Wredny 9 696 Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW. 2 2 1 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 Jeżeli to ma być jedna z najlepszych w świecie SW to specjalnie się nie wysilili. Wygląda jak każdy inny AAA, tylko z dolepionym mieczem świetlnym. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 26 września 2019 Opublikowano 26 września 2019 A to jest jakieś kryterium zayebistości, żeby każda gra była fhui oryginalna teraz, czy o co chodzi? Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 6 godzin temu, Wredny napisał: jedna z najlepszych w uniwersum SW. Nie no za mocne Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 7 godzin temu, Wredny napisał: Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW. Mi się też w .uj podoba. Grafika, muzyka, fajnie wyglądajace pojedynki, wylewający się z ekranu ( i głośników) klimat Gwiezdnych Wojen..też nie wiem o co ludziom chodzi.. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 (edytowane) Ale nawet nie dostaliście porządnego gameplayu tylko jakieś trailerki sklejone z, tak jak to jest zazwyczaj, najlepszych momentów w grze które prezentują się generycznie. Czy to taki sam klimat Star wars jak w R1 gdzie Vader przez 2 minuty macha kosmiczną szablą i już Najlepszy Star wars ever? Materiałów jak na lekarstwo, wszyscy w branży zdają się mówić ze „spokojnie, to się zaraz rozkręci” ale nic na to nie wskazuje. Ot, chłop se poskakał trochę, pomachał, pokazali jakiś statek i już najlepsza gra w uniwersum Star wars. no ale nie dziwie się ze fani mają tak niskie standardy skoro ostatnie gry to mobilne popierdółki i Battlefronty. Chciałbym wierzyć w te grę ale jak na razie jedyne co widzę to „zobacz, to przecież ta twoja franczyza ulubiona w typowym sosie AAA, No masz poczęstuj się”. Edytowane 27 września 2019 przez Kalel 3 Cytuj
Sebas 1 586 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Gierka projektowana i w dużym stopniu pewnie tworzona jeszcze przed premierą Last Jedi z podejściem, że marka mocna i jakoś to będzie. Pewnie gejmplej to prostacka sraka i teraz boją się pokazać cokolwiek Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Za gre odpowiada łysy od Gow 3 - jak można wierzyć, ze to bedzie coś więcej niż "6"? 1 1 Cytuj
Gość suteq Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 10 godzin temu, Wredny napisał: Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW. Masz bardzo niskie wymagania co do gierek Wredny. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 Możliwe, wystarczy mi, jak mnie dobrze bawią, nie potrzebuje "mesjasza" co dwa kroki Widziałem już obszerne gameplaye, czytałem jeszcze obszerniejsze wrażenia i z tego rysuje się obraz gierki, którą chcę mieć w dniu premiery. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 No to cieszymy się twoim szczęściem. Dla mnie gierka nie musi być mesjaszem ale jeżeli chce mnie zainteresować na tle innych, podobnych sobie tytułów musi mieć własną tożsamość. Przykładowo ostatnio wciągnął mnie Astral Chain, nie jest grą roku ale ma patenty, których nie kojarzę w kalejdoskopie gier sprzed ostatnich lat. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 3 godziny temu, Sebas napisał: Gierka projektowana i w dużym stopniu pewnie tworzona jeszcze przed premierą Last Jedi z podejściem, że marka mocna i jakoś to będzie. Pewnie gejmplej to prostacka sraka i teraz boją się pokazać cokolwiek Przecież są ok pół godzinne gameplaye. Nie ma sraki. O co wiec chodzi? Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 17 godzin temu, Wredny napisał: Nie wiem, o co tutaj niektórym chodzi, może jakiś wstręt do EA, ale trailer konkretny i zapowiada się jedna z lepszych gier tego roku, a także jedna z najlepszych w uniwersum SW. Obok KOTORa to to nie stało. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 27 września 2019 Opublikowano 27 września 2019 No wiadomo, podobnie jak obok X-Wing vs Tie Fighter np, ale nie grzebmy w trupach Dla mnie to taka bardziej rozbudowana kontynuacja Star Wars the Force Unleashed, które uwielbiam (ale tylko jedynkę, dwójka dużo gorsza niestety). Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Czekam na recenzję. Może być dobry tytuł singlowy w świecie sw na miarę jedi outcast, jedi academy. W force unleashed nie grałem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Gra Star Wars o walce mieczem, która wygląda totalnie bezpłciowo. No nie jest dobrze. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Bo grają jak lebiody robiąc uniki, skacząc i turlając się zamiast napitalac na miecze. Gierka na mocniejszych konsolach ma mieć tryb 60 fpsow Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Czerstwota tej szpili aż bije po oczach. Idealna giera do wykupu EA Accessa za 15 zeta na miesiąc jak już giera tam w końcu wpadnie. Potem zagrać, anulować subskrypcję i zapomnieć... Cytuj
Faka 4 047 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Mam wrażenie, że niektóre assety z tej gry są prosto wzięte z Battlefront 2 jak grałeś w singla. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 43 minuty temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że niektóre assety z tej gry są prosto wzięte z Battlefront 2 jak grałeś w singla. Pewnie tak wpadli na pomysł jak "budżetowo" zrobić grę single w tym uniwersum Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Godzinę temu, Faka napisał: Mam wrażenie, że niektóre assety z tej gry są prosto wzięte z Battlefront 2 jak grałeś w singla. Ten Heavy Trooper z tarczą niebieską? Też tak mam. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 to jeszcze nic, niektóre pojazdy wyglądają identycznie jak z tego starego filmu georga lucasa... mogli sie choc troche wysilic 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 kurde, szkoda. Mogliby pod(pipi)ać assety z czegoś dobrego skoro reszta gry to po prostu kopie sprawdzonych rozwiązań. Cytuj
Pupcio 18 612 Opublikowano 18 października 2019 Opublikowano 18 października 2019 Same zachwyty z tych preview ale dla mnie dalej ta gra wygląda mega średniacko. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi