ASX 14 593 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 No tak, bo Respawn nie robiło wcześniej dobrych, zauważonych i popularnych gier... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 zostana zauważeni jak zrobia singla, multi sie nie liczy bo to rak Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Tytan 2 miał syngla taknie? Dostali po pupie bo EA postanowił sobie wypuścić to tydz po BF1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Termin premiery wybrał sam Zampella, bo stwierdził, że chce konkurować bezpośrednio z CoD (trochę zrozumiałe z perspektywy prywatnej, biznesowej - nie). No, przeliczył się trochę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Rzeczy przemawiające za tym, że może być to dobra gra: - Respawn to kreatywne i utalentowane studio - Jeśli będzie to bardziej shooter to tym bardziej nie ma się czego obawiać Rzeczy przemawiające za tym, że gra będzie słaba lub średnio udana: - Konieczność współpracy z Disneyem, który po przejęciu franczyzy Star Wars w sposób bezprzykładny ją zeszmacił - EA i wszystkie sprawki jego - Jeśli to będzie bardziej slasher to jest duża obawa, bo IMVHO biali ludzie nie czują dobrze tematu... Tak czy inaczej na prezentację czekam z zainteresowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 288 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 O k00rwa wyczytałem że reżyserem jest łysy od gowa 3. No to tyle z dobrej gry :| 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 14 minut temu, Pupcio napisał: O k00rwa wyczytałem że reżyserem jest łysy od gowa 3. No to tyle z dobrej gry :| Tak bardzo prawdziwe. Ale przynajmniej darmowy kotorek wpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 18 minut temu, Pupcio napisał: O k00rwa wyczytałem że reżyserem jest łysy od gowa 3. No to tyle z dobrej gry :| co masz do gowa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Okrutnie słaba gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 6 minut temu, suteq napisał: co masz do gowa 3 Ja mam np to, że był to zdecydowanie najgorszy (Ascention nie liczę) z GoW-ów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Okrutnie słaba gra 2 minuty temu, Czezare napisał: Ja mam np to, że był to zdecydowanie najgorszy (Ascention nie liczę) z GoW-ów... co te polaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Teraz, suteq napisał: co te polaki Nie "polaki" tylko gracze, którzy nienawidzą w grach dwóch rzeczy: 1. Backtrackingu 2. Fatalnie wyważonego poziomu trudności... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Czezare napisał: Nie "polaki" tylko gracze, którzy nienawidzą w grach dwóch rzeczy: 1. Backtrackingu 2. Fatalnie wyważonego poziomu trudności... 1. Tu się zgodzę, ale do pierwszego Halo daleko jeszcze 2. Że co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Teraz, Figuś napisał: 1. Tu się zgodzę, ale do pierwszego Halo daleko jeszcze 2. Że co? Że to, że na Normalu grę bez problemu skończyłby nawet mały Kazio z przedszkola. Dopiero na okoliczność walki z Zeusem musiałby zawołać tatusia, żeby mu trochę pomógł... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 19 minut temu, _Be_ napisał: Okrutnie słaba gra Drugą połowę gry to chyba ich starzy pijani robili Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 2 godziny temu, ASX napisał: No tak, bo Respawn nie robiło wcześniej dobrych, zauważonych i popularnych gier... NO tak, bo titanfall 2 była takim olbrzymim sukcesem że respawn aż się niezależnym studium zrobił. NO chyba ze Apex liczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 1 godzinę temu, Czezare napisał: Rzeczy przemawiające za tym, że może być to dobra gra: - Respawn to kreatywne i utalentowane studio - Jeśli będzie to bardziej shooter to tym bardziej nie ma się czego obawiać Gra o Jedi. Shooter. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 6 minut temu, Kalel napisał: NO tak, bo titanfall 2 była takim olbrzymim sukcesem że respawn aż się niezależnym studium zrobił. NO chyba ze Apex liczysz. A dlaczego ktoś miałby nie liczyć gry z kilkudzięsiecioma milionami graczy jako znanej i popularnej? A EA kupilo ich dlatego bo po premierze TF2 inny wydawca próbował icb wykupić, a umowa wydawnicza z EA zakładała opcje pierwokupu, z której EA skorzystalo. Rzekoma "porażka" TF2 nie miala z tym wiele wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Z tego co plotki mówią to gra będzie chodzić na silniku Unreal? W takim wypadku chyba spokojnie możemy się spodziewać 60fps na konsolach? Chociaż to też różnie bywa... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) 56 minut temu, Czezare napisał: Nie "polaki" tylko gracze, którzy nienawidzą w grach dwóch rzeczy: 1. Backtrackingu 2. Fatalnie wyważonego poziomu trudności... LOL? Przecież to nie są główne problemy GoWa III. Nad backrtackingiem jeszcze bym przysiadł i porozmawiał, ale poziom trudności? Właśnie tak po wielu latach powstają legendy o grach. Owszem, GoW III może i był najsłabsza częścią w trylogii, ale przede wszystkim za sprawa Stiga, który totalnie nie ogarnął tego co ogarnął Barlog w nowym God of War. Wiec jeżeli ten sam Stig ma reżyserować Fallen Order? Oh my... są powody do obaw. Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 16 minut temu, Mejm napisał: Gra o Jedi. Shooter. Ok. Może tam coś strzelawczego będzie, zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 593 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 8 minut temu, Patricko napisał: Z tego co plotki mówią to gra będzie chodzić na silniku Unreal? W takim wypadku chyba spokojnie możemy się spodziewać 60fps na konsolach? Chociaż to też różnie bywa... Tak UE4 ale o klatkażu nic nie wiadomo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Voytec napisał: LOL? Przecież to nie są główne problemy GoWa III. Nad backrtackingiem jeszcze bym przysiadł i porozmawiał, ale poziom trudności? Właśnie tak po wielu latach powstają legendy o grach. Ja w tę grę grałem, skończyłem ją i moje odczucia są takie a nie inne. O ile pamiętam GoW3 tojedno z największych moich growych rozczarowań ever. Na całe szczęście zamieniłem tego słabiaka na Yakuzę 3 i dla odmiany była to jedna z najlepszych decyzji w mojej karierze gracza... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 https://www.vg247.com/2019/04/12/star-wars-jedi-fallen-order-story/ Nad grą pracuje/pracowało łącznie 6 narrative designerów, w tym wspomniany wcześniej Avellone i koleś, który odpowiadał za opowieść m.in w Mafii 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Pierwsze 30 minut genialne, potem sraka do Kronosa, Kronos GOTY i potem znowu tragedia lacznie z debilnym watkiem Pandory. Wyjasniony najwiekszy growy zawod. Moze lysy hoiek uciagnie gre ktora nie miala wczesniejszych genialnych czesci bo w sumie zero oczekiwan. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi