Skocz do zawartości

Apex Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.   Dziś podobną akcje zrobiliśmy:   Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jak dla mnie udało im się wejść w te luke idealnie. Pubg jest dla mnie za wolny , fortnite straszy nawet nie samym community i otoczką a systemem budowania , cod bo4 do tej pory był moim ulubionym bat

• Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp.    ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ??

Opublikowano

Respawn pracuje nad Titanfallem 3

Mogę się zakladac o konto

Opublikowano

Xd nie ogarniam ea.

>wykastruj b5 z battle royale na premierę, przełóż go na luty

>zrób grę battle royale z premiera na luty

>rób marketing na tytanowego Janusza olej b5

oderwanie od rzeczywistości nadal u ea mocno aktualne

Opublikowano

szkoda ze nie zrobia BR tylko z tytanami :kaz:

Opublikowano
1 godzinę temu, ASX napisał:

Respawn pracuje nad Titanfallem 3

Mogę się zakladac o konto

:ragus:

oni chyba rzeźbią jakaś gierkę Star Wars 

Opublikowano

Mają 2 projekty. Jeden to rzeczywiście Star Wars Fallen Order czy coś takiego. Oraz kontynuuacje Titanfalla

Edytowane przez ASX

Opublikowano

Co do tego Apexa to jestem zainteresowany :) za darmo to dobra cena ;) Jak giera lata na source engine to będzie gwarancja klatkarzu i to szanuje

Opublikowano

Opublikowano

to i Blackout w nowym CODzie przypadlby Ci do gustu, nie jest identyczny jak w zwykłym multiplayerze, pukawki trochę inaczej reagują, polecam sprawdzić!

Opublikowano

Szybka jakas ta premiera...no ale troszkę się jaram. Dziwne tylko że nie było do tej pory żadnych plotek, zapowiedzi, trailerów. W sumie jak gierka jest darmowa to poczatkowy marketing strasznie ważny nie jest:)

Opublikowano
  • Autor

Bo AL jest w uniwersum Titanfalla. Dla mnie też spoko się prezentuje. Stestuje na bank.

Opublikowano

Nie powiem obejrzałem chwile jakiegoś streama - wygląda to nad wyraz dobrze!