froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 elegancko wje.bali gierkę 2 tygodnie przed Anthemem, gg no re Bioware xD Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Jaki jest sens tego obrazka? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) No że Apex ROX a Fortnite nie ROX Edytowane 11 Lutego 2019 przez Ryo-San Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 @_Be_ że tez trzeba Ci takie rzeczy tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 15 minut temu, _Be_ napisał: Jaki jest sens tego obrazka? Być może w Fortnite grają płaczki, a w Apex zakute łby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Szczególnie kiedy w Apexie 8 letni włoski dzieciak zaczyna śpiewać mój nick Gra wyłącznie dla koneserów gejmingu. Edytowane 11 Lutego 2019 przez Bartolinsky Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Wczoraj graliśmy z kumplem i mieliśmy dosyć dziwną sytuację. Strefa była już wielkości główki od szpilki. My siedziliśmy na dole a druga drużyna na górze. Przy kolejnym zmniejszeniu strefy nie było już gdzie uciekac i oczywiście nas zabiło a ich nie. Dlaczemu tak się stanęło Ich też powinno przecież zabić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 13 minut temu, Ryo-San napisał: No że Apex ROX a Fortnite nie ROX Przecież obie gry to są battle royale tylko w innych klimatach, jedna jest gorsza od drugiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) 12 minut temu, Ryo-San napisał: Wczoraj graliśmy z kumplem i mieliśmy dosyć dziwną sytuację. Strefa była już wielkości główki od szpilki. My siedziliśmy na dole a druga drużyna na górze. Przy kolejnym zmniejszeniu strefy nie było już gdzie uciekac i oczywiście nas zabiło a ich nie. Dlaczemu tak się stanęło Ich też powinno przecież zabić Tutaj sie liczy kto ma więcej apteczek i dłużej się może leczyć. Dziś podobną akcje zrobiliśmy: Nie ogarneli że drzwi można z wyskoku rozwalić xd Edytowane 11 Lutego 2019 przez El Loco Chocko 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Grupa docelowa raczej z wyższą średnią wieku. No i laski z dużym biustem i różowymi słuchawkami już się tak pewnie nie lansują na tych yutube'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) No beka z tych nubów z filmiku choco, bo nie wiedzieli że można drzwi z melee rozwalić xDDD Edytowane 11 Lutego 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Teraz, da$io napisał: Grupa docelowa raczej z wyższą średnią wieku. No i laski z dużym biustem i różowymi słuchawkami już się tak pewnie nie lansują na tych yutube'ach. A coś jak to? Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) pięknie niektórzy się miotają. Gracze Apexa niczym nie różnią się od Fortnite'a, ba w dużej mierze to ci sami ludzie. No ale racjonalizujcie sobie dalej i zaspokajajcie swoją potrzebę przynależności Edytowane 11 Lutego 2019 przez ASX Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 A gralem sb legenda z holo pilot mimo ze ma go zablokowanego xD chyba caly czas dzialaja cos na serwerach Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) @El Loco Chocko Widziałem podobną akcję na reddicie ze dwa dni temu. Teraz żałuję, że odblokowałem tego soy boy'a jako pierwszego Niesamowicie uzależniająca gra, spędziłem w niej ponad 40h i nawet nie myślę o tknięciu niczego innego. Czasami idzie znaleźć takich randomów, że rozumiemy się całkowicie tylko samymi pingami i czujesz się jak z premade teamem. Z jednej strony nie podoba mi się to całe zbieractwo, ale z drugiej jest to zachęta do eksploracji i bez tego byłoby jakoś pusto. Pewnie długo posiedzę przy tym tytule, a jak jeszcze będą dawać nowy content co 3 miechy, to chyba gra zagości na stałe na HDD. Edytowane 11 Lutego 2019 przez 20inchDT Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Mogliby dorzucić tryb solo. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaro 77 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 9 godzin temu, Ryo-San napisał: Mogliby dorzucić tryb solo. Nie bardzo, bo za dużo mechanik jest stworzonych pod coopa. Uzdrawianie w punktach, oznaczanie wszystkiego, niektóre Legendy byłby by też zbyt OP na solo i wszyscy by biegali np Lifeline. W składach robisz sobie buildy, np Bangladore rzucasz granat dymny a Bloodhunt odpala ultika i wszystko widzicie gdzie są przeciwnicy. Dla takich akcji pewnie zdecydowali się że tylko ekipa. W przyszłości pewnie dodadzą inne tryby, ale jak na razie przy tej ilości Legend to raczej będą się trzymać jednego trybu. Prędzej zobaczę nową mapę niż nowy tryb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 25 milonów graczy Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Teraz musza utrzymać tych ludzi przy grze. Osobiście bez jakiegoś dobrego "battlepassa" jak w fortnite tego nie widzę. No i emotki. Potem nowe legendy i mapa. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 No ja sie nie dziwie - gierka wyszla im rewelacyjnie. Ich system oznaczania i szybkość z jaką się to robi powinien być wzorem do innych gier tego typu, podobnie jak szybowanie z dowódcą, możliwość swobodnego rozglądania się bez tracenia wysokości, czy oznaczania przeciwników w powietrzu. Nie powiem - pierwsze wrażenie mimo od razu wygranej było ciut gorsze, wczoraj po paru h sesji ze znajomymi zarwałem noc. Gra idealna do teamowych potyczek, ale i gry z randomami, mecze mozna wygrywac nie używając headseta, zdecydowanie polecam sprawdzić wszystkim, którzy nie wkręcili się w BR w innych grach! Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 2 godziny temu, ASX napisał: 25 milonów graczy Zabawnie byłoby oglądać teraz jak Apex Legends przejmuję koronę od Fortnite i Epic wypierdziela się na ryj ze swoim sklepikem, nie powiem. Ale z drugiej strony oglądanie sukcesu EA powoduje jakiś dziwny dyskomfort. W sumie zastanawiam się co by było z Apex Legends gdyby to był tytuł w pełnej cenie i z długą kampanią reklamową. Pewnie EA by zdążyło wszystko zepsuć i gry nie kupiłoby więcej osób niż takiego Titanfall 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Moje pierwsze w życiu BR a i multi od bardzo dłuższego czasu. Zagrałem kilka meczy - pierwsze wrażenie nuda, chodzę z teamem i mało akcji. Gram dalej, jednak nie takie nudne, potencjał na świetną zabawę jest, patrzę na zegarek a tu 5h zleciało raz dwa. Największy problem mam z tym że...jestem strasznie cienki - 9 lvl i zero killi, aż wstyd jak mnie dołączają do drużyny -_- Niedawno kupiłem rdr, ac7 i re2, gierki za ponad 6 stów a będę się zagrywał w f2p, meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Fajnie to wygląda, chodzi. Pykalbym nawet ale celowanie na gałce to idiotyzm imo. Dobrze szczelało mi sie w Girsach ale fpp to niestety tylko wolniejsze single. To jak trzeba reagować w multi fpp to tylko mysza inaczej wkrada sie irytacja. Ale sam Apex podoba mi sie. Na krótkie sesyjki za free jak znalazl. Edytowane 12 Lutego 2019 przez II KoBik II Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi