Plugawy 3 703 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 No ja grałem w demo i grafika dziwnie wyglądała, niby były momenty, ale innym razem średnio. Jak zginąłem to nie chciałem znowu zaczynać bo mnie znudziło to całe chowanie się przed głuchymi przeciwnikami z daunem. Postacie fajne, ale animacja średnia. Gdybym gierkę dostał to bym ograł, ale sam nie zainwestuję w to kasy. Jako że nie lubię języka francuskiego, to włączyłem angielskiego dubba i postacie zaczęły gadać po angielsku, ale z francuskim akcentem. Co za de.bil to wymyślił? Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Taki zabieg przecież stosowany jest dość powszechnie, choćby w Assassin's Creed i dla mnie jest to super rozwiązanie - pamiętam, jak w AC Unity z tego zrezygnowali i postacie gadały pięknym oxfordzkim to aż mnie telepało. A sama gierka? Bardzo sympatyczne AA - bez wodotrysków, budżetu z kosmosu - jasne, gameplayowo uboga, czasem drewniana, ale bardzo przyjemna ze świetnym klimatem i wystarczającą dawką czynności, angażujących gracza (w przeciwieństwie do prawdziwych symulatorów chodzenia). 1 Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Opublikowano 5 kwietnia 2020 Tu nawet nie trzeba się chować po którymś tam chapterze, bo tą procą rozwalasz 2 opancerzonych rycerzy z tarczami prawie jednocześnie. Cytuj
messer88 6 593 Opublikowano 6 kwietnia 2020 Opublikowano 6 kwietnia 2020 To mi nie pasowało właśnie do bohaterki że sobie tak radzi z rycerzykami, a tak to bardzo fajny korytarzyk, bawiłem się super. Cytuj
Faka 4 044 Opublikowano 15 listopada 2020 Opublikowano 15 listopada 2020 Kozacka jest ta gra, kurde, ilość tych generowanych szczurów w lokacjach, to robi wrażenie i ryje banię. Dobrze, że z tym czekałem na Sexa, zamiast ogrywać na Pro. Bardzo ładnie i graficznie to w ogóle kopara momentami opada w tym natywnym 4K. I taka liniowa fabuła single znowu trafiła do Mnie. Nie mniej, gra warta ogrania póki w GP jest. Cytuj
Aleks 516 Opublikowano 29 listopada 2020 Opublikowano 29 listopada 2020 Odnośnie wizualiów. W recenzjach i tu raczej grafika była oceniana na plus. Ja jestem rozczarowany. Rozmazane to i jakoś szarpie. 30 fps? Wszędzie jakaś mgła, mleko. Gram na XSX, po Gears'ach 5 i Horizon 4. Gameplay też nie zachwyca. Jedynie historia pcha mnie do przodu. Cytuj
Szymek 1 056 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Gameplay prosty, wizualia całkiem spoko podoba mi się muzyka. Gra ogólnie mocno przypomina mi TLOU tylko w innych klimatach i mniejszym budżetem. Zagadki są proste ale przyjemne w rozwiązywaniu tym bardziej że najczęściej przeszkadza nam tysiące szczurów. Jak dziadów nie lubię w prawdziwym życiu tak tu się udały. Powodują trochę obrzydzenie, czasami panikę ogólnie czuć smród i śmierć. No fajnie jest. Bardzo solidna korytarzowka z niespotykanymi dotąd przeciwnikami na konsoli. Polecam Cytuj
drozdu7 2 875 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 No i pochwaliłbym też muzykę, świetna. I sporo ładnych widoczków. Polecam też wybrać francuski dubbing który bardzo podbija klimat 1 Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 20 stycznia 2021 Opublikowano 20 stycznia 2021 Ja właśnie żałuję, że grałem z angielskim, bo włączyłem na chwilę francuski i na prawdę dobrze to brzmiało. Ogólnie też gierkę polecam, nawet jak się nie lub skradanek Cytuj
Wredny 9 708 Opublikowano 22 stycznia 2021 Opublikowano 22 stycznia 2021 Dla mnie francuski był jakiś drewniany, a angielski jest fajnie stylizowany, więc nie czuję, żeby mi coś umknęło. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 Zacząłem wczoraj grać no i sam nie wiem. Klimat niby fajny. Liczyłem na grafikę, ale jakieś rozmazane to, dodatkowo mleko na ekranie. 30 fps kłuje w oczy, strasznie nowe gierki rozpieściły tymi 60 klateczkami. Historia wydaje się być fajna, pogram dalej na pewno. Animacje trochę drewniane, ale można wybaczyć. Dodatkowo będzie rehabilitacja gówniaka, tego nigdy nie lubiłem w grach, więc nie wiem co z tego będzie, ale dam szansę. Jak nie siądzie to będzie wpis w "Właśnie porzuciłem,," Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 Ja też bardzo sceptycznie podszedłem do gry, bo średnio tylko skradanki, ale przeszedłem całe i dobre gierka moim zdaniem Cytuj
Gość lpcl Opublikowano 27 stycznia 2021 Opublikowano 27 stycznia 2021 3 godziny temu, orion50 napisał: Zacząłem wczoraj grać no i sam nie wiem. Klimat niby fajny. Liczyłem na grafikę, ale jakieś rozmazane to, dodatkowo mleko na ekranie. 30 fps kłuje w oczy, strasznie nowe gierki rozpieściły tymi 60 klateczkami. Historia wydaje się być fajna, pogram dalej na pewno. Animacje trochę drewniane, ale można wybaczyć. Dodatkowo będzie rehabilitacja gówniaka, tego nigdy nie lubiłem w grach, więc nie wiem co z tego będzie, ale dam szansę. Jak nie siądzie to będzie wpis w "Właśnie porzuciłem,," Jakie rozmazane? Na czym ty grasz? Hd ready? Cytuj
Aleks 516 Opublikowano 30 stycznia 2021 Opublikowano 30 stycznia 2021 Ja po zachwytach m.in. tu, też byłem rozczarowany wizualiami. Głównie przez 30 klatek i wszędobylskie zamglenie. Cytuj
Sylvan Wielki 4 639 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 Kto nie ograł, to teraz będzie na to najlepszy czas. Cytuj
Bielik 748 Opublikowano 17 czerwca 2021 Opublikowano 17 czerwca 2021 Kto nie ograł, to teraz będzie na to najlepszy czas. Pięknie, kisi się na dysku od grudnia to i do lipca poczeka. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Ja już prawie przy końcu. Teraz to się niech pocałują ale gra świetna i na sequel też czekam. 1 Cytuj
messer88 6 593 Opublikowano 18 czerwca 2021 Opublikowano 18 czerwca 2021 Fajnie że wleci update to będzie można odświeżyć przed 2 w normalnych klateczkach. Cytuj
Basior 1 112 Opublikowano 20 czerwca 2021 Opublikowano 20 czerwca 2021 Właśnie skończyłem. Jak zobaczyłem, że będzie patch to w sumie uznałem, że trudno, bo gierka za mocno wciąga. Mega klimat, muzyka, brutalność (martwe zwierzaki ). Ostatni boss też bardzo spoko. Zdarzył mi się jeden bug, że wlazłem w drzwi i nie mogłem wyjść, ale takto czyściutko. Quaz w swojej recce mówił, że to średniowieczne tlou i w sumie nie sposób się nie zgodzić. Ja po rozczarowaniu dwójką tlou uważam, że to oddrutka. Ale oczywiście to zależy od osoby, bo jednak gameplay czasem jest dość monotonny. No i postacie (żadna!) nie irytują. Obawiałem się, że skoro dzieciaki to meh. 1 Cytuj
Shago 3 609 Opublikowano 5 lipca 2021 Opublikowano 5 lipca 2021 Właśnie mi pobrało "patch" 41GB na XSX. Jestem w 5 rozdziale, wychodzi na to, że reszta gry będzie w oprawie next gen Cytuj
Banan91PL 35 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Ja po aktualizacji nie mogłem włączyć gry wiec ja usunąłem i ściągnąłem od nowa wrócę z pracy zobaczę czy pomogło Cytuj
messer88 6 593 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Coś felerne te apdejty robią ostatnio 41GB to chyba waga całej gry Cytuj
Shago 3 609 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Przed aktualizacją gra ważyła 44GB. Cytuj
pawelgr5 1 510 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Ale to nie jest dodatkowe 40GB tylko gierka jakby ściągała się od nowa. Ja mam wiecznie wolne może z 2GB na dysku i normalnie mi się pobrało i zaorało stara instalkę bez wykorzystania dodatkowego miejsca. Cytuj
messer88 6 593 Opublikowano 6 lipca 2021 Opublikowano 6 lipca 2021 Teraz po aktualce 42Gb, wieczorem będzie testowane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi