Opublikowano 14 lutego 20196 l Dla mnie to obowiązkowy zakup, strasznie mi się to co zaprezentowano podoba. A sama muzyka od razu mi się skojarzyła z Nier'ami. Liczę też, że nie tylko Japończycy dostaną limitkę/kolekcjonerkę, bo przytuliłbym gierkę z artbookiem, szczególnie że uwielbiam styl Katsury...
Opublikowano 14 lutego 20196 l Autor Znowu oglądam ten trailer i kur.wa jakie to dobre. Czysta konsolowa gra. Japońska policja w cyberpunk to klimat, którego mi brakowało. Super że to jest nowe świeże IP, a nie jakieś sequele.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Ta gra to dla mnie system seller. No chyba ze wypuszcza na duże konsole to bym odleciał
Opublikowano 15 lutego 20196 l Miło się na serduszko robi @Figaro ze w gronie wielu nieczujacych tej gry Ty tez jak ja jesteś nią podekscytowany. Ludzie nie wiedza co dobre Edytowane 15 lutego 20196 l przez mate6
Opublikowano 15 lutego 20196 l Autor "People like Coldplay and voted for Nazis. You can't trust people" Lepsze to niż trzecia Bayonetta.
Opublikowano 15 lutego 20196 l Sygnatura z Andruszkiewiczem pasuje do twojego stylu pisania na forum.
Opublikowano 19 lutego 20196 l W dniu 19.02.2019 o 12:03, Frost napisał(a): Cos mi ten GIF przypomina Co ci przypomina frosti?
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Holy mother of love, łykam day one. Oby KiG lub Ultima miały limitkę (no chyba, że Dave ponownie pozytywnie mnie zaskoczy).
Opublikowano 11 czerwca 20195 l Też obejrzałem, wszystko na propsie. Jutro ma być więcej gierki z jakąś niespodzianką/ciekawostką w systemie walki. Bierem na premierem.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Platynowi? Już mają moją uwagę, chyba jeszcze nie zawiodłem się na grze od nich.
Opublikowano 12 czerwca 20195 l W dniu 11.06.2019 o 20:42, chrno-x napisał(a): Holy mother of love, łykam day one. Oby KiG lub Ultima miały limitkę (no chyba, że Dave ponownie pozytywnie mnie zaskoczy). bedzie na 100%
Opublikowano 12 czerwca 20195 l Kolejny gameplay na treehouse - gra wymiata, system walki i mechanika legionów bardzo efektywny i efektowny i te dwie walki z bossami - wisienka na torcie. ale mam hype na ten tytuł.