Opublikowano 13 czerwca 20195 l To co robi ten skośnooki pan w drugiej połowie filmiku pokazuje ile można wycisnąć soku z gameplayu ,zmieniając dynamicznie jednego z pięciu legionów .
Opublikowano 13 czerwca 20195 l Tylko te elementy zagadkowe - bieganie po planszy i szukanie śladów. Po co to komu. Dawać mi slashera, gdzie tempo akcji tylko rośnie, a nie jest przeplatane takimi leniwymi segmentami.
Opublikowano 15 czerwca 20195 l No fajnie to zaczyna się prezentować. Obok LM3 i CoH sprawdzę na pewno w tym roku
Opublikowano 15 czerwca 20195 l Dla mnie to bieganie po mieście to straszne drewno, ale reszta cacuszko
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Ciekawostka: https://gonintendo.com/stories/337915-nintendo-europe-shares-shipment-size-for-astral-chain-in-france We Francji do sklepow trafi lacznie 22tys. kopii. Może miałem mylne przeświadczenie, ale jak na Francję to dla mnie mało.
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Bo to jest mało. Aczkolwiek nie ma co się tym sugerować jaka dostępność będzie u nas.
Opublikowano 18 czerwca 20195 l Od samego początku wyglądało ciekawie, ale po E3 jest zwyczajnie sztosik. Day 1 dla mnie. Jedyne nad czym sie zastanawiam to czy brać kolekcjonerke... Miałem juz taki dylemat przy XC2, wtedy jeszcze nie wiedzialem ze to bedzie moja ulubiona gra ever i wzialem zwykłe wydanie :< Co prawda AC raczej nie zostanie nowym numero uno, ale zapowiada sie na tyle dobrze ze chyba tym raz zaryzykuje.
Opublikowano 19 czerwca 20195 l W dniu 15.06.2019 o 12:43, XM. napisał: No fajnie to zaczyna się prezentować Zaczyna? To od pierwszego pokazu BONER
Opublikowano 19 czerwca 20195 l Mi się jakoś nie podobalo - dopiero jak zobaczylem konkretny gameplay to poczulem magie PG.
Opublikowano 20 czerwca 20195 l 10 minutowa prezentacja gierki (po japońsku) ale sporo można podejrzeć, min levelowanie legionów i ich możliwości Edytowane 20 czerwca 20195 l przez bulaxyz82
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Cytat - Can we expect extra content after release? Takahisa Taura (director): "There are currently no plans to release extras for Astral Chain. This is different for the game's story. We make the game a trilogy and this is the first part of that trilogy. If this game sells well, then we may see how the story of the series continues.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l W dniu 20.06.2019 o 14:57, ragus napisał: Dawać mnie to kurrrrrr Ale będzie grane, ożesz k,urwa mać
Opublikowano 26 czerwca 20195 l Mi to wygląda jak każda gra od Platinium = za(pipi)isty slasher. Natomiast osobiście żadnej z ich gier (Bayo 1/2, Vanquish, Infinite Space, MGS:R, Nier:A) nie chciało mi się masterować. Liczę że łyknę od was na Pchlim
Opublikowano 1 lipca 20195 l Kolekcjonerka zamówiona teraz odliczanie do 30tego sierpnia, a potem leżing na plaży ze switchem i masterowanie combosow
Opublikowano 2 lipca 20195 l Widzialem na Youtube opinie kolesia ktory gral w Astral Chain. Jego opinia na temat gry byla swietna, widzialem momenty z normalnego gameplayu i gra jest rewelacyjna wedlug autora filmiku i wedlug mnie rowniez. Najprawdopodobniej bedzie duzy hit i kolejna swietna gra od Platynowych ze swietnymi i swiezymi patentami
Opublikowano 2 lipca 20195 l Nie rozumumiem niczego co napisales oprocz wstawienia linku do filmiku. Jest w temacie glownym Nintendo Switch
Opublikowano 3 lipca 20195 l W dniu 2.07.2019 o 11:17, _Forum_ napisał: Nie rozumumiem niczego co napisales oprocz wstawienia linku do filmiku. Jest w temacie glownym Nintendo Switch frosti - pomylił Cię z frostim gejuchu - od geja
Opublikowano 4 lipca 20195 l 9 godzin temu, zdrowywariat napisał: frosti - pomylił Cię z frostim gejuchu - od geja Z nikim nie pomylił