Skocz do zawartości

Apex Legends

Ryo-San

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja zrezygnowalem z grania na padzie w tej grze na PC i przenioslem sie na PS4. 

Przynajmniej to jest jedyna gra dla ktorej odstawilem granie w Fortnite.

Mam juz +40 zwyciestw, ale juz powoli meczy mnie bieganie z nieogarnietymi randomami i Respawn MUSI wrzucic tryb SOLO/ Duo.

Wydalem tez troche kasy na lootboxy i praktycznie nic ciekawego nie dostalem. To jest jeden z najbardziej rakowych systemow jaki widzialem w grze. Mam 940 metali i nadal nie moge odblokowac legendarnego skinu, bo wszystko kosztuje po 1200

Też nie ukrywam że chciałem coś zainwestować w grę, zwłaszcza że jest za darmo a skoro gram w nią codziennie trzeba wspierać tytuł. Ale chyba poczekam do połowy marca i wezmę tego płatnego season passa cokolwiek on daje bo cena ma oscylować w granicach 10 euro.
Opublikowano (edytowane)

Gdyby Respawn wrzucilo tryb solo to nie musialbym sie meczyc z tymi noobami jak ponizej na moim screenie. Mialbym wiecej niz 14 killi, ale stracilem czas na odrodzenie ich. Czesto dochodzi do tego typu sytuacji :dry:

C2hMLUz.jpg

Edytowane przez Mroku
  • Plusik 2
  • Lubię! 1
Opublikowano

Kilka razy wygrywałem rundy z typami co mieli nawet po 30(!) zadanych obrażeń. Ten mi akurat zapadł w pamięć, bo gdy zginął to zaczął spamować pingiem na tyle, że musiałem go zmutować.

Niesamowity gracz :)

Opublikowano (edytowane)

Tak, staram sie wybierac najpopularniejsze miesca do ladowania, ale wiekszosc killi jest zawsze pod koniec. Tego typu randomy sie czasami przydaja, zeby odwrocic uwage wrogow i moge spokojnie od tylu wybic cala druzyne. 

Jednak nadal nie odblokowalem odznaki, gdzie trzeba zabic 20 osob w jednej grze. Bylem jednego razu blisko, ale niestety zostalem wyeliminowany.

Moje combo jest Wingman/Spitfire z powiekszonym magazynkiem. Idealnie sie spisuje w sytuacjach 1vs3

Edytowane przez Mroku
Opublikowano

Moje combo jest Wingman/Spitfire z powiekszonym magazynkiem. Idealnie sie spisuje w sytuacjach 1vs3

Spitfire fajna broń ale mimo zachwytu graczy nad wingmanem ja nie mogę się do niego przekonać , pewnie dlatego że nie lubię grać spluwami w tej grze(za mały skill ? )
Opublikowano (edytowane)

Zazdroszczę skilla. Mi póki co idzie cienko, ale dość mało gram, więc może dlatego. Raz jak grałem z Szymka bratem/ojcem miałem 5 killi i na razie to mój rekord także ten xd

Zauważyłem, że nie ma sensu biegać że snajpą i wczoraj jak próbowałem latać z dwoma broniami na krótki/średni dystans, to nawet dwa winy z randomami wpadły.

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano

Co do tego z jaką bronią biegać to moje spostrzeżenia są takie, snajperka fajna ale na początku gry gdy mamy większy obszar. Sam miałem parę takich akcji gdzie przy zamykanym kręgu gracze szybko wracali a ja na dachu cyk i kille wpadały, na ostanie kręgi jest bezużyteczna. To samo tyczy się broni z którymi ciężko o ammo.

Jak zaczynałem przygodę z tą grą już miałem wiele takich sytuacji że biegałem jak kurczak bez głowy bo brakuje amunicji energetycznej.

Ostatnio zauważyłem że dobiera mi graczy o znacznie niższym lvl, trochę mnie to zaczyna irytować bo nieraz muszę wysłuchiwać w słuchawce "Podnieś mnie bo jak nie to wyjdę" i drze taki mordę do słuchawki a wokoło pełno wrogów.

Opublikowano

Coś mało HP Ci zabierał ten ostatni przezciwnik, jakby strzelał mozambikiem do Ciebie :kaz:

Widzę, decoy to jest bardzo przydatna rzecz. Niestety jeszcze za mało mam pieniążków by kupić tą postać