Opublikowano 2 marca 20196 l No i od razu zainteresowanie wzrosło. Ponoć pracował/pracuje też nad nowym Vampire the Masquerade.
Opublikowano 2 marca 20196 l Pracował też nad nowym Tormentem. Tak wciągnął mnie scenariusz że dałem sobie spokój po 2 godzinach męczarni.
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l https://www.gry-online.pl/newsroom/plotka-star-wars-jedi-fallen-order-to-liniowa-gra-single-player/zb1bf11 Tym razem się uda, wierze xD
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l Bulwa, jak ja bym chciał takie Sekiro z mieczami świetlnymi, ale to niestety EA
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l ehh ucinanie kończyn przez miecz świetlny... już nie pamiętam jakie to uczucie
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l Jeśli komukolwiek spod szyldu EA ma się to udać, to tylko Respawn. Mam wrażenie, że będzie to jedna z najmocniejszych premier tego roku.
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy
Opublikowano 8 kwietnia 20196 l 16 minut temu, ASX napisał: Nie mogę się doczekać. Licze na klasyczną grę singlową z fajnym modelem walki i normalną fabułą i będe przeszczęśliwy Niestety podziel to przez dwa, bo EA gonna EA.
Opublikowano 11 kwietnia 20196 l W sumie czekam o wiele bardziej niż na ep IX Mam nadzieję, że gra będzie sprzedawać się jak głupia i w centrali ea będą mieli ból dupy z powodu zamknięcia viscreal i skasowania ich projektu. Edytowane 11 kwietnia 20196 l przez MBeniek
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Proszę o system walki jak w soulsach, bo kolejnego FU "nie wytrzymie".
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Oraz dobry kreator postaci dżedaja, no chyba że będą gotowe postacie zgodne z uniwersum SW.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 4 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Oraz dobry kreator postaci dżedaja, no chyba że będą gotowe postacie zgodne z uniwersum SW. Żaden kreator i wybór postaci. Ma być ciekawie zarysowany bohater i tyle. Zapraszam do gierek mmo jak brakuje tobie kreatorów postaci.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l 5 godzin temu, McDrive napisał: Proszę o system walki jak w soulsach, bo kolejnego FU "nie wytrzymie". Niektóre plotki mówią o systemie walki przypominającego szermiercze pojedynki w soulsach, więc jest nadzieja I dobrze po kolejnego slasherowego mashera w stylu TFU bym nie strawił
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Mam nadzieję że będzie można zabić Jar Jara Binksa na milion sposobów.
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Będzie z góry ustalony bohater. Ponoć grany przez Camerona Monaghana z serialu Gotham (dobry wybór ).
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l A ja mam nadzieje ze nie będzie to soullike w świecie SW, chciałbym żeby to był dynamiczny slasher, a nie zamula Żadnego kreatora, fajnie zarysowana postać i korytarzyk
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l Dark Souls 3 to zamuła? Na pewno to nie będzie "slasher" chyba że za projekt odpowiadałoby studio kitajców
Opublikowano 12 kwietnia 20196 l No slasher z tego nie będzie, tak samo "korytarzówka". Spodziewam się, że raczej w pół drogi do open worlda, jakaś eksploracja, poboczne misje, może prosty rozwój postaci.
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l 7 godzin temu, Bigby napisał: Potwierdził to też Zampella na trwającym Star Wars Celebration. No i elegancko Czekam Za obejrzenie panelu z gry na Mixerze, dostaniemy za darmo Kotora, oczywiscie w wersji na xboxa Edytowane 13 kwietnia 20196 l przez ASX
Opublikowano 13 kwietnia 20196 l Respawn zasługuje na zrobienie dobrej gry dzięki której zostaną zauważeni.