano 11 stycznia 20196 l Nie byl godny mnie, chlopaczki dostaly modki i im sie wydaje ze mano a mano
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Jeden dzień i już hff na 8. Jeszcze nigdy tak głośno się nie śmiałem. Tylko prosimy zakładać konta z tymi samymi nickami, co na forum, bo Spencer lubi dzbanować nieznajome mordy nicki. Edytowane 13 stycznia 20196 l przez Gość
Opublikowano 12 stycznia 20196 l Stary link wygasl, nowy juz perm invite zrobilem: https://discord.gg/HSTXhK7 Mozesz poprawic u gory Hum. Edytowane 12 stycznia 20196 l przez Gość
Opublikowano 12 stycznia 20196 l O 20:00 sie zbieramy, zeby o 21:00 byli juz wszyscy. @Czezare wbijaj na discorda jak cos.