Skocz do zawartości

Apex Legends

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Figaro napisał:

A nie 6 GB?

na ppe piszą iż wersja na ps4 23gb, xo ponad 30.

Chyba, że mówicie o PC.

• Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.   Dziś podobną akcje zrobiliśmy:   Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jak dla mnie udało im się wejść w te luke idealnie. Pubg jest dla mnie za wolny , fortnite straszy nawet nie samym community i otoczką a systemem budowania , cod bo4 do tej pory był moim ulubionym bat

• Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp.    ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ??

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Figaro napisał:

A nie 6 GB?

6giga to pierwszy pasek. Później będzie leciał kolejny.

Opublikowano
6 minut temu, Banan91PL napisał:

Jak wrazenia

Patrząc na streamy to ta gierka już jest lepsza niż anthem :dynia:

Opublikowano

Trochę kupa, ze nie ma trybu solo :( ściąga się będzie grane.

Opublikowano

Cały twitch zayebany apexem XD Co nie wejdę to apex i apex.

Opublikowano

o w ku.rwens, drugie miejsce mieliśmy, ależ ku.rwa emocje były xd z dobrym teamem to może być zayebista gra

Opublikowano

Ta muzyka w menu i na początku rundy :wub: 

Jak coś, to dawajcie zapro, bo coś czuję, że przez jakiś czas to będzie na tapecie u mnie

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Gra działa

Wygląda fajnie nawet bez HD pack

Chodzi płynnie

Bardzo fajny design i płynny movement

Trochę mix Overwatch z innymi BR

Duży potencjał do grania w ekipie

Opublikowano
34 minuty temu, creatinfreak napisał:

Pierwszy zgon i pierwsze dwa kile za mną. No puki co zapowiada się dobrze. Wydaje mi się trochę szybsze niż blackout. a41683a30749493f5ac7dc77072fb37e.jpg8352f9578967f6f707919034abb36936.jpgf51750df02407a6789324b604065b24e.jpg

A wystarczy nacisnąć przycisk share na padzie xD

Opublikowano

A i słownik ortograficzny otworzyć czasem by się przydało. :lapka:

Skoro mówicie, że gierka ma potencjał na przyjemne pykanie w ekipie, to liczę, że walikoniki z irca dopiszą AL do sobotnio - niedzielnej listy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Odpaliłem ściąganie, ale już sam gameplay, który leci w tle na PS Store mnie zniechęcił - za duży chaos, jakieś pokraczne postacie i super-moce...
Dla mnie to wygląda jak nieco mniej różowy Fortnite - jednak zostaję przy PUBG :)

Opublikowano

@ASX @Paolo de Vesir

:reggie:

Opublikowano
  • Autor

Zagrałem kilka meczów i póki co jak dla mnie to Fortnite fpp. Zostaję jednak przy Blackoucie. 

Opublikowano
  • Autor

Czasy się zmieniają. Blisko 4 lata temu świat był w szoku że developer dziekuje za zakup gry (W3 i karteczka z podziękowaniami). Teraz EA dziękuję nam że ściągnęliśmy za free ich..  darmową grę :yao: Mimo wszystko fajnie się strzela. Czuć power broni ale duch Fortnie'a cały czas gdzieś tu wisi.  Mam mieszane uczucia ale żeby nie było to pykne jeszcze jeden meczyk.

16e47d8a79335.jpg

Edytowane przez Ryo-San