Shen 9 610 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zmieniłem na angielski gdzieś w okolicy sagi saiyan, ale do tego momentu imiona były jak z wydania jpf. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 12 godzin temu, RoL napisał: Trochę pograłem, właśnie skończyłem sagę Friezy i na razie jestem bardzo zadowolony z zakupu. Naprawdę przyjemna gra. Czuję jednak pewien niedosyt. Pewne fragmenty z DBZ zostały całkowicie pominięte, na przykład treningi Goku (u króla Kai i podczas podróży na Namek). Treningi to jeden z ważniejszych elementów tej serii, a tutaj ich w ogóle nie ma. Mogli z tego zrobić jakąś minigierkę albo chociaż pokazać to w cutscenkach. Pominięto też zbieranie smoczych kul podczas pierwszej sagi. Przecież można z tego było zrobić gameplay. Była taka gra na końcówkę PS2 z 2008 roku tj. DB Infinite, gdzie gameplay z budokai był uzupełniony tego rodzaju minigierkami. Niby nic wielkiego, ale w żadnym DB nie widziałem tego wcześniej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Panowie, jakie sa opcje do wyboru w optionsie? Mozna wylaczyc zadawane obrazenia w postaci cyferek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Takie rzeczy tylko na PC z modziksem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 Pierwsza przemiana Goku nadal wywołuje ciareczki. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Niektóre za(pipi)iste sceny wywalone, inne zrobione na od(pipi). W starciach brakuje tzw epickosci, wlasnie mialem walke Piccolo vs C17 i bylo to samo co zawsze, a w anime ciareczki. Nie wiem, mogli dac jakies qte czy cos. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RoL 561 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Pominęli też fragment ze sflaczałą ręką Piccolo podczas walki z Cellem. W oryginale Szatan Serduszko stracił rękę, przez co Komórczak myślał, że nie jest w stanie dalej walczyć. W grze, Piccolo jest po prostu zmęczony walką i trochę poobijany. Nie pokazano, że Szatan Serduszko wykorzystał mądrość Wszechmogącego, żeby przechytrzyć Komórczaka i wyciągnąć od niego ważne informacje. Niestety takich pominięć jest całkiem sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 no bo tu wszystko jest zrobione na od(pipi). Niektórym chyba nostalgia, jak w przypadku FO, przysłania rzetelną ocenę tytułu. Ja mam wrażenie że po Namek to wszystko jest zrushowane, kurła nawet Final Flasha wy(pipi)ali. gre to w sumie fajnie podsumował arhn, wciskasz jeden guzik na padzie a drugą ręką skrollujesz np. forumka. Ja obecnie jestem przed Cell games i odechciewa się w to grać bo widać że gierka na szybko robiona. Do tego te bugi ugh. Całość to takie solidne 6/10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Co to jest FO? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Fallen Order Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 (edytowane) czyli co db fighterz dalej najlepszym db tej generacji? Edytowane 26 Stycznia 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 503 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Raczej najlepszym DB, nie tylko tej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Te rpgi z gba tez byly spoko, chociaż szczerze to nie widzę sensu grania w gry fabularne w tym uniwersum jak się jest fanem. Jak bym chciał sobie przypomnieć fabułę, to wolałbym mangę ponownie przeczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Miałbym duży problem z wyborem co jest lepsze, FighterZ czy Kakarot. Obie są bardzo różne i w obu nacisk kładzie się na coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja nawet ich nie bede porownywal, bo to inne gatunki. Fighterz jest dobre, ale to po prostu kolejna bijatyka arc system w skorce Dragon Ball. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Hm. Zastanawiam się czemu pominęli te dość istotne wątki z sagi DB.. być może chcieli sobie tym zrobić furtkę dla przyszłych DLC, choć z drugiej strony są to raczej wycięte małe fragmenty wydarzeń w różnych miejscach.. Czy w ogóle Bandai odpowiada jakoś graczom na krytyczne zarzuty względem szczegółow fabuły? Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Wole stare dobre rzeczy po raz setny, niż fabularną abominację z FighterZ(złe klony, no niesamowity pomysł, pewnie zajęło im to całe 5 sekund). Może jest lepsza mechanicznie, ale to było do przewidzenia, bo to typy od skillowych bijatyk, tylko tym razem zrobili z tego rzecz nieco bardziej przystępną dla słabiaków. Za to dużo tam płatnego contentu w DLC i za kozacką OG muzę trzeba zabulić, i to chyba dwukrotnie, bo są dwa sezony. Generalnie każda z tych gier jest lepsza w czymś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Czy w ogóle Bandai odpowiada jakoś graczom na krytyczne zarzuty względem szczegółow fabuły? Biorąc pod uwagę że od Naruto UNS 2 na PS360, nowy kontent w każdej kolejnej grze można porównać do DLC, to raczej nie. 49 minut temu, SlimShady napisał: Za to dużo tam płatnego contentu w DLC i za kozacką OG muzę trzeba zabulić, i to chyba dwukrotnie, bo są dwa sezony. Akurat cały gatunek bijatyk tak wygląda od jakiegoś czasu, albo się pogodzisz albo trzeba zwijać żagle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Ultra Super Saiyan tez wy(pipi)any, a myslalem, ze coś powalcze Vegeta i Trunksem w Cell sadze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Jutro ma pojawic sie patch skracajacy loadingi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 31 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Obejrzałem Honest Game Trailers na temat tej gry i wiem, że charakter materiału jest prześmiewczy i ma głównie wskazywać wady, ale jak miałem ochotę zagrać tak po tym, co zobaczyłem to sobie jednak odpuszczam. Może jak cena zleci do tych klasycznych 79 zł to się skuszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Mi się tam dobrze gra. Chyba, że faktycznie po sadze na Namek zrobi się bida z nędzą. Póki co nie nudzi i sprawia radość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Na razie odpuściłem sobie granko bo nie miałem czasu na Kakarota, ale jak wczoraj włączyłem tak dwie godzinki zleciały nie wiadomo kiedy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Skonczylem. Ogolem wliczajac w to sentyment to taka 7/7+. Więcej bym nie dał. Ostatnia saga skrócona okrutnie. Mimo to gra nie nudzila. Caly czas było co robić, coś rozwijać, zbierać. Fanom polecam. Reszta może odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 25 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 9 godzin temu, Jakim napisał: Ostatnia saga skrócona okrutnie. Czyżby szykowało się DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi