El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Zobaczymy jak Rockstar wyda rdr2 jako epic store exusive. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Po co miałby to robić skoro mają swoją platformę dystrybucji gier? Prędzej wydadzą rdr2 jedynie na Social Clubie pomijając steam niż na epic store. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 2 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) To wydadzą tylko na swoją i na Epica. Tak jak Ubi z The Division 2. Steam [*] Edytowane 2 Lutego 2019 przez devilbot Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 https://www.techpowerup.com/252159/alleged-metro-exodus-developer-threatens-to-boycott-pc-platform-for-sequels-over-steam-review-bombing Świetny PR i myślałem, że developerzy mają więcej oleju w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Grożą że jak gracze PC nie kupią gry na epic storze to oni za karę nie wydadzą kolejnej części? Trudno. Na PC jest w co grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 No raczej już nie będą mieli po co wydawać, idę też o zakład że większość wkurzonych po tej całej (pipi) burzy pociągnie grę z torentow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Bethesda poszła po rozum do głowy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Znalazłem roadmap planowanego rozwoju Epic Games Store https://trello.com/b/GXLc34hk/epic-games-store-roadmap Z tego wynika, że w ciągu najbliższego ~pół roku chcą nadrobić większość braków w funkcjonalności względem Steama, a na "będzie, kiedy będzie" zostaje giftowanie gier, automatyczne refundy i apka na Androida Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 wow Humble Bundle integration sie szukuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 ciekawe czy gruby z steama w koncu cos ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 (edytowane) Uplay podobno tworzy swoja wersje abonamentu z grami, Origin na PC już jakaś tam bibliotekę ma, MS rusza z Game Passem - dzieje się! xD Edytowane 30 Maja 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 43 minuty temu, Orzeszek napisał: ciekawe czy gruby z steama w koncu cos ogarnie. jakby robił jakieś gierki to mógłby wprowadzić sobie jakiś abonamencik a jak jest leniwym grubasem to przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Ciekawe czasy dla graczy pc, nie ukrywam, gamepass dobry deal, oficjalnie koxik idzie do żyda xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 jak tam oburzeni, że metro na epicu, tym czasem w abonamencie w ms store gierka po 3 miesiacach? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Patrząc na wejście GamePass na Pc plus to że steam dostanie gry Microsoftu do oferty marzy mi się aby w jakiś sposób 2 firmy nawiązały współprace i osiągnięcia steam dodawane były do konta Micro i razem by było połączone z kontem steam. Taka opcja zniszczyła by epic w zarodku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 ej, ale przecież gamepass był od zawsze na pc? Ograłem cośtam , jak dali w CDA kod na miecha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 Było kilka gierek, tutaj już trochę bardziej rozbudowana ta usługa jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chewie 133 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 hehehe https://www.eurogamer.net/articles/2019-06-10-shenmue-3-is-now-an-epic-game-store-exclusive-on-pc Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 11 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2019 UPlay wprowadza swój abonament od sierpnia. Cena 57 zł, ciekaw jestem co znajdzie się na liscie poza ich grami w tej 100tce gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Nie wiem od jak dawna, ale wczoraj zauważyłem, że swój giereczkowy launcher wypuścił też Amazon - Amazon Games. Jak na razie służy tylko odpalaniu gierek, które można zgarniać co miesiąc w ramach abonamentu Twitch Prime (a ten z kolei jest darmowy dla subskrybujących Amazon Prime) W tym miesiącu rzucili chociażby Ape Out, Enter the Gungeon i parę bardziej randomowych indyków Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 każdy dzisiaj chce mieć swoją platformę, rynek gierek jest ogromny a walka uwagę klienta jest spora. Szkoda tylko, że tak na prawdę to nie znaczenia, bo takie gry jak w/w nie przekonają raczej większści graczy by opłacać ich abonament, żeby pograć w małpe, która obecnie już wyszła chyba na wszystkim z padem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Tru, choć ja traktuję to jako bardzo sympatyczny dodatek do Amazon Prime Video, które subskrybuję z przyjemnością dla jakościowego contentu. Wiem, że jeszcze kilka osób na forumku się znajdzie, jak chociażby @sprite czy @blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 25 minut temu, Frantik napisał: Tru, choć ja traktuję to jako bardzo sympatyczny dodatek do Amazon Prime Video, które subskrybuję z przyjemnością dla jakościowego contentu. Wiem, że jeszcze kilka osób na forumku się znajdzie, jak chociażby @sprite czy @blantman Heh niby tak ale i tak nie jestem zainteresowany. Darmowych gierek jest za dużo plus game pass i gry w które faktycznie chce zagrać i kupiłem xD czuję się jak ten koleś z restauracji w skeczu Monty pythona. Boje się że jeszcze jedna czekoladka/gierka a imploduje. Mam makabryczny przesyt gierek i obecnie tylko switch z ai oraz FM 2020 czasem odpalę a tak wolę coś obejrzeć czy przeczytać. Nie wiedziałem że kiedyś do tego dojdzie ale od nadmiaru czasem też może głowa rozbolec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 a to jak mam prime'a włączonego to ten abonament też jest dla mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi