Skocz do zawartości

Star Wars Jedi: Fallen Order

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy

Opublikowano
16 minut temu, ASX napisał:

Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy

:pawel:

Niestety podziel to przez dwa, bo EA gonna EA.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

W sumie czekam o wiele bardziej niż na ep IX :usmiech: Mam nadzieję, że gra będzie sprzedawać się jak głupia i w centrali ea będą mieli ból dupy z powodu zamknięcia viscreal i skasowania ich projektu.

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano
4 godziny temu, SebaSan1981 napisał:

Oraz dobry kreator postaci dżedaja, no chyba że będą gotowe postacie zgodne z uniwersum SW.

Żaden kreator i wybór postaci. Ma być ciekawie zarysowany bohater i tyle. Zapraszam do gierek mmo jak brakuje tobie kreatorów postaci. 

Opublikowano
5 godzin temu, McDrive napisał:

Proszę o system walki jak w soulsach, bo kolejnego FU "nie wytrzymie".

Niektóre plotki mówią o systemie walki przypominającego szermiercze pojedynki w soulsach, więc jest nadzieja ;)

I dobrze po kolejnego slasherowego mashera w stylu TFU bym nie strawił 

Opublikowano

A ja mam nadzieje ze nie będzie to soullike w świecie SW, chciałbym żeby to był dynamiczny slasher, a nie zamula

Żadnego kreatora, fajnie zarysowana postać i korytarzyk :lapka:

• Plusik 1
Opublikowano

No slasher z tego nie będzie, tak samo "korytarzówka". Spodziewam się, że raczej w pół drogi do open worlda, jakaś eksploracja, poboczne misje, może prosty rozwój postaci.

Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Bigby napisał:

Potwierdził to też Zampella na trwającym Star Wars Celebration.

No i elegancko

Czekam

Za obejrzenie panelu z gry na Mixerze, dostaniemy za darmo Kotora, oczywiscie w wersji na xboxa

Edytowane przez ASX