gtfan 3 185 Opublikowano 16 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 328 Opublikowano 16 lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2019 (edytowane) Mam i ja. Potwierdzam co wyżej kolega napisał. Pomimo, że mój syn (w kwietniu będzie miał 4 lat) ma małego pada (hori mini) i daje radę już w Spyro (na aktywnej kamerze) czy Crasha tak ten Psi Patrol jest zdecydowanie bardziej pod taki wiek. Idealna pozycja na pierwszą gierkę w życiu. Edytowane 16 lutego 2019 przez balon Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 185 Opublikowano 10 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 185 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Hehe pierwsza platyna, brawo. Może potem jakieś czasopismo o grach, a to już krok od udzielania się w console wars. Zajrzyj tam czasami i zastanów się czy warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 185 Opublikowano 17 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 (edytowane) . Edytowane 27 lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 2 godziny temu, gtfan napisał: 5-cio latek wbił platynę tyle jeśli chodzi o poziom trudności @Perez masz ciekawostkę do Głosu Ludu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Łap plusika! Kupiłem moja 3 latka daje rade chociaż podwójny skok jeszcze trudny jestWysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 17 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2021 Mój czteroletni padawan, woli siedzieć na kolanach i patrzeć jak gram i ewentualnie w trakcie etapu wciska odpowiednie przyciski akcji. No i najlepsze są etapy z elementami latania, bo można wpadać na mewy i śmiechu jest co nie miara. No, a poza tym bardziej woli Gran Turismo i jazdę Raptorem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 575 Opublikowano 18 marca 2021 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2021 Co do PawPatrolu to mój Młody jarał się bajką i wszystkim wokół jakieś trzy lata temu. Kolekcja piesków, książki, na dywanie budowaliśmy całe miasto z klocków, ustawialiśmy dinozaury, ludki lego i odgrywaliśmy sceny ratunkowe z udziałem tego patrolu Potem już mu faza przeszła na PP, a jak dostał konsolę to do teraz pogrywa w GtaOnline, FallGuys i Minecrafta. Pokazywałem mu że są jego psy na konsoli ale już nie chciał bo BrawlStars i Roblox na kompie fajniejsze Niech tam młóci w co chce ale może jak dam się przekonać na drugą latorośl (od jakiegoś czasu temat powraca jak bumerang) to Chase i spółka będą w sam raz! Cytuj Odnośnik do komentarza
PuszekTV 0 Opublikowano 18 marca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2023 Mój 3 latek z 7 letnią córką świetnie się bawią przy tej grze. Miki jak na 3 i pół roku dobrze sobie radzi na komputerze. Bardzo często gramy w Psi Patrol, a następnie te same misje odgrywamy w trakcie zabawy budując np. most i bazę Psiego Patrolu z Lego Duplo. Nawet dałem się namówić córce i założyliśmy kanał na yt, Trzeci odcinek z gry PSI PATROL: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi