Skocz do zawartości

Astral Chain

Featured Replies

Opublikowano

LoneDefenselessArgusfish-mobile.mp4

• Odpowiedzi 208
  • Wyświetleń 40,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Mówienie, że pierwsza Bayonetta na coś nie zasługuje  

• Tak trochę pograłem bo eldenik boży pożera cały mój wolny czas i muszę powiedzieć że po tym co widzialem to rewelacja. Od pierwszych minut czuć że robił to  ktos z pasją, czuć ta magię giereczkowa. Od

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

Szukałem jakiś perełek na Switcha i tak to się kończy.  

Opublikowano

To co robi ten skośnooki pan w drugiej połowie filmiku pokazuje ile można wycisnąć soku z gameplayu ,zmieniając dynamicznie jednego z pięciu legionów .

Opublikowano

Tylko te elementy zagadkowe - bieganie po planszy i szukanie śladów. Po co to komu. Dawać mi slashera, gdzie tempo akcji tylko rośnie, a nie jest przeplatane takimi leniwymi segmentami.

Opublikowano

No fajnie to zaczyna się prezentować.

Obok LM3 i CoH sprawdzę na pewno w tym roku

PoisedDistantHedgehog-size_restricted.gi

FlawlessFavorableBeardeddragon-size_rest

Opublikowano

ASTRAL FUCKIN' CHAIN

Opublikowano

akurat te sekcje motorowe to mocne meh/10 ale cała reszta cymesik

Opublikowano

Dla mnie to bieganie po mieście to straszne drewno, ale reszta cacuszko :obama: 

Opublikowano

Bo to jest mało. Aczkolwiek nie ma co się tym sugerować jaka dostępność będzie u nas.

Opublikowano

Od samego początku wyglądało ciekawie, ale po E3 jest zwyczajnie sztosik. Day 1 dla mnie. Jedyne nad czym sie zastanawiam to czy brać kolekcjonerke... Miałem juz taki dylemat przy XC2, wtedy jeszcze nie wiedzialem ze to bedzie moja ulubiona gra ever i wzialem zwykłe wydanie :< Co prawda AC raczej nie zostanie nowym numero uno, ale zapowiada sie na tyle dobrze ze chyba tym raz zaryzykuje.

Opublikowano
W dniu 15.06.2019 o 12:43, XM. napisał:

No fajnie to zaczyna się prezentować

Zaczyna? To od pierwszego pokazu BONER 

Opublikowano

Mi się jakoś nie podobalo - dopiero jak zobaczylem konkretny gameplay to poczulem magie PG.

Opublikowano

10 minutowa prezentacja gierki (po japońsku) ale sporo można podejrzeć, min levelowanie legionów i ich możliwości

Edytowane przez bulaxyz82

Opublikowano

UnselfishJampackedBighorn-size_restricte

Dawać mnie to kurrrrrr

Edytowane przez ragus

Opublikowano
Cytat

- Can we expect extra content after release?

Takahisa Taura (director): "There are currently no plans to release extras for Astral Chain. This is different for the game's story. We make the game a trilogy and this is the first part of that trilogy. If this game sells well, then we may see how the story of the series continues.

Opublikowano

Mi to wygląda jak każda gra od Platinium = za(pipi)isty slasher. Natomiast osobiście żadnej z ich gier (Bayo 1/2, Vanquish, Infinite Space, MGS:R, Nier:A) nie chciało mi się masterować.

Liczę że łyknę od was na Pchlim ;)

Opublikowano

Kolekcjonerka zamówiona ^^ teraz odliczanie do 30tego sierpnia, a potem leżing na plaży ze switchem i masterowanie combosow ^^

Opublikowano

Widzialem na Youtube opinie kolesia ktory gral w Astral Chain. Jego opinia na temat gry byla swietna, widzialem momenty z normalnego gameplayu i gra jest rewelacyjna wedlug autora filmiku i wedlug mnie rowniez. Najprawdopodobniej bedzie duzy hit i kolejna swietna gra od Platynowych ze swietnymi i swiezymi patentami

Opublikowano

no to wstaw ten filmik tutaj frosti ty gejuchu 

Opublikowano
W dniu 2.07.2019 o 11:17, _Forum_ napisał:

Nie rozumumiem niczego co napisales oprocz wstawienia linku do filmiku. Jest w temacie glownym Nintendo Switch

frosti - pomylił Cię z frostim

gejuchu - od geja

Opublikowano
9 godzin temu, zdrowywariat napisał:

frosti - pomylił Cię z frostim

gejuchu - od geja

Z nikim nie pomylił