Skocz do zawartości

Apex Legends

Ryo-San

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj graliśmy z kumplem i mieliśmy dosyć dziwną sytuację. Strefa była już wielkości główki od szpilki. My siedziliśmy na dole a druga drużyna na górze. Przy kolejnym zmniejszeniu strefy nie było już gdzie uciekac i oczywiście nas zabiło a ich nie. Dlaczemu tak się stanęło:ermm: Ich też powinno przecież zabić :(

Opublikowano
13 minut temu, Ryo-San napisał:

No że Apex ROX a Fortnite nie ROX :( 

Przecież obie gry to są battle royale tylko w innych klimatach, jedna jest gorsza od drugiej?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Ryo-San napisał:

Wczoraj graliśmy z kumplem i mieliśmy dosyć dziwną sytuację. Strefa była już wielkości główki od szpilki. My siedziliśmy na dole a druga drużyna na górze. Przy kolejnym zmniejszeniu strefy nie było już gdzie uciekac i oczywiście nas zabiło a ich nie. Dlaczemu tak się stanęło:ermm: Ich też powinno przecież zabić :(

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.

Dziś podobną akcje zrobiliśmy:

Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

Edytowane przez El Loco Chocko
  • Plusik 4
  • Haha 2
Opublikowano
Teraz, da$io napisał:

Grupa docelowa raczej  z wyższą średnią wieku. No i laski z dużym biustem i różowymi słuchawkami już się tak pewnie nie lansują na tych yutube'ach.

A coś jak to?

35642f71b333c046644ea15fa0f47bfe.jpg

Opublikowano (edytowane)

pięknie niektórzy się miotają. 

Gracze Apexa niczym nie różnią się od Fortnite'a, ba w dużej mierze to ci sami ludzie. No ale racjonalizujcie sobie dalej i zaspokajajcie swoją potrzebę przynależności

Edytowane przez ASX
Opublikowano (edytowane)

@El Loco Chocko Widziałem podobną akcję na reddicie ze dwa dni temu. Teraz żałuję, że odblokowałem tego soy boy'a jako pierwszego :(

Niesamowicie uzależniająca gra, spędziłem w niej ponad 40h i nawet nie myślę o tknięciu niczego innego. Czasami idzie znaleźć takich randomów, że rozumiemy się całkowicie tylko samymi pingami i czujesz się jak z premade teamem. Z jednej strony nie podoba mi się to całe zbieractwo, ale z drugiej jest to zachęta do eksploracji i bez tego byłoby jakoś pusto. Pewnie długo posiedzę przy tym tytule, a jak jeszcze będą dawać nowy content co 3 miechy, to chyba gra zagości na stałe na HDD.

Edytowane przez 20inchDT
Opublikowano
9 godzin temu, Ryo-San napisał:

Mogliby dorzucić tryb solo. 

Nie bardzo, bo za dużo mechanik jest stworzonych pod coopa. Uzdrawianie w punktach, oznaczanie wszystkiego, niektóre Legendy byłby by też zbyt OP na solo i wszyscy by biegali np Lifeline. W składach robisz sobie buildy, np Bangladore rzucasz granat dymny a Bloodhunt odpala ultika i wszystko widzicie gdzie są przeciwnicy. Dla takich akcji pewnie zdecydowali się że tylko ekipa. 

W przyszłości pewnie dodadzą inne tryby, ale jak na razie przy tej ilości Legend to raczej będą się trzymać jednego trybu. Prędzej zobaczę nową mapę niż nowy tryb :)

• Plusik 1
Opublikowano

No ja sie nie dziwie - gierka wyszla im rewelacyjnie. Ich system oznaczania i szybkość z jaką się to robi powinien być wzorem do innych gier tego typu, podobnie jak szybowanie z dowódcą, możliwość swobodnego rozglądania się bez tracenia wysokości, czy oznaczania przeciwników w powietrzu. Nie powiem - pierwsze wrażenie mimo od razu wygranej było ciut gorsze, wczoraj po paru h sesji ze znajomymi zarwałem noc. :banderas:

Gra idealna do teamowych potyczek, ale i gry z randomami, mecze mozna wygrywac nie używając headseta, zdecydowanie polecam sprawdzić wszystkim, którzy nie wkręcili się w BR w innych grach!

Opublikowano
2 godziny temu, ASX napisał:

25 milonów graczy :obama:

Zabawnie byłoby oglądać teraz jak Apex Legends przejmuję koronę od Fortnite i Epic wypierdziela się na ryj ze swoim sklepikem, nie powiem. Ale z drugiej strony oglądanie sukcesu EA powoduje jakiś dziwny dyskomfort.

W sumie zastanawiam się co by było z Apex Legends gdyby to był tytuł w pełnej cenie i z długą kampanią reklamową. Pewnie EA by zdążyło wszystko zepsuć i gry nie kupiłoby więcej osób niż takiego Titanfall 2.

Opublikowano

Moje pierwsze w życiu BR a i multi od bardzo dłuższego czasu. Zagrałem kilka meczy - pierwsze wrażenie  nuda, chodzę z teamem i mało akcji. Gram dalej, jednak nie takie nudne, potencjał na świetną zabawę jest, patrzę na zegarek a tu 5h zleciało raz dwa. Największy problem mam z tym że...jestem strasznie cienki - 9 lvl i zero killi, aż wstyd jak mnie dołączają do drużyny -_-

Niedawno kupiłem rdr, ac7 i re2, gierki za ponad 6 stów a będę się zagrywał w f2p, meh.

Opublikowano (edytowane)

Fajnie to wygląda, chodzi. Pykalbym nawet ale celowanie na gałce to idiotyzm imo. Dobrze szczelało mi sie w Girsach ale fpp to niestety tylko wolniejsze single. 

To jak trzeba reagować w multi fpp to tylko mysza :/ inaczej wkrada sie irytacja.

Ale sam Apex podoba mi sie. Na krótkie sesyjki za free jak znalazl. 

Edytowane przez II KoBik II