oFi 2 497 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 ale teraz pojechali po nostalgii cia - re - czki Cytuj
Ma_niek 870 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 No ciaryy.To pierwszy Dragon Ball od Tenkaichi 2 ktorego kupie.Powiedzcie tylko ze bedzie orginalna muzyka a nie te plumkanie z poprzednich czesci? Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 10 minut temu, Ma_niek napisał: No ciaryy.To pierwszy Dragon Ball od Tenkaichi 2 ktorego kupie.Powiedzcie tylko ze bedzie orginalna muzyka a nie te plumkanie z poprzednich czesci? jest oryginalna muzyka z anime. chociażby w 7:00 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 18 grudnia 2019 Opublikowano 18 grudnia 2019 Meh, gameplay wygląda jak te przeruchane bijatyki z ps2 w 3d. Fabułę też znam na pamięć, bo anime i mangę widziałem niezliczone razy. Hard pass. 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 4 stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 stycznia 2020 no kręcą hype na nostalgii ale sama gra wygląda na mocne 7/10 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 4 stycznia 2020 Opublikowano 4 stycznia 2020 Robią to goście od serii Naruto UNS, jestem spokojny o jakość gameplayu. Na bank bossowie będą najjaśniejszym punktem gry. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 9 stycznia 2020 Autor Opublikowano 9 stycznia 2020 trochę więcej nt. systemu progresji postaci. Czekam na recenzje na meta. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 12 stycznia 2020 Opublikowano 12 stycznia 2020 Preorder jest, bedzie grane, jeszcze kumpla namowilem, bo tez fan DB. Gdyby ktoś szukał najtaniej pudełka na ps4 to joystick.com.pl ma najnizsza cene jaka znalazlem 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 12 stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 stycznia 2020 No to czekam na opinie forumowicze bo jakoś jeszcze hype mi nie wleciał. Liczę że będzie to coś lepszego niż XV2 z elementami rpg i otwartego świata Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 15 stycznia 2020 Opublikowano 15 stycznia 2020 Jak ja gardze tym angielskim dubem xd 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Jutro wieczorem, jak już się dorwę do gierki Cytuj
Jakim 1 797 Opublikowano 16 stycznia 2020 Opublikowano 16 stycznia 2020 Juz sa. Srednia 78 na meta. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Meta ACG daje "wait for sale". Z recenzji wynika, że gra jest nierówna i robi za(pipi)iste rzeczy tylko po to, żeby poprzetykać je pustym światem i wkradającą się po czasie nudą. Jeśli ktoś ze Smoczymi Jajcami nie miał do czynienia to lepiej niech odłoży pieniądze do skarbonki - wygląda na to, że tylko fani Goku i spółki będą się dobrze bawić w trakcie grania. Jeszcze niecałe 8 godzin i wskakuję w gierkę Cytuj
Mendrek 569 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Mnie tylko ciekawi czy jest oryginalna ścieżka dźwiękowa z zetki w standardowej wersji, oprócz okazjonalnego "Cha La" Cytuj
LukeSpidey 941 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 User score wysoki, ale to raczej głos fanów. Czekam na sporą promocję. Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 2 godziny temu, LukeSpidey napisał: User score wysoki, ale to raczej głos fanów. Czekam na sporą promocję. Oczywiście, że to głos fanów, bo nie ma sensu kupować tej gry jak nie jest się fanem DBZ. Konstrukcyjnie jest prosta, walka (przynajmniej na początku z postacią na 5 levelu) nie daje większych możliwości kombinowania, świat jest wykonany na poziomie poprzedniej generacji, zarówno technicznie, jak i designersko - pusty i oprócz prostych, wręcz prostackich aktywności na zasadzie "zrób prosty sidequest, zbierz sobie znaczki za które kupisz nowe ataki albo połów ryby czy poszukaj materiałów do craftingu" nie ma co w nim robić. Na pewno nie stanie w szranki z BOTW jeśli chodzi o możliwość zainteresowania gracza. Ale wystarczy wskoczyć na Kinto, pofrunąć razem z Piccolo naklepać randomom i pozbierać szukajki i każdemu, kto zna się z Goku i spółką powinno mocniej zabić serduszko. Hasło reklamowe "you watched anime, now go play it" jest w 100% trafne - wydarzenia idą znanym torem bez większych cięć (a nawet dorzucając kilka scen, których serial nie posiadał), w trakcie cut-scenek wygląda to bajecznie, a w tle przygrywa nam znana muzyczka. Jeśli ktoś nie zna materiału źródłowego to raczej nie da się porwać gierce, natomiast fani chcący odświeżyć sobie Zetkę powinni czuć się jak w domu. Na chwilę obecną, po 3 godzinach, jestem na tak - prosty tytuł skierowany dla ludzi uwielbiających DBZ, podlany lekkim sosem z RPGa i za(pipi)isty wizualnie. Jeśli ktoś oczekiwał rozmachu na miarę Wiedźmina 3 to faktycznie może się zawieść i lepiej poczekać na przecenę. Chaa-laaa, head cha-laaa... Parę autorskich skrinów z pierwszego arca w spoilerze. Spoiler No i ten pusty świat xd 2 Cytuj
oFi 2 497 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 No przeciez wiadomka ze to dla fanow. Czekalem na taką wersje db od kiedy pamietam i w koncu sie doczekalem. Wszystkie 3 sagi w rpgu, juz dawno powinni to zrobic, kabza z pieniędzmi sama by sie nabiła capcomowi tak na prawdę. To intro w tej grze jezusku Ale bedą ciareczki w znanych scenach jak za czasow rtl, tylko jeszcze z wieksza siła P. S. Kupiłem na premiere bo liczę ze za zarobione pieniążki zrobią moze jeszcze wszystkie sagi gt, a pozniej jeezcze super jak będzie duze zainteresowanie 1 Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Czym więcej gram tym bardziej wczuwam się w gierkę, na razie solidna produkcja oddająca klimat animki 2020, nie zmieniaj się nigdy 1 Cytuj
Square 8 711 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Ja chętnie bym zagrał, ale ten słaby system walki mnie odpycha. Cytuj
SlimShady 3 438 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Walka lepsza niz w g.ownie zwanym Xenoverse? Cytuj
Bzduras 12 764 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Walka to atak, ki blast, super i uniki. Nie ma fajerwerków, koło systemu z BT3 to nie stało. Jednak nacisk tutaj leży na historii z Zetki, walki stanowią zadziwiająco małą część gry. Jeśli chcesz kupić grę z nastawieniem "będę toczyć versusy jeden na jednego" to odpuść, bo coraz bardziej wyraźnym jest to, że to po prostu nie jest bijatyka. To fabularna gierka, w której walki toczą się w formie... walki właśnie. Polecam obejrzeć wklejaną wcześniej reckę od ACG, bardzo dobrze facet wyjaśnia, czym jest Kakarot. 1 Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 17 stycznia 2020 Opublikowano 17 stycznia 2020 Nie umiem w to grac, Raditz mi w(pipi)ał dwa razy. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi