Opublikowano 20 września 20204 l Przeszedłem. Kupa ta gra, potraktowanie przemian bardzo nieładnie- nie mówię żeby trwały tyle co w anime,ale te transformacje w 1 sekundę bez żadnych emocji to lipa, mnóstwo wątków wywalone... ehh, co będę więcej pisał.
Opublikowano 20 września 20204 l Im dalej tym gorzej, saga Buu była strasznie skrócona. No ale gra ogólnie mi sie podobala, takie 7/10 jak to bywa z grami na licencji anime.
Opublikowano 4 kwietnia 20214 l Witam, mam pytanie odnośnie Dragon ball Z Kakarot, a mianowicie grając Son Goku podczas walki spada życie gdy nie jestem atakowany. Dzieje się tak tylko z tą postacią. Podpowie ktoś dlaczego tak się dzieje i co z tym zrobić?
Opublikowano 4 kwietnia 20214 l 7 minut temu, Jakim napisał: Pewnie jakiś skill masz dodany ktory to powoduje Masz racje był dodany skill który to powodował. Dziękuję za podpowiedz.
Opublikowano 12 kwietnia 20214 l Witam, mam problem z fabuła przy buu mianowicie mam zrobione skile 30% do ataku ale utrata pz z sali walk które powodują ze tracę życie da się to jakoś wyłączyć gdyż przez utratę życia podczas walki nie daje rady przejść dalej ktoś pomoże?
Opublikowano 13 kwietnia 20214 l Po 1. Znaki interpunkcyjne bo czytać się nie da. Po 2. Wyżej kolega miał podobny problem. Usuń skille, ktore powodują spadek hp postaci.
Opublikowano 24 maja 20213 l Jakby ktoś był zainteresowany to twórcy jakiś czas temu dodali do gry nową opcję online z grą karcianą. Można ją rozpoczać z menu głównego lub z automatów rozrzuconych po świecie gry.
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Witam, niedawno przeszedłem fabułę na PS4 jednak nie daje mi spokoju jedna rzecz, a mianowicie czemu Goku od sagi buu podczas walki ucieka energia? Jest jakaś rada na tą sytuacje? Dzięki za odpowiedź
Opublikowano 21 grudnia 20213 l 4 godziny temu, Lampart napisał: Witam, niedawno przeszedłem fabułę na PS4 jednak nie daje mi spokoju jedna rzecz, a mianowicie czemu Goku od sagi buu podczas walki ucieka energia? Jest jakaś rada na tą sytuacje? Dzięki za odpowiedź Przeczytaj kilka postów wyżej.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Gdyby ta gra wyszła na takim poziomie w czasach emisji w Polonii 1 to wielu sprzedałoby narządy by w to zagrać. Teraz po latach, podniebne pojedynki nie bawią zupełnie. Zagrałem w demo i tak średnio mi się podobało.
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Dla mnie najlepszy dragon ball jaki wyszedl. Ale pisze to jako wychowany z rtl7. Jeszcze ta muzyka z anime
Opublikowano 27 grudnia 20213 l Ja po demie kupiłem, nie jestem fanem, nie oglądałem bajek, ale standardowo podobają mi się widowiskowe pojedynki, więc będzie grane!
Opublikowano 16 września 20222 l troche nie kumam tego planu biznesowego Kakarota. Grę ograłem na premiere, dawno już o niej zapomnialem a Ci walą jakieś DLCki po latach
Opublikowano 17 września 20222 l Niedługo będą trzy lata od premiery, a ci nagle wyskakują. Może chociaż będzie wersja GOTY jak skończą ze wszystkimi.
Opublikowano 3 stycznia 20232 l 13 stycznia premiera ulepszonych wersji. Aktualnie jest promo na plejce 94 zl z sp włącznie. Warto panowie? Chciałbym sobie odświeżyć ztke
Opublikowano 3 stycznia 20232 l IMO warto ale to z perspektywy psychofana zetki. Gra jest prosta do bólu i niczym się nie wyróżnia, a i tak wbiłem calaka. Jakby to było Naruto, które mi nie podchodzi to bym odradzał. Edytowane 3 stycznia 20232 l przez Ins
Opublikowano 4 stycznia 20232 l 23 godziny temu, Starh napisał: 13 stycznia premiera ulepszonych wersji. Aktualnie jest promo na plejce 94 zl z sp włącznie. Warto panowie? Chciałbym sobie odświeżyć ztke Jak jesteś z czasów gdy biegało sie po szkole obejrzeć RTL7, a liczba 9000 kojarzy Ci się tylko z jednym - nawet się nie zastanawiaj. Edytowane 4 stycznia 20232 l przez oFi
Opublikowano 4 stycznia 20232 l 23 godziny temu, Starh napisał: Chciałbym sobie odświeżyć ztke To najlepiej sobie mangę przeczytać.