Skocz do zawartości

Apex Legends

Ryo-San

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem przepustke bo za zrobienie takiej gry warto ich wesprzeć. 

...ale jak tego nie poprawią na drugi sezon to kolejnej nie kupie. 

Nie chodzi o nagrody, te są nawet ok, ale o grind. Zapowiada się bardzo ciężka przeprawa by zdobyć 100lvl przepustki. Raczej nie dam rady przy moim graniu. Musza dodać jakies bonusy albo 100lvl zdobęda tylko nolajfy.

Opublikowano

Wczoraj miałem super akcję, w pełni oddającą co najlepsze w tej nowej postaci. Napotykamy przeciwników ostrzał, jednego ściągam szybko strzykawa i zapierdalam dookoła budynku i bam po całym zespole.
Nawet nie zorientowali się jak padli , do tego dodajmy jego super teksty i mamy goty postać

Opublikowano

Ja to jak dotrwam sam do drugiego miejsca to się nawet ciesze (dużo expa się dostaje za wytrwanie do samego końca). 

Ale jak 3vs3 wchodzi to smutno się robi czasem :frog:

Opublikowano

Wrzucilem na YT maly montage z ostatnich moich gier. Jest tam sporo sytuacji 1 vs 3 i wiele wiecej sieczki. 

Jest jeszcze tego sporo zapisanego na dysku, ale filmik najprawdopodobniej by trwal z ponad 30 minut

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, giger_andrus napisał:
Aktualnie próbuję wygrać grubasem aka Gibraltarem ale idzie jak krew z nosa.

Moja ostatnia postać która też wbijalem i już rzadko później nim grałem

Edytowane przez SG1-ZIELU
Opublikowano
41 minut temu, giger_andrus napisał:

Aktualnie próbuję wygrać grubasem aka Gibraltarem ale idzie jak krew z nosa.

Zagraj z Mrokiem, nawet jak zdechniesz na początku i pójdziesz sobie obiad zrobić czy coś, to samo się wygra :dafuq:

• Dzięki 1
Opublikowano (edytowane)

I kolejna wygrana na totalnej wy*ebce. :klapek:

Jako, że zostałem jak zwykle sam na początku rozgrywki (randomy wbijają się w najgorsze bagno i od razu umierają) to postanowiłem, że sobie pozbieram co lepsze i posiedzę w krzakach do czasu aż zostaną dwa teamy. Podczas tej rozgrywki usmażyłem sobie kurczaka na petelni, pokroiłem warzywka do sałatki oraz zrobiłem ziemniaki z koperkiem. Siedząc w krzakach oyebałem szame i postanowiłem ruszyć jak zrobiło się wąsko na mapie. 

Nie dokońca rozumiem co się stało z ostatnim kolesiem (strefa chyba go zabiła?). Bawiłem się świetnie jedząc obiad :nosacz3:

Edytowane przez oFi
  • Haha 2
  • WTF 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Przez ostatnie pare dni konczylem sporo meczy z wynikiem 14-16 killi. Mialem multum ciekawych akcji mialem i zrobilem nastepny krotki montage.

ExhaustedPastelBubblefish-size_restricte