Opublikowano 18 stycznia 20196 l Strasznie się nakręciłem na ten tytuł. Tylko pytanie czy orientuje się ktoś czy będzie on normalnie dostępny w Europie z napisami po angielsku? Edytowane 18 stycznia 20196 l przez pattro
Opublikowano 19 stycznia 20196 l Nowy trailer Co do pytania o dostępność to wszystkie poprzednie części są dostępne na 3dsie, więc i 4 będzie ale prawdopodobnie ze sporym opóźnieniem
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Materiał z dema, które było dostępne podczas World Hobby Fair '19. Wygląda to wspaniale i mam nadzieję, że nie wyjdzie w tym samym czasie co nowe pokemony bo choć to zupełnie inne gry to jednak te drugie mogą osłabić sprzedaż YW4.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ja tam póki co przychylnym okiem patrzę na ten tytuł. Jest na radarze zakupowym. W ninokuny nie grałem, więc żadnej awersji nie mam co do systemu walki. Poksów nie toleruje, być może Yokasy mnie do siebie przekonają.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ślicznie wygląda ,lubię animacje studia Ghibli i trochę mi nimi podchodzi, ale czy są plany wydania tego w Europie ?
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Wszystkie poprzednie 3 części Yokai watch wylądowały na zachodzie z rocznym lub półrocznym opóźnieniem, więc tak będzie na pewno i w tym przypadku.