Opublikowano 2 lutego 20196 l Battleroyale w uniwersum Titanfalla. F2P. Gra ma wyjść w... poniedziałek. https://www.google.com/amp/s/www.forbes.com/sites/insertcoin/2019/02/02/ea-reportedly-releasing-titan-free-titanfall-battle-royale-game-apex-legends-on-monday/amp/
Opublikowano 3 lutego 20196 l Titanfall bez tytanów to Call of Duty Blackops 3. Szkoda że TF 3 raczej nie uświadczę.
Opublikowano 3 lutego 20196 l Xd nie ogarniam ea. >wykastruj b5 z battle royale na premierę, przełóż go na luty >zrób grę battle royale z premiera na luty >rób marketing na tytanowego Janusza olej b5 oderwanie od rzeczywistości nadal u ea mocno aktualne
Opublikowano 3 lutego 20196 l 1 godzinę temu, ASX napisał: Respawn pracuje nad Titanfallem 3 Mogę się zakladac o konto oni chyba rzeźbią jakaś gierkę Star Wars
Opublikowano 3 lutego 20196 l Mają 2 projekty. Jeden to rzeczywiście Star Wars Fallen Order czy coś takiego. Oraz kontynuuacje Titanfalla Edytowane 3 lutego 20196 l przez ASX
Opublikowano 3 lutego 20196 l Mogliby pójść full PvP jak w jedynce, ale wtedy spodziewam się właśnie F2P Edytowane 3 lutego 20196 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 3 lutego 20196 l Co do tego Apexa to jestem zainteresowany za darmo to dobra cena Jak giera lata na source engine to będzie gwarancja klatkarzu i to szanuje
Opublikowano 4 lutego 20196 l Jedyne br, w które z chęcią bym zagrał. Gameplay w tytanach zawsze mi pasował.
Opublikowano 4 lutego 20196 l to i Blackout w nowym CODzie przypadlby Ci do gustu, nie jest identyczny jak w zwykłym multiplayerze, pukawki trochę inaczej reagują, polecam sprawdzić!
Opublikowano 4 lutego 20196 l Szybka jakas ta premiera...no ale troszkę się jaram. Dziwne tylko że nie było do tej pory żadnych plotek, zapowiedzi, trailerów. W sumie jak gierka jest darmowa to poczatkowy marketing strasznie ważny nie jest:)
Opublikowano 4 lutego 20196 l Autor Bo AL jest w uniwersum Titanfalla. Dla mnie też spoko się prezentuje. Stestuje na bank.
Opublikowano 4 lutego 20196 l Nie powiem obejrzałem chwile jakiegoś streama - wygląda to nad wyraz dobrze!
Opublikowano 4 lutego 20196 l Wygląda naprawdę fajnie. Za 20-30 min testuje. Ktoś się pisze na partyjke na ps4?