Starh 3 170 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 15 godzin temu, Orzeszek napisał: Ponoć, pękło 8mln unikalnych kont. Ponoc to za(pipi)isty start jak na grę f2p Już 10m o kurka Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 10 mln graczy 3 dni 0 marketingu A wszystko to dzięki internetowi i twitchowi. Który wg forumka nie ma znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
gamerTHC 185 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wcześniej padło pytanie i szybszy środek transportu. Da się wchodząc na balony te czerwone. Przy samym balonie uruchamia się jetpack. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 16 minut temu, ASX napisał: 10 mln graczy 3 dni 0 marketingu A wszystko to dzięki internetowi i twitchowi. Który wg forumka nie ma znaczenia No ja bym powiedział, że dzięki Fortnitowi, ale ok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Zero marketingu u EA kek Ja na razie zagrałem dwa meczyki i póki co nie ogarniam, no ale jeszcze spróbuję kilka gierek, więc może się przekonam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Kolega wybrał postać, którą chciał wziąć random, więc uciekł nam na samym początku meczu. Jego strata xD 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 2 godziny temu, Yakubu napisał: Zero marketingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Bo jakiś random na Twitterze tak napisał... Aha... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wredny, wulkanem intelektu chyba nie jesteś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) 3 minuty temu, Figaro napisał: Wredny, wulkanem intelektu chyba nie jesteś. Mówi się raczej "tytanem intelektu" lub "wulkanem energii". Także tego. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ja mu wierze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 1 godzinę temu, Wredny napisał: Bo jakiś random na Twitterze tak napisał... Aha... Zhuge EX to bardzo legitny człowiek w growym internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Mówi się raczej "tytanem intelektu" lub "wulkanem energii". Także tego. Tak, w tym temacie 'tytan intelektu' wydaje się bardziej na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 3 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Mówi się raczej "tytanem intelektu" lub "wulkanem energii". Także tego. A ja mówię tak jak zechcę :alphamale: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Wsparliście już twórców zakupując jakiegoś skina na pistolet? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Jakby poszli na swoje to pewnie bym tak uczynił, a póki są pod skrzydłami EA to niech się bujają Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Jako sukces gry, który został zrobiony przez Respawn cieszy mnie bardzo, ale jako dla wydawcy najgorszego śmiecia na świecie dla EA - nie bardzo. Śmiem sądzić, że więcej z tego tortu nakuwia samo EA XD Yebane fjuty, że też im się poszczęściło. Edytowane 8 Lutego 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 pogralem chwile ale to nie dla mnie raz ze nie przepadam za BR dwa ze Black Ops imo robi to lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 (edytowane) Gdzieś przeczytałem, że granie z randomami nie jest złe. Chyba złą grę zainstalowałem. Pierwsze 3 mecze totalni wpierdziel Z randomami nigdy nie ma sensu Edytowane 8 Lutego 2019 przez Stillo116 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 Gierka całkiem spoko wpadły dzisiaj dwie wygrane z randomami. Niestety dość czesto debile wychodzą już w lobby jak ktoś weźmie postac która oni chcą grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Bardzo ciekawa gra, jestem ogolnie wielkim fanem pustynnych klimatów SF, fajnie sie biega i szczela, nawet spoko chodzi na moim złomie itp. ALE CZEMU TO (pipi)A MUSI BYĆ BATTLE ROYALE ?? Na rany chrystusa, odyna, na młot thora, brzuch buddy i piorun zeusa (pipi)a mać ja (pipi)e... To mogła być taka za(pipi)ista gierka ale to (pipi)enie sie z matchmakingiem po kazdej czapie, te ceregiele przy zaczynaniu gry ( hurr durr champion, wybieranie bohatera jakby to był conajmniej draft NBA, animacje, graficzka napieprza po gałkach ocznych itp )... Zrobili by zwykły deathmatch na czas z respawnami i było by gites to nie (pipi)a musieli popłynąć bo BR niby na topie teraz.. (pipi)a. 1 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 O co Ty się triggerujesz? Jak chcesz to samo ale bez BR to może zainstaluj sobie Titanfalla? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Teraz, Paolo de Vesir napisał: O co Ty się triggerujesz? Jak chcesz to samo ale bez BR to może zainstaluj sobie Titanfalla? Nie lubie fpsów w których wiecej czasu spędzam w menu niz na graniu. A szkoda bo gra mogłaby być całkiem fajna, taki troche bardziej komiksowy Titanfall. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 To graj lepiej. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Canaris 304 Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 2 minuty temu, Pupcio napisał: To graj lepiej. W czym problem? Ciezko nauczyć sie "grać lepiej" jak proporcje minut spedzonych w grze do tych spedzonych w menu są mniej więcej 1:10.. Jakiś treningowy death match z botami by sie przydał czy coś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi