Stillo116 94 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Kwestia kilku godzin pogrania i wchodzi Wczoraj miałem sesje ze znajomymi i grało się miodnie. Mam nadzieję, że rozwiną to bardziej i dodadzą solo oraz duo 16 minut temu, Paolo de Vesir napisał: O co Ty się triggerujesz? Jak chcesz to samo ale bez BR to może zainstaluj sobie Titanfalla? Niestety w większości puste serwery Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Na duży plus movement, slizgi, wspinanie się, wykorzystywanie lin, balonów czy teleportow, śmiga się bardzo przyjemnie. Kolejny plus to dmg broni, nie padamy od czterech naboi, tylko trzeba trochę tego wystrzelac. Poza tym gdy padamy zawsze jest szansa że ktoś nas podniesie, nawet gdy zginiemy ktoś jeszcze może podniesc naszą kartę i nas wskrzesić, fajnie. Podział na trzy osobowe drużyny i klasy postaci, też należy zaliczyć na plus, zgrany zespół jest zdolnym do świetnych rzeczy. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne, jedyny minus, niestety jest to BR. Więcej tu chodzenia, zbierania ekwipunku, niż samych pojedynków z innymi graczami. Nie rozumiem fenomenu tego trybu, wychowany na TD, CTF czy Koth, gdzie rozgrywka jest mega intensywna i trzeba być skupiony przez cały czas. Tu potrafię biegać przez 10 minut i nie wystrzelic nawet jednej kuli. Edytowane 9 Lutego 2019 przez YETI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 (edytowane) Według mnie każdy powinien zaczynać z pistoletem, bo jak się pechowo wyląduje, to osobą, która pierwsza złapie jakąś pukawę wygrywa. Bardzo wciągająca jest ta gra, ale chyba wolałbym, żeby nie było takie nacisku na zbieranie itemów, bo to tylko spowalnia grę. Edytowane 9 Lutego 2019 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Prawda. Wg mnie każdy powinien od razu zaczynać z pistolecikiem. I zgadza się, spośród wszystkich BRów ten jest najlepszy do gry z randomami. To wspólne lądowanie, różnorakie zaznaczanie sprawia, że brak komunikacji głosowej nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 41 minut temu, Stillo116 napisał: Kwestia kilku godzin pogrania i wchodzi Wczoraj miałem sesje ze znajomymi i grało się miodnie. Mam nadzieję, że rozwiną to bardziej i dodadzą solo oraz duo Ja jestem stara data wychowana na DOOMie, Kwaku 2 i 3 itp. Dla mnie 10 sekund miedzy zgonami w Modern Warfare i Battlefield to było za duzo. Średnio prawie 4 MINUTY tutaj ( policzyłem od momentu kiedy klikasz "play" do początku zrzutu ) to juz jakaś kompletna kaszana. Tym bardziej ze jeśli nie masz farta i nie znajdziesz szybko pancerza toś jednostrzałowiec dla wszystkiego bardziej poteznego niz pistolet. Połączyć to z graniem z jakimiś randomami i mozna grać np godzine z czego 50 minut to siedzenie w menusach. A szkoda bo i artstyle fajny i postaci mi sie podobaja, i generalnie płynna rozgrywka itp. 56 minut temu, Stillo116 napisał: Niestety w większości puste serwery No i trzeba mieć gre.. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Tylko aby ea nie s(pipi)iło tego mikrotranzakcjami w sezonach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Orientuje się ktoś czy wychodząc w momencie kiedy mnie zabiją a reszta drużyny dalej gra dostaje doświadczenie czy muszę czekać w grze aż cały oddział padnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 @Canaris Specjalistą od tych gier nie jestem, o nie, ale to jest chyba właśnie dodatkowy element wyróżniający BR od innych gierek - masz znaleźć sobie ekwipunek zanim zaczniesz walczyć. Niczym Snake w MGS - OSP (on-site procurement). Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 7 godzin temu, creatinfreak napisał: Tylko aby ea nie s(pipi)iło tego mikrotranzakcjami w sezonach. W sensie? Bo imo w Fortnicie jest to zrobione bardzo dobrze i nie nachalnie. Raz wydasz 10$ i masz battlepassa, jeśli grasz to odblokowujesz walutę i bez wydawania real money odblokujesz sobie następny sezon. W zamian co lvl dostajesz jakies pierdoły typu skiny itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Właśnie, sam bym mógł dać 10 euro na sezon gdybym miał pewność, że gra będzie się rozwijać w dobrym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 114 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Czy tylko ja mam tak, że serwery działają fatalnie i często laguje itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na czym łoisz? Na xboxie może z raz mi się lagi zdarzyły Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 114 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
VeSD 29 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Lubi przylagować, szczególnie wieczorami, gdy największe obciążenie, ale raczej nie jest to mega irytujące i po kilku minutach mija. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 No tez sie z lekka zawiodlem, zagrałem 2 mecze i albo serwery nie wyrabiają, albo gra nie jest az tak plynna jak pisaliście. Graficznie też myśłałem, że będzie lepiej, ale najważniejsze że gra się spoko - jak kiedyś przeje mi się Blackout to na pewno pogram dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 No co się dziwić, raczej takiego przyjęcia to się nie spodziewali, aby w tydzień 10 mln graczy było to i serwery się przygrzały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 yes, w końcu wygrałem xd Ależ to był genialny meczyk co teraz rozegrałem. Z dwoma randomami, a rozumieliśmy się bez słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 No ja wczoraj pyknąłem pierwszy meczyk. Oczywiście jeden z randomów na starcie wyszedł, bo nie mógł wybrać swojej postaci, ale z tym drugim dotarliśmy do pierwszej szóstki. Ja miałem 3 kille i bawiłem się świetnie, choć muszę się nauczyć być ostrożniejszym, bo jednak trochę na pałę biegałem i się ślizgałem. Na plus zdecydowanie feeling strzelania rodem z Titanfall 2, grafika, dynamika, movement, mapka, system komunikacji, revive kumpli, a na minus na razie nieczytelne itemy w postaci power upów, które różnią się tylko kolorami i niezbyt wiadomo, co chwytać. Podobnie zresztą z doborem broni, który jest mało czytelny, no bo te wszystkie wymyślone pukawki to jakiś kosmos i trzeba nauczyć się na pamięć (w PUBG z racji realistycznej konwencji wiadomo, co jest co). Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Zanim się nauczysz broni to patrz na typ amunicji jakiej używa to już będziesz wiedział jaki typ. Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Jakby ktoś chciał czasem postrzelać na PS4 to zapraszam: Ked_Tom Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Takie akcyjki w weekend udało mi się ustrzelić.https://xboxdvr.com/gamer/bananoluczo/video/69139876https://xboxdvr.com/gamer/bananoluczo/video/69139902https://xboxdvr.com/gamer/bananoluczo/video/69139910 Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Na PS4 jest plus do online potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Z tego co pisza w internetach to nie. Jak do każdego F2P na PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Wingman + Peacekeeper to chyba moja ulubiona kombinacja obecnie. Mastiff ze zrzutu to jest Bestia. Z postaci Marvin wydaje sie chyba najslabszym (najmniej przyjdatny w teamie). Wczoraj niemal udalo mi sie wygrac w pojedynke eliminujac 10 przeciwnikow...skonczylem na drugim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi