SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 Też tak miałem dziś , pierwsze sekundy meczu dorywam półautomaty i przejściu dwie ekipy z pistolecikami gdyby nie mega laki na początku była by rzeź na moją korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 18 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2019 11 godzin temu, Szymek_PL_ napisał: a nie jest tak ze trzeba zbic wieksza polowe hp aby to nam zaliczylo killa a nie frendowi ?? co do skrzynek to do 10 poziomu sa co lvl powyzej 10 juz leca co dwa, powyzej 20 co 3...szkoda tylko ze czesto zdarzaja mi sie lagi (zawsze na poczatku meczu) w takich momentach jak ten... Kill zalicza się tylko wtedy jak ty kogoś powalisz i obojętnie kto go dobije. Jeżeli dobijasz już leżącego gościa i robisz mu finiszera to nie zaliczy CI kila, jeżeli to nie ty go powaliłeś. Co do skrzynek apex to do 20lvl lecą co lvl później lecą co nieparzysty lvl do 40lvlu czyli co drugi lvl, a powyżej 50 lvlu nie lecą już wcale. Sam mam już 60 lvl i skrzynki dawno na oczy nie widziałem. Czytałem gdzieś ze twórcy pisali ze tylko 40 skrzynek jest darmowych. Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Z abonamentem EA jest 1000 monet do wydania czyli 10 skrzynek i jakąś skórka. Czyli jak ktoś chce przetestować Anthem to i profity do Apex wpadną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Na PC mnie w(pipi)iają regularne crashe i to potwierdzone u wielu osób. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Na PS4 też się zdążają. Już dwa razy miałem zwiechę Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Ja miałem wczoraj tkai dziwny błąd że mi zablokowało L2 i cały czas postać celowała. Dopiero po wyrzuceniu broni i zebraniu ponownie przestało. Ogólnie to wielki sukces patrząc na ilośc graczy i brak jakichklwiek bet czy testów. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Mi się przy tej grze prosiak tak zawiesił dwa razy, że nic nie szlo zrobić, tylko wyciągnięcie wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 1 godzinę temu, creatinfreak napisał: Mi się przy tej grze prosiak tak zawiesił dwa razy, że nic nie szlo zrobić, tylko wyciągnięcie wtyczki. to samo miałem 2 razy, kumple też tak mieli Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Nie spotkałem się z takim problemem co innego z problemem gdy znajomy opuszcza skład w menu . Już kilka razy miałem tak że on wyszedł a jego postać dalej widniała i musiałem rozwiązywać drużynę by grać dalej. Także UJ nie błędy i gra się za(pipi)iście Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Dziś wyszedł patch niby poprawiający te crashe, mi się nie przytrafiło ani razu. Za to raz miałem buga z easym jak graliśmy że zostaliśmy sami a pokazywało dwa składy, dopiero jak ostatnia strefa doszła do końca i niby zginęliśmy pokazało że wygraliśmy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 jeszcze bym dodal ze robiac cos w ekwipunku postac potrafi sie zawiesic i nie reaguje na prawa galke...czasami jest zadyma, cos probujesz szybko zrobic a postac sie zawiesza i patrzy przez 2 sekundy prosto Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ja miałem bug, że po powalenie zdjęli mi tarczę a moja postać dalej się nią zasłaniała (nie było widać tarczy ale rękę miała wyciągniętą) i czołgała się z taką prędkością jakby miała tarczę. Po podniesieniu mogłem się toczyć w żółwim tempie. Nie dało się biec, nie dało się iść tylko sunałem z taką prędkością jak przy powaleniu i tarczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Godzinę temu, MierzejX napisał: Ja miałem bug, że po powalenie zdjęli mi tarczę a moja postać dalej się nią zasłaniała (nie było widać tarczy ale rękę miała wyciągniętą) i czołgała się z taką prędkością jakby miała tarczę. Po podniesieniu mogłem się toczyć w żółwim tempie. Nie dało się biec, nie dało się iść tylko sunałem z taką prędkością jak przy powaleniu i tarczą. Aaaa to widziałem jak jeden kolo z drużyny miał to samo. Powalili go, ale go zrespiłem. Został z tyłu mocno i złapała go strefa, ale myślałem że po prostu nie jest przy konsoli. Potem koles go znowu uleczył a ten dalej z tyłu i się wlecze. W końcu go zostawiliśmy bo zostawał ciągle poza strefą. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Jak ktoś gra na pc to można za darmo dostać pakiet i skin Twitche primera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 No to może to mnie zmotywuje do odłożenia apexa na rzecz innych gierek. Chociażby metro, które leży. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wczoraj zagrałem 7 kili i czempion. Ten Havoc jest op ze złotym dodtkiem ( chyba dźwignią naciągu) Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Wczoraj chwilę pograłem tą bronią i mi nie leży może nie miałem odpowiednich dodatków . Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Można w niej zamontować fiolet , który pozwala na zmianę trybu ognia auto / pojedynczy i złoty wtedy jest tylko full auto. Ze złotym w moment osiąga maksymalny fire rate i jak dla mnie wymita. Tak samo jak Devotion z dźwignią nacigu jest mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 A mi właśnie ani havoc ani devotion nawet z naciagniem nie leżą, jednak tą chwilę i tak muszą się rozkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Devotion moja ulubiona broń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zawsze zamieniam devotion na spitfire jak mam wybór. Jakoś to rozpędzanie się mnie nie przekonuje a i ammo energetyczne jest trudniej dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 22 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Zawsze zamieniam devotion na spitfire jak mam wybór. Jakoś to rozpędzanie się mnie nie przekonuje a i ammo energetyczne jest trudniej dostępne.Zgadza się największy problem to amunicja także na ostatnie rundy meczu jest bezużyteczny bo nigdy nie uzbieram tyle ammo bo starczyło Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Wczoraj i mnie dorwał pewien błąd w grze, gram ze znajomymi dobra runda bo ostatnie trzy ekipy na polu walki zostały a tu zonk i wywala mnie do menu i pisze że lider wyszedł . O Jezu jak się zdenerwowałem LEAK: Apex Legends Season 1 to Feature Both Paid & Free Battle Passes Miałem kupić tą paczkę za 40 zł by wesprzeć produkcję ale chyba poczekam i kupię ten płatny sezon Edytowane 25 Lutego 2019 przez SG1-ZIELU Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Prezent od Sony dla plusowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 25 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 To od premiery jest Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi