Gość Orzeszek Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Pograłem więcej i możliwość zaznaczania wszystkiego powinna być w każdej grze sieciowej, czy to zbędny loot, zaznaczanie przeciwników, czy kierunku zwiadu imo strzał w dziesiątkę. ciekawe czy za pieniążki dadzą ten pistolet z tytanowego Janusza 1 i 2 co sam banie strzela bez celowania Edytowane 6 Lutego 2019 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 (edytowane) Genialna jest ta umiejętność Bloodhound'a który widzi że ktoś tędy przebiegł ileś sekund temu, robił wślizg, otworzył drzwi czy korzystał z liny. No LA GENIALE p.s Apex ma już 2.5mln graczy. Przy f2p nie wiem czy to dobra liczba ale pewnie nie najgorsza. Edytowane 6 Lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 35 minut temu, Orzeszek napisał: możliwość zaznaczania wszystkiego powinna być w każdej grze sieciowej, czy to zbędny loot, zaznaczanie przeciwników, czy kierunku zwiadu imo strzał w dziesiątkę. Kurde, to jest faktycznie zayebisty motyw - coś takiego jest też w Ring of Elysium i bardzo mi tego w PUBGu brakuje, bo te ciągłe "eee... jest tam za drzewem, za skałą, na balkonie tej stodoły, no tej wielkiej, drewnianej!!!" trochę niszczy płynność rozgrywki Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Oznaczanie jest wykonane wzorowo, naprawdę nie spodziewałem się, że można to zrobić tak dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 6 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 To fakt gra jest wyjątkowo dobrze przystosowana do grania z randomami. Nawet sam skok i możliwość podpięcia się pod lidera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Pupcio napisał: Też mi się podoba i żałuje że nie dałem szansy tf2 grają w to ludzie jeszcze czy już trup? Cały czas...mecze spokojnie się znajduje Gierka fajna, pierwsze zwycięstwo. No ale i tak Tf2 jest lepszą grą Edytowane 7 Lutego 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Ponoć, pękło 8mln unikalnych kont. Ponoc to za(pipi)isty start jak na grę f2p Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 No ja też dzisiaj przysiadłem i siadł winek z randomami z 7 killami Nigdy nie lubiłem zbytnio gierek BR(szczególnie na padzie), ale tutaj mi się gra sakramencko. Świetny motyw z ultem(bloodhound imo najfajniejsza postać) + do tego fajny feeling strzelania i wsiąkasz od razu. Chyba na dłużej przysiądę do tej gierki Btw, jest tutaj jakiś mmr? Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Dziwi mnie ogromnie, że dali tak dobrą grę za darmo, przecież to EA. Pewnie chcą odkupić swoje winy, dziady. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Rzadko wrzuca się skill-based matchmaking w BR, więc raczej nie ma, ale nie słyszałem potwierdzonego info jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Słabo. Przydałby się jakiś system rankedowy(jak w lolu np), bo tutaj za dużo randomów nie ogarnia co się dzieję. W nocy potestuje z ziomkami i zobacze co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Granie na poważnie i z rankingiem w Battle Royale nie ma sensu, gra jest zbyt losowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) W dniu 5.02.2019 o 20:59, MYSZa7 napisał: a TF 3 zdechł. Też nie wiadomo czy TF 3 zdechł, w tym roku ma ukazać się jeszcze jeden tytuł spod szyldu Titanfall (chociaż przy apex nie ma słowa titanfall więc może nie zbyt precyzyjnie się wypowiedziałem). Kwestia jest taka, że EA zabiło nie zabilo, jak zobaczyli jak się gra sprzedała to raczej normalna sytuacja, że trzeba coś przemysleć w tej kwestii. Godzinę temu, sprite napisał: Btw, jest tutaj jakiś mmr? Szczepionka mmr? Edytowane 7 Lutego 2019 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Vexilium 425 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Z tą nową grą w Titanfall w nazwie nie pokładałbym dużych nadziei. W 2017 roku Respawn poinformowało, że pracują nad grą VR na Oculus Rift. Czyli pewnie czeka nas Titanfall VR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 2 godziny temu, da$io napisał: Dziwi mnie ogromnie, że dali tak dobrą grę za darmo, przecież to EA. Pewnie chcą odkupić swoje winy, dziady. Jedyne co chcą odkupić to pieniążki xd Zobaczyli jak darmowy Fortnite bije wszystkie możliwe rekordy, więc też próbują coś uszczknąć Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Godzinę temu, _Be_ napisał: Szczepionka mmr? Ta. Podobno dobre immunity na spelle daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Punkty do zakupu skinów i innego szajsu dostajemy tylko za lvl up? Nie zauważyłem, żeby za wygrane coś wpadało. Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 a propos Titanfalla był nius, że robią grę z duchem TF ale nie w tytule. Apexa miała zrobić tylko część ekipy Respawn. Reszta tłucze tą główną gierkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 No pewnie Jedi Fallen Order Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Kapitalna gierka, dla mnie deklasuje zeszłoroczny bf czy cod. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 23 godziny temu, Wredny napisał: Kurde, to jest faktycznie zayebisty motyw - coś takiego jest też w Ring of Elysium i bardzo mi tego w PUBGu brakuje, bo te ciągłe "eee... jest tam za drzewem, za skałą, na balkonie tej stodoły, no tej wielkiej, drewnianej!!!" trochę niszczy płynność rozgrywki W Battlefieldzie V też jest takie zaznaczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Akurat w BFV to mi się niezbyt podobało - takie "w przybliżeniu", zamiast konkretnego zaznaczania, jak w poprzednich odsłonach. Tutaj jest to dużo bardziej rozbudowane, bo np każdy przedmiot można oznaczyć, a nasza postać wykrzykuje jego nazwę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Żadne BR do tej pory mi nie podeszło oprócz Apexa, miód po prostu! Tempo, dynamika, feeling, movement UFFFFF jazda bez trzymanki. Dziś z randomami wszedł win w którym miałem 12 killi z czego chyba tylko 2 nie z shotguna Najpierw Peacekeeper a później Mastiff spadł w paczce z nieba i tym się tak mieli z bliska, że ludzie są bez szans o ile masz dobrego stacka shielda. Shotguny jak na razie mój ulubiony typ broni, i moim zdaniem są trochę OP więc trzeba korzystać przed nerfem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 I na czym gracie? NA PC, czy PS4? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 7 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Noo shotguny mocno op. Ja najczęściej robie tak, że obijam z daleka i jeżeli nie padnie typek to potem dojeżdzam na blisko z peacekeepera właśnie. Pięknie kille siadają. 24 minuty temu, grzybiarz napisał: I na czym gracie? NA PC, czy PS4? kox here Edytowane 7 Lutego 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi