Zimol 85 Opublikowano 6 maja 2021 Opublikowano 6 maja 2021 pochwaliłem Apexa i 10 min poźniej "Unable to contact EA servers..." Nie grałem od startu 4tego sezonu, dla mnie dużo nowości, ale większość zmian wydaje się na plus, Valkyrie ma potencjał na top tier Legende. Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Valkiria broken, łuk broken, serwery jak u murzyna. Początek sezonu dramat. Na plus beda areny jak wprowadza jakies rankedy albo privet mecze bo narazie to sie szybko nudza. Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 @Zimol @qraq_pk, czy któryś z Was do mnie wczoraj pisał na psn? Bo w ogóle inny nick a była wzmianka o forumku. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 Nie ja, ale tez ktoś coś wysłał. Nie przyjmuje anonimów Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 6 godzin temu, mitra napisał: @Zimol @qraq_pk, czy któryś z Was do mnie wczoraj pisał na psn? Bo w ogóle inny nick a była wzmianka o forumku. To ja u mnie się chłopaki posypali przez Warzone, także chetnie postrzelałbym z kimś kto reaguje na pingi i sugestie bo random to "bul". 1 Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 7 maja 2021 Opublikowano 7 maja 2021 57 minut temu, Zimol napisał: To ja u mnie się chłopaki posypali przez Warzone, także chetnie postrzelałbym z kimś kto reaguje na pingi i sugestie bo random to "bul". No to spoczko. Jak coś to wal to się pyknie. Cytuj
benito82pl 198 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 https://discord.gg/SB8ns5qc Łapcie linka do najwiekszego w Polsce apxowego discorda głównie graczy konsolowych. 1 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 8 maja 2021 Opublikowano 8 maja 2021 13 godzin temu, Zimol napisał: To ja u mnie się chłopaki posypali przez Warzone, także chetnie postrzelałbym z kimś kto reaguje na pingi i sugestie bo random to "bul". To trzeba tak od razu:) daj jeszcze raz bo wywaliłem zapro Cytuj
creatinfreak 3 828 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 (edytowane) Patch 75,8gb a tam ta sama mapa po liftingu i nowy tryb. Jak dodadzą wsparcie nowych konsol czyli 4k albo 120 klatek to ze 130gb będą potrzebować Edytowane 8 lutego 2022 przez creatinfreak Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 8 lutego 2022 Opublikowano 8 lutego 2022 39 minut temu, creatinfreak napisał: Patch 75,8gb a tam ta sama mapa po liftingu i nowy tryb. Jak dodadzą wsparcie nowych konsol czyli 4k albo 120 klatek to ze 130gb będą potrzebować coś się kręci 1 Cytuj
Wredny 9 588 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Beka, że na XBOXie "wkładasz i grasz", a do PlayStation jak zwykle jakieś instrukcje i kombinacje. Cytuj
Figuś 21 179 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 Co jest ciężkiego w pobraniu gry w wersji PS5 i usunięcie z dysku wersji PS4? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 29 marca 2022 Opublikowano 29 marca 2022 5 godzin temu, Figuś napisał: Co jest ciężkiego w pobraniu gry w wersji PS5 i usunięcie z dysku wersji PS4? Nic. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 8 listopada 2022 Opublikowano 8 listopada 2022 Ktoś jeszcze w to gra? Mam 3 kody z monsterów GKNVN6 - JRNMYX GHPEEE - Y6NYKY GE9TLJ - HJTWJJ Każdy kod to 1 token, maksymalnie można wykorzystać 10 na 1 koncie. Szczegóły na apexlegends.monsterenergy.com Kody można wykorzystać do końca marca przyszłego roku. 1 Cytuj
Rozi 602 Opublikowano 22 lutego Opublikowano 22 lutego Znowu przyszedł czas na szukanie gry multiplayer, więc (znowu) przyszedł czas na powrót do Apexa. I jest zajebiście! Obecny sezon wprowadził znaczącą zmianę - pancerza teraz nie podnosimy z ziemii, tylko wbijamy jego poziomy atakując wrogów - zabijając, zadając obrażenia, asystując, podnosząc towarzyszy, czy korzystając z umiejętności klasowych (kolejna nowość, Legendy zostały podzielone na pięć klas - zwiad, szturm, wsparcie, zaczepne, kontrola). Daje to pewnego rodzaju balans, bo pancerz nie zależy od dobrego lootu, tylko od agresywnej gry. Dodatkowo nabijając punkty do ewoluvji pancerza, otrzymujemy 4 pasywne umiejętności, z których możemy wybrać dwie - dające buffy do naszych pasywek, zdolności taktycznych i zdolności specjalnych. Czasowo pojawił się również tryb Szybki Strzał, który jest mniejszym trybem BR, gdzie bronie lootowane mają od razu pozakładane dodatki, a po śmierci możemy błyskawicznie wejść do kolejki matchmakingu. Ten tryb jest idealny do ćwiczenia strzelania i movementu Od weekendu, udało nam się już wygrać 9 razy, a wczoraj trafiła się chyba najlepsza moja gra: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi