Skocz do zawartości

Synthwave -> Retro Wave, lata 80 - najlepsza era muzyki!

alb84

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mogę odżałować, że musiałem odpuścić ten koncert. Pewnie będzie bolało do końca życa...

Udanej zabawy!

Ps. "Vampires" poleciało?

Opublikowano

Vampires? Kurwa Justin Klunk na Saksofonie zniszczył. Typ mnie totalnie rozjebal i oczarował. Min na tym kawałku się wyżył. 
Podziękowali, good night i zgasły światła. Tłum klaszcze, jakieś 20s światła się zapalają gramy dalej. 
Wokal Jason :banderas:

Z minusów:

- progresja. Dramat, ale jdddn tylko odjechał. Stałem w przejściu dla przeciągu, duchota straszna.

-liczyłem na lepszy sklep na miejscu. Czaiłem się na jedną płytę winylową, były nowe, starych nie było. Koszulki po 150zl

- zabrakło mi kawałka Endless Summer.

10/10 

• Lubię! 1
Opublikowano

Ja byłem wczoraj w Pradze. W klubie Lucerna. Piękna sprawa. Szczególnie Neon Meduza, Lost boy, no i wieele innych. No i Sunset ofkoz. Mamy nawet fotkę z gitarzystą, który wyszedł po koncercie. :) mego koleś. Powiedzieliśmy mu, że jest the best mimo, że saxo guy kradnie show. Wokal jak z płyty, głos babeczki na basie też sztos ( w ogóle to żona gitarzysty dowiedziałem się z instagrama xd). 

Dźwięk był w klubie ok ale duchota również straszna. No i mało miejsca. Następnym razem w Polsce muszę na nich iść. Kumpel na tą Pragę namówił ale było spoko.

• Plusik 1
Opublikowano

Progresja to jednak dramat na takie imprezy; chyba wszystkie sensowne sythwave tam zaliczyłem, ale sama miejscówka...Z drugiej strony trochę pasuje do takiej lumpowej estetyki zadupia USA w '80 ;)

Opublikowano

Plusem że po drugiej str pokój mieliśmy. Pokój też średni, ale jak komentarze zdradziły. Jak jedziesz na jedną noc na imprezę to ok w tej cenie. Ja wyszedłem 2 razy na fajkę i było to na zew. Spoko bo sobie pooddychałem. Kumpel był pod sceną to wyszedł mokry. 

Mysle ze samo Midnight było pod wrażeniem pełnej sali i entuzjazmu. Za rok też nasz kraj wcisną na trasę.

IMG_1657.png

• Plusik 2
Opublikowano

No tą rolkę na instagramie oglądam w kółko. Mega power z niej płynie. W Pradze było dużo spokojniej, ludzie stłoczeni na balkonach. Lokal taki w klimatach Bioshocka.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...