Skocz do zawartości

Star Wars Jedi: Fallen Order

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No coooooooorwa i znowu miecz nie odcina kończyn

Edytowane przez ragus
Opublikowano

czemu nie odcina? zapomnieli dać +18 czy co chu_j?

Walka jeszcze jako tako wygląda, ale te sekcje platformowe to jak wyjete z trylogii uncharted, czyli ziewanie i gajga wychylona do przodu :reggie: 

Opublikowano
W dniu ‎2019‎-‎09‎-‎27 o 08:22, XM. napisał:

Za gre odpowiada łysy od Gow 3 - jak można wierzyć, ze to bedzie coś więcej niż "6"? :usmiech:

Opublikowano
W dniu 18.10.2019 o 18:38, Szymek napisał:

Bo grają jak lebiody robiąc uniki, skacząc i turlając się zamiast napitalac na miecze.

No ale ta gra ma taki styl :dynia: bardziej defensywny czerpiący z soulsów. 

Opublikowano

Mogłoby być trochę szybsze, tak jak ninja gaiden, ale i tak nie jest źle. Wolałbym chyba coś w stylu force unleashed z podziałem na misje, ale wszyscy nagle pokochali metroida/soulsy i się na nich wzorują ;/

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, _Be_ napisał:

bardziej defensywny czerpiący z soulsów. 

jedyne nawiazanie do soulsow to chyba to ze sie traci punkty doswiadzenia. Ogladajac filmik widze jak gracze robia cios ewentualnie dwa , przeciwnik im oddaje po czym laza dokola niego i sie czajnikujac, No za efektownie to nie wyglada. Z tego co wiem to w sterowaniu jest cos takiego jak kontra (pewnie nie da sie skontrowac tylko tych czerwonych ataków i wtedy robic unik).  Dla mnie oni ewidentnie na tych filmikach nie umieja grac. 
Ja tam soulsow nie widze i bede gral jak na Jedii przystalo :lapka:

Edytowane przez Szymek
Opublikowano

Zayebisty trailer - takie właśnie lubię - krótkie, dobrze zmontowane, z nutą, podnoszącą adrenalinkę.
Przed chwilą obejrzałem też launch trailer Death Stranding i gdybym był Januszem, co się wcale nie zna, to w życiu nie sięgnąłbym po grę Kojimy - tak się tam wynudziłem.
A tu mam ochotę biec do sklepu.

Tekst "Game of the Year contender" troszkę na wyrost, choć kto wie... Na mojej liście może jeszcze namieszać :)

Opublikowano

Najlepsze sa te jedno-slowne cytaty typu 'Impressive'. Moze akurat periodyk napisal o 'impressive bugs', ale wycieli co niepotrzebne i heja na trailer ;)

Pisalem to juz chyba, ale jestem zaintrygowany bo dawno nie bylo tak rozbieznych opinii gracze vs prasa na temat mainstreamowego tytulu.

Mam nadzieje, ze ktos z forumka lyknie i zda relacje.