Skocz do zawartości

Apex Legends

Featured Replies

Opublikowano
48 minut temu, Wredny napisał:

Ale tak serio to trafił mi się taki fajny meczyk, oczywiście z randomami, gdzie większość czasu i tak biegałem solo. Nie jestem jakimś wymiataczem, ale to zupełnie inny ciężar 

No bardzo fajny meczyk.:) Mi się jeszcze 11 nie udało ubić. Może 10... 

Jak ktoś nie wie, to w tych latających robocikach można już znaleźć klucze do tych zamkniętych bunkrów. W środku same purpurowo-złote skarby.:D

...no i właśnie... Znalazłem klucz, bunkier blisko to lecimy. Na miejscu myślałem że randomy będą mieli troszkę więcej oleju i będą patrzeć czy ktoś nas nie napada. Taaa... Sam musiałem ich odpędzać i przejechali po nas jak walcem. High risk high reward:)

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 465
  • Wyświetleń 49,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć.   Dziś podobną akcje zrobiliśmy:   Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jak dla mnie udało im się wejść w te luke idealnie. Pubg jest dla mnie za wolny , fortnite straszy nawet nie samym community i otoczką a systemem budowania , cod bo4 do tej pory był moim ulubionym bat

• Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp.    ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ??

Opublikowano

Ale cicho w temacie o najlepszej grze online 2019 ;)

Miałem przerwe na granie w Death Stranding a po powrocie powitało mnie 14 bonusowych lootboxów. Po zmianach każdy powyżej 100 lvl dostaje boxa co 3 level. W końcu! 

Aktualnie jest event Mirage'a i czasowy tryb z pociągiem - miód.

Cudo giera.

• 1 rok później...
Opublikowano

Ściągnąłem z dwa dni temu gierkę i z wyłączonym crossplayem praktycznie nie znajduje meczyków. Gra jest martwa na PS4? Z PCtowcami mi się nie chce grać, same myszki plus cheaterka.

Opublikowano

Może chodzi o to, że większoć plejakowców ma crossplay włączony i po prostu cię z nimi nie łączy.

Opublikowano

Ja też wróciłem do gry po dłuższej przerwie , niestety nie dało się przenieść rzeczy na Xboxa muszę odblokowywać postacie od nowa . Rzeczywiście ta nowa postać jest taka OP i najlepiej od niej na razie zacząć ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Potrzebowaliśmy z kumplem odpoczynku od Siege, bo myszkowcy motzno uprzykrzają granie, więc jako antyfani BR włączyliśmy Apexa.

I kurwa jak zassało, to nie mam absolutnie pytań :O Umiejętności Legend dają fajną możliwość kombinowania (Lifeline + Bloodhound OP), a sam dynamiczny gameplay, to jest miazguńka kompletna. Dużo samemu się odkrywa, np. czerwone bronie z dropów (Peacekeeper :obama:), strzelanie jest naprawdę przyjemne (jestem pozytywnie zaskoczon, bo w takich sci-fi strzelankach to różnie z tym bywa, zazwyczaj plastikowe bronie na papierowe kulki), no kurde, cymesik, jakby to powiedział Żymianin.

Opublikowano

4 maja nowy sezon, nowa Legenda, nowa broń (łuk), a co najważniejsze - nowy tryb, 3 na 3 :obama:.

Opublikowano

Ten nowy tryb, to będzie się grało do iluś fragów, czyli taki standardowy PvP? 

Opublikowano

Opublikowano

Lamie mocno w tej gierce ale raz do razu do niej wracam ;] czekam aż w końcu dodadzą te tytany xD

Opublikowano

Odpaliłem po dłuuuuugiej przerwie, gra ma popsute wyszukiwanie graczy, jeżeli wyłączymy cross play, zupełnie nikogo nie znajduje. Chyba, że każdy posiadacz Apex na PS4 ma włączoną możliwosc gry z blacharzami. 

Tytuł jeszcze zostanie na dysku, bo chętnie sprawdzę ten nowy tryb, zapowiada się obiecująco. 

Opublikowano

Crossplay nie sprawia, że grasz z PC, tylko z Xboksem.

Opublikowano

Z PC działa też, ale musisz zaprosić kogoś z PC do swojego lobby, wtedy niby szuka też graczy z PC.

Opublikowano

Kiedyś marzyliśmy o wspólnym graniu między platformami zamiast rozbijać się na obozy. Teraz to powoli staje się standardem :) 

Opublikowano

I akurat w przypadku FPSów i łączeniu z PC jest to ch#jowe :reggie:
Tylko konsole powinny być brane pod uwagę.
Ostatnio testowałem sobie nie tyle nawet co crossplay, a crossgenplay w PUBG, bo ja na XSX, a ziomek na PS4 i wszystko legancko, a komunikacja wewnątrz gry nawet lepsza niż na "Imprezie" (oczywiście pomijając loadingi, bo wtedy się nie słyszeliśmy).

Opublikowano

Jeżeli jakas gra oferuje cross play, to zawsze to wyłączę. Łączenie z posiadaczami innych konsol jeszcze może być, ale granie z blacharzami nie ma sensu. Niestety, jeśli cross play znajduje się w grze, to zawsze jest aktywy, trzeba go samemu wyłączyć. Większość graczy nawet nie ma o tym pojęcia. 

Opublikowano

Z tym że jeśli jest to crossplay jedynie konsolowy to wręcz wskazane jest mieć go włączonego, bo wtedy jest większa baza graczy i szybciej wyszukuje mecz.
Jedynie taki mieszany jak w CoD Warzone jest bez sensu i o ile na PlayStation można go wyłączyć (choć gra będzie straszyła komunikatami o problemach ze znalezieniem graczy) tak na XBOXie słyszałem, że jest to problematyczne, albo wręcz niemożliwe.

W sumie to nie wiem nawet jaki crossplay jest w APEX Legends :notbad:

Opublikowano
4 godziny temu, Rozi napisał:

Crossplay nie sprawia, że grasz z PC, tylko z Xboksem.

Opublikowano

na razie 60% dostaje solo, czy w duo czy w trójkach... porażka

Opublikowano
9 godzin temu, Zimol napisał:

na razie 60% dostaje solo, czy w duo czy w trójkach... porażka

Lepiej ode mnie. Mimo, że lamię to i tak się przyjemnie gra :)

Edytowane przez mitra

Opublikowano
16 minut temu, mitra napisał:

Lepiej ode mnie. Mimo, że lamię to i tak się przyjemnie gra :)

Ciężko o frajdę jak Cię cały zespół "rushuje" bo jesteś przydzielony do 1osobowego zespołu połowę meczy, ale dzisiaj przyznam się poprawiło ;)

Opublikowano
1 minutę temu, Zimol napisał:

Ciężko o frajdę jak Cię cały zespół "rushuje" bo jesteś przydzielony do 1osobowego zespołu połowę meczy, ale dzisiaj przyznam się poprawiło ;)

Dwa tygodnie temu grałem prawie codziennie i nawet nieźle mnie przydzielało. Plus jeszcze był taki, że kończyło się w czołówce. Top 5 wpadało dosyć często nawet w randomalnym składzie. Lubię grać z ogarami. Najlepszy meczyk był jak chyba w składzie się że dwa czy trzy razy na wzajem leczyliśmy i spawnowaliśmy i mimo tego udało się wygrać. Po tej nowej aktualizacji jeszcze nie grałem. Jak wrażenia?

Opublikowano

Spoko
Valkyria ma niezłe skile. Bardzo mobilna postać. Luku jeszcze nie wypróbowałem w meczu ale wygląda na to że ma mega potencjał. Będą go raczej nerfic