Skocz do zawartości

Apex Legends

Ryo-San

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Orzeszek
Opublikowano

Trochę kupa, ze nie ma trybu solo :( ściąga się będzie grane.

Opublikowano

Gra działa

Wygląda fajnie nawet bez HD pack

Chodzi płynnie

Bardzo fajny design i płynny movement

Trochę mix Overwatch z innymi BR

Duży potencjał do grania w ekipie

Opublikowano
34 minuty temu, creatinfreak napisał:

Pierwszy zgon i pierwsze dwa kile za mną. No puki co zapowiada się dobrze. Wydaje mi się trochę szybsze niż blackout. a41683a30749493f5ac7dc77072fb37e.jpg8352f9578967f6f707919034abb36936.jpgf51750df02407a6789324b604065b24e.jpg

A wystarczy nacisnąć przycisk share na padzie xD

Opublikowano (edytowane)

A i słownik ortograficzny otworzyć czasem by się przydało. :lapka:

Skoro mówicie, że gierka ma potencjał na przyjemne pykanie w ekipie, to liczę, że walikoniki z irca dopiszą AL do sobotnio - niedzielnej listy.

Edytowane przez Hum
  • Plusik 1
Opublikowano

Odpaliłem ściąganie, ale już sam gameplay, który leci w tle na PS Store mnie zniechęcił - za duży chaos, jakieś pokraczne postacie i super-moce...
Dla mnie to wygląda jak nieco mniej różowy Fortnite - jednak zostaję przy PUBG :)

Opublikowano (edytowane)

Czasy się zmieniają. Blisko 4 lata temu świat był w szoku że developer dziekuje za zakup gry (W3 i karteczka z podziękowaniami). Teraz EA dziękuję nam że ściągnęliśmy za free ich..  darmową grę :yao: Mimo wszystko fajnie się strzela. Czuć power broni ale duch Fortnie'a cały czas gdzieś tu wisi.  Mam mieszane uczucia ale żeby nie było to pykne jeszcze jeden meczyk.

16e47d8a79335.jpg

Edytowane przez Ryo-San