Suavek 4 661 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Kurcze, też muszę wrócić do gry, bo zrobiła na mnie ogromne wrażenie, ale z różnych przyczyn poszła w odstawkę i teraz mam problem by ją odświeżyć. Chyba trzeba będzie powtórzyć parę leveli i przypomnieć sobie jak się gra. Ale jeśli chodzi o Switch Exclusive'y, to zdecydowanie jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy zakup jak dla mnie. I ta czołówka w stylu openingu anime Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Swoją drogą to chyba najlepiej wyglądający tytuł na Switcha jaki widziałem. No pieniężnie się to prezentuje. Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 14 marca 2023 Opublikowano 14 marca 2023 Lm3 ładniejszy ale tak.... świetne wrażenie robi astral, bije na łeb chociażby bayo3, szkoda tylko by to osiągnąć zalockowal się na 30fps, chciałbym w to kiedyś zagrać w prawilnym wymiarze klatek dla slashera Cytuj
Paolo de Vesir 9 120 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 Też mieliście wrażenie, że gra powstała na silniku Automaty? Zwłaszcza w kwestii animacji postaci (uników). Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 marca 2023 Opublikowano 18 marca 2023 To chyba ten sam customowy silnik Platynowych co w Automacie, Bayo, MGR, Vanquish. Szkoda, że target w 30 klatkach. Ale bym zobaczył tą grę na dużych konsolach/pc Cytuj
Rtooj 1 617 Opublikowano 21 marca 2023 Opublikowano 21 marca 2023 Ależ ta gra zyskuje z każdą godziną. Kiedyś ją zostawiłem po akcji na autostradzie, teraz mam czas i do niej wróciłem. Wspaniała grafika, i bardzo fajny system walki i mechanika poruszania się. Jestem po wizycie "w piekle", i łatwo nie jest. Czuję że gra mi da popalić. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Naszlo mnie na japońszczyzne wiec zamówiłem i w czwartek pierwsze odpalenie. Podejdzie mi jesli jestem mangozjebem a szukam czegos z dobrym klimatem i wciagajacym gameplayem na minimum 50-60h ofc mam zamiar przejsc na 100%? Cytuj
voi tekku 119 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca No czy 50h to nie wiem, ja co prawda mam nawet 60, ale to ja, wszystkie gry przechodzę ze 3x dluzej niz inni generalnie fabuła jest właśnie chyba na 20h mniej wiecej. Z tego co piszesz to tak, powinno Ci podejsc. Klimat imo mocno 90s anime vibe, a sam gameplay top, jeden z lepszych akcyjniakow w jakie gralem. 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Tak trochę pograłem bo eldenik boży pożera cały mój wolny czas i muszę powiedzieć że po tym co widzialem to rewelacja. Od pierwszych minut czuć że robił to ktos z pasją, czuć ta magię giereczkowa. Odpalasz i wiesz ze będzie sztos. Graficzka wypasmuzyka robi dobrze a system walki mimo że na początku dziwny się wydawał przez sterowanie dwoma postaciami to po chwili przyzwyczajenia pozwala na kręcenie kombosow jak w jakiejś mordoklepce. Jestem zachwycony kandydat na bonusowe retro miejsce w moim top 3 gierek w tym roku 4 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi