Opublikowano 28 stycznia 20196 l @Emtebe a co ludzie mają pisać o numerze jak jeszcze nikt nie miał go w dłoniach? Żeby jeszcze chociaż jakiś próbny tekst wyszedł do przeczytania, a tak to mamy tylko okładki, kiedyś jeszcze rozmazane strony. I co Ty tutaj chcesz innego oceniać po takiej zapowiedzi? Z kolei po wyjściu numeru, widzę same posty o zawartości.Sam zresztą często coś skrobne. Edytowane 28 stycznia 20196 l przez MYSZa7
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Chcecie poznać opinie o zawartości? Nie zniesiecie opinii o zawartości.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 24 minuty temu, MYSZa7 napisał: @Emtebe a co ludzie mają pisać o numerze jak jeszcze nikt nie miał go w dłoniach? Żeby jeszcze chociaż jakiś próbny tekst wyszedł do przeczytania, a tak to mamy tylko okładki, kiedyś jeszcze rozmazane strony. I co Ty tutaj chcesz innego oceniać po takiej zapowiedzi? Z kolei po wyjściu numeru, widzę same posty o zawartości.Sam zresztą często coś skrobne. To pewnie Ty jesteś autorem jednego z tych dwóch postów co są na temat zawartości :-))) A tak na poważnie Mysiu, to traktuj moje wynurzenia z przymrużeniem oka. Poza tym, nie napisałem, co ludzie mają pisać, co chcę by pisali, tylko wypunktowałem, co piszą najczęściej :-)
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Proponuję zamykac temat każdego nowego numeru hasłem, a hasło drukować w piśmie
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Kilka razy dostawałem PSXa w poniedziałek, więc ktoś może też już dziś dostał. A że go na forum nie ma, to inna sprawa.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l W dniu 26.01.2019 o 19:13, Emtebe napisał: Typowy temat o kolejnym numerze PSXE: 1. Przed premierą milion postów: a) okładka super b) okładka brzydka c) u mnie na pewno będzie okładka 1 d) u mnie na pewno będzie okładka 2 2. Po premierze kilka postów: a) okładka super b) okładka brzydka c) u mnie była tylko okładka 1 b) u mnie była tylko okładka 2 c) ze dwa posty odnośnie zawartości numeru od stałych czytelników I cyk... Perez może wrzucać kolejną zapowiedź a komentarze zataczają koło ;-)))) No ewentualnie znajdzie się jeszcze jakiś miszcz fotoszopa, z komentarzami, że zrobiłby taką okładkę, że byście się posrali na miętowo ;-)))) Brzydkie uogólnianie. Wystarczy spojrzeć na temat o poprzednim numerze. Na pierwszej stronie kilka postów o okładce, kolejne 3 strony już prawie tylko o zawartości.
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Pierwszy zaprenumerowany numer w moim życiu - okładka z FC. Dzięki Perez
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Autor Nowy numer od dzisiaj w sprzedaży. Wydanie papierowe tradycyjnie w punktach z prasą na terenie kraju, a elektroniczne na PPE lub e-Kiosk.pl.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Wow, pobrałem pdfa, a tam Listy zmniejszone do dwóch stron. Bez durnych „rodzynow”. Dzięki, mam nadzieje, że na stałe.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Faktycznie . Że tak powiem: dobra zmiana. Mam nadzieję, że to fazowe wygaszanie tego działu i za dwa numery nie będzie go wcale Szkoda, że nie braliście też głosowania na grę roku z FPE do tych podusmowań. Może by się Forza na trzecim miejscu jeszcze załapała
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Zrobił temat goty i źle policzył głosy przez co Forza wylądowała na trzecim miejscu zamiast Spidermana. Ktoś mu zwrócił uwagę i zamiast się przyznać do błędu, zaczął cisnąć, że beka że ktoś to policzył i do dzisiaj nie naprawił kolejności. Przypadek? xd
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Była drama o gierkę roku i źle podliczone głosy, sprawdź temat. Udało się zdobyć wymarzoną okładeczkę. Można się śmiać, ale jednak bliższy serduszku jest Residencik niż jakiś ubigejm z kolorkami dla przedszkolaka. Komodo ma u mnie piwo za recenzję najważniejszego tytułu w tym miesiącu - nie zepsuł tego Rzuciłem też okiem na artykuł o e-sportowcach i gejmingowych telefonach - rozumiem chęć trafienia do szerszego grona odbiorców, ale przynajmniej ten pierwszy mógłby być o stronę krótszy. Chociaż z drugiej strony jest sporo dobroci w tym numerze, więc nie będę zżymać się na ludków, którzy klikaniem myszka zarabiają na życie. Druga rzecz której ciachnąłbym trochę miejsca to "PPE Awards" - stosując inną formę można by uciąć stronkę i przeznaczyć ją pod coś bardziej wartościowego (zwłaszcza, że redakcja na bank wie jakie podejście do rzeczonego portalu mają czytelnicy obecni na forumku). Krótsze listy na plus, zdecydowanie fajniej poczytać w to miejsce wypociny czytelników (a w sumie to czytelniczki) niż wyjaranego od środka HIVa. Chwali się! Tyle uwag po godzinie od kupna numeru, zobaczymy co dalej.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Komodo w tekście o Metrze palnął ładną bzdurę- gra nie będzie mieć żadnych zadań pobocznych. Tylko misje wątku głównego, aby nasza ciuchcia dalej ruszyła, oraz czyszczenie mapy z fantów.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Gry 2018. Kali i jego opinia o SCVI Że SCVI wygląda "przezacnie". Heh nawet na niezłym PC (2560 x 1440) na wysokich detalach gra prezentuje się w porywach przeciętnie. No ale u niego bijatyki od Namco i Capcom jakie by nie były i tak mają zagwarantowane skrajnie wysokie oceny To nic że w SFV i T7 loadingi są bardzo długie, grafika taka sobie, 9/10 i tak się należy Edytowane 30 stycznia 20196 l przez Alastor84
Opublikowano 30 stycznia 20196 l W pobliskim markecie zakupiłem ostatni egzemplarz z jedyną słuszną okładką. Edytowane 30 stycznia 20196 l przez milupl
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Co do zawartości to na szybko przejrzałem i jak dla mnie jest ok. Przede wszystkim podsumowanie 2018 roku, 3 play testy ciekawych gier, w recenzjach re2 oraz ac. Będzie co czytać.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l No i jak zwykle w przypadku dwóch okładek dostaję tą, która mniej mi się podoba. Przynajmniej pismo w sklepowym stanie.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Okładka jak okładka, dorwałem z Far Cry’em, ale zapach farby drukarskiej wynagradza wszystko, uwielbiam
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Ehhh... i ja też dostałem z prenumeraty wersję z Far Cry I to już kolejny raz kiedy liczę na "tę" jedną okładkę, a zawsze dostaję tę drugą No nic, najwyżej jak mi się rzuci w oczy w jakimś kiosku/sklepie, to kupię "lepszą"wersję numeru. No i pochwalę, że w tym miesiącu, od niepamiętnych czasów, gazetę dostałem w dniu, kiedy pojawia się w kioskach. Brawo Poczta Polska
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 8 godzin temu, PiotrekP napisał: Komodo w tekście o Metrze palnął ładną bzdurę- gra nie będzie mieć żadnych zadań pobocznych. Tylko misje wątku głównego, aby nasza ciuchcia dalej ruszyła, oraz czyszczenie mapy z fantów. Kolejna jego bzdura trafia do druku?? Poprzednio uśmiercił THPS5, twierdząc, że gra już nie działa. Nie zadał sobie nawet trudu weryfikacji tego, że dawno temu wyszedł patch i gra działa jak złoto. A jeszcze wcześniej ktoś narzekał na jego wtopę z RE. Perez, może zamiast "automatycznej korekty tekstów", można by też zapodać weryfikację rzetelności tekstów? Człowiek czyta jego teksty i nawet nie wie, co jest prawdą a co bzdurą :-)