SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Pewnie chcieli więcej graczy przyciągnąć . Mnie irytują lagerzy na konsoli. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Na szczęście rzadko się zdarzają u mnie laggerzy, a jak już to trzeba trochę więcej ołowiu w nich wpakować. Na ewidentnych oszustów chyba nie trafiłem a od czasu ostatniej łaty nie wyrzuciło mnie z gry ani razu. Nic tylko grać ... Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 17 marca 2019 Opublikowano 17 marca 2019 Podobno we wtorek aktualizacja wraz z tak wyczekiwanym sesson passem 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Oby, akurat się zgra z osiągnięciem 50 lvl i platynką Cytuj
jaro 77 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 4 godziny temu, qraq_pk napisał: Oby, akurat się zgra z osiągnięciem 50 lvl i platynką tylko ze w tej grze nie ma platyny Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Pograłem dzisiaj po dłuższej przerwie na PRO i jak dla mnie nadal jest daleko do gry zadowalającej. Nie wydaje mi się, żeby gierka była tak obciążająca, bo przy niższych rozdziałkach na PC działa jak złoto, tutaj zdecydowanie za często gubi klatki, lagi to i na PC się zdarzają - ale tutaj... niedań borze wyląduje więcej ekip niż 2 na statku, to można klatki animacji liczyć! Najbardziej irytuje mnie zaś dźwięk - albo za późno słychać wystrzał przeciwnika (jakby było jakieś opóźnienie), albo w ostrej zadymie ewidentnie nie słychać wszystkich strzałów, z 3 mecze z rzędu zaczynałem dostawać, a dopiero później szedł za tym dźwięk, no nie da się tak grać! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) BREAKING: Apex Legends Season 1 Battle Pass (Wild Frontier) drops in-game tomorrow at 10:00am PT! Apex Legends Season 1 FREE Rewards: https://pbs.twimg.com/media/D19RD1YWoAEJd54.jpg Apex Legends Season 1 (Wild Frontier) final Battle Pass reward https://pbs.twimg.com/media/D19RD1YWoAEJd54.jpg Pełne info https://www.dexerto.com/apex-legends/apex-legends-season-1-wild-frontier-update-patch-notes-battle-pass-new-legend-octane-444759 Edytowane 18 marca 2019 przez SG1-ZIELU Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Wychodzi 42zł za karnet. Jak w nagrodach będą coinsy na kolejny karnet jak w Forciku to może się zastanowię Cytuj
bartiz 1 621 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Na Reddicie pisza ze będzie 1000 coinsow do zebrania w passie. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Na Reddicie pisza ze będzie 1000 coinsow do zebrania w passie.Zgadza się kupujesz passa wbijasz 100 lvl i dostajesz 1000 coinsow na kolejnego passa. Cytuj
Mroku 1 005 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 Zawartosc w tej przepustce nie wyglada zbyt ciekawie, ale i tak zamierzam kupic dla tych paru rzeczy jak coinsy i apex packs. Widac, ze probowali sie wyrobic z wypuszczeniem tego battle passa jeszcze w marcu i taki jest tego rezultat. Gra szybko straci popularnosc jak deweloperzy beda w takim wolnym tepie udostepniac nowy content (idealnym przykladem jest COD Black Ops 4). Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 marca 2019 Opublikowano 18 marca 2019 (edytowane) a ktoś może mi napisać, co w zasadzie w tym BP się dostaje? Rozumiem, ze postać będzie darmowa dla wszystkich, a w BP za każdy wbity level dostane po prostu jakas paczkę? dobra juz znalazłem. https://nezz.pl/apex-legends/przepustka-sezonowa-dzikie-kresy-wyszla-w-apex-legends-battle-pass no tak średnio bym powiedział Edytowane 18 marca 2019 przez easye Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Ja wierzę, że jak dam pieniążek Respawnowi to zrobią szybciej tytanowego yanusza 3 Apex idzie w dobrą stronę. Niestety dzisiaj zaatakowali mnie myszkowcy (gram na ps4) i szans za bardzo nie miałem Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Hahaha czasem też tak czuję, jak mi nie idzie :p A battlepass dziś wjeżdża chociażby z sympatii do deva. Bo w sumie prócz tej jednej legendy i kilku skinów nic się nie zmiania. A te rankedy będą? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Dlaczego tylko w Apex nie ma statystyk - bez sensu jest te odblokowywanie dla kazdej postaci odzielnie, no i gdzie jest liczba ogólnych winow? Sa tylko zwycięstwa w pełnym składzie, albo miejsce w pierwszej trojce - rozumiem, ze jak wygrałem sam, bądź z 1 kolega to juz sie nie liczy? Powinni porobić dodatkowe statystyki dla calego profilu. 1 Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Jeden z tych kwadracików-odznak liczy ci winy. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 No ale przydałoby się mieć normalną zakładkę statystyk. teraz wszystko jest rozrzucone po tych odznakach. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Tak jeszce na ekranie z graczami w ogóle nie jest napisane, która jest za co, dla mnie beznadziejnie zostało to rozwiązane. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 18 godzin temu, easye napisał: Pograłem dzisiaj po dłuższej przerwie na PRO i jak dla mnie nadal jest daleko do gry zadowalającej. Nie wydaje mi się, żeby gierka była tak obciążająca, bo przy niższych rozdziałkach na PC działa jak złoto, tutaj zdecydowanie za często gubi klatki, lagi to i na PC się zdarzają - ale tutaj... niedań borze wyląduje więcej ekip niż 2 na statku, to można klatki animacji liczyć! Najbardziej irytuje mnie zaś dźwięk - albo za późno słychać wystrzał przeciwnika (jakby było jakieś opóźnienie), albo w ostrej zadymie ewidentnie nie słychać wszystkich strzałów, z 3 mecze z rzędu zaczynałem dostawać, a dopiero później szedł za tym dźwięk, no nie da się tak grać! W tej sytuacji cieszę się, że nie mam porównania do wersji PC i gram na PRO. Czasem niewiedza jest błogosławieństwem. Podzielam opinię easye nt odznak, mogli to zrobić duuużo lepiej i czytelniej. Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Wydaje mi się, że Respawn chciał by ludzie nie przywiązywali dużej uwagi do tych statystyk, tylko do samej rozgrywki. Ale pewnie z czasem jak popularność będzie topniała to dodadzą różne feature'y Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 30 minut temu, oFi napisał: Wydaje mi się, że Respawn chciał by ludzie nie przywiązywali dużej uwagi do tych statystyk, tylko do samej rozgrywki. Ale pewnie z czasem jak popularność będzie topniała to dodadzą różne feature'y A jednak dali banner dla każdej z Legend, gdzie możesz się pochwalić trzema odznakami / statsami. Tylko co z tego skoro nie znam znaczenia 90% tych odznak. Wystarczyło dodać opis po najechaniu kursorem. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Za wina każda legenda dostaje odznakę ze swoją mordą i jest kilka stopni tych odznak za ileś tam wygranych, więc akurat łatwo rozróżnić kozaka od świeżaka. Do tego odznaki za >2000 dmg w meczu, za wykończenie całego składu / trzech całych składów w jednym meczu, za wina z całym składem / bez zgonu / bez powalenia itd. itp. Wystarczy kilka razy przejrzeć odznaki i da się to zapamiętać. No ale racja, powinni dać jakieś okienko w menu gdzie można sobie sprawdzić ogólne statusy. Ratio, ilość wygranych itd. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 3 GB już się ściąga W końcu można zgłaszać lagerow Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 marca 2019 Opublikowano 19 marca 2019 Za(pipi)ista jest ta nowa postac! Mimo tego, ze przepustka mnie nie interesuje to i tak ja kupie w podziękowaniu za rewelacyjna gre! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi