Wredny 9 460 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Myślałem nad tym Jedi Academy, ale to straszny szajs - brzydkie, kwadratowe i monotonne. Śmiem twierdzić, że nawet za czasów PS2/XBOXa (czy na co to wyszło), szału nie było. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Ogniska i levelowanie? No chyba jednak będzie grane w piątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Ale proszę mi tutaj JA nie obrażać . Nadal wciągający i przyjemny w ogrywaniu tytuł, w przeciwieństwie do Force Unleashed. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Fajnie, mam nadzieję że gra jednak okaże się fajna bo oczekiwania zerowe a każda nowa dobra gra na rynku tylko cieszy. A jeszcze w świecie SW? No jestem zaintrygowany mimo hoiowego reklamowania przez EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 @XM. Znajomy ogrywający nowe Star Warsy, mówi mi, że najtrudniejszy poziom gry (Grandmaster), ma dużo więcej z Sekiro niż wiele osób pierwotnie zakładało (parry window podobne etc.), w ogóle o grze same dobre rzeczy słyszę. Stig mi 3-ką GoWa też trochę podpadł, ale Fallen Order wleci raczej day-one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 59 minut temu, Bigby napisał: Ale proszę mi tutaj JA nie obrażać . Nadal wciągający i przyjemny w ogrywaniu tytuł, w przeciwieństwie do Force Unleashed. Ale proszę mi Force Unleashed nie obrażać, przeszedłem z 8 razy i jest to zdecydowanie mój ulubiony tytuł z przedziału 7/10. Dwójkę już jak najbardziej można szkalować A w tym Jedi Academy to się robi w ogóle coś innego, niż skakanie tym zlepkiem prostokątów i machanie mieczykiem cały czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Dobrze wiedzieć. Planowałem grać na poziomie Jedi Master, ale może warto od razu iść na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Spotkał się ktoś z informacją czy w grze będzie jakaś lekka customizacja postaci, 'zbroje' itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 (edytowane) No podobno Grandmaster jest na serio wymagający i nie polega na HP+++ i DMG+++, ale przede wszystkim agresja wrogów i parry window (na najłatwiejszym poziomie to bardzo łatwo zrobić parry, na najtrudniejszym parry window jest bardzo podobne do tego z Sekiro).@messer88 Kolory "poncho", ubrania pod spodem, etc. - chyba nic większego. Edytowane 10 listopada 2019 przez Hendrix 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Mow tak do mnie Hendrix jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 A kaptur na łeb można zakładać? XD Nie no, co Hendrix pisze o tych poziomach trudności to nie ma bata i jednak ten Day one wjedzie jak w masło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Podziwiam wadza wiare EA. Ale dobrze, early adopters zawsze na propsie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Pamiętajcie, że to wiadomości z drugiej ręki - jak ktoś nie jest przekonany do Star Warsów z set-piece'ami rodem z Uncharted, metroidvaniovą budową świata i walką inspirowaną grami From - to radzę się wstrzymać z zakupem, hehe. Ale tak 100% serio - ja tak czy tak zagrałbym w Fallen Order (standardowe prezenty świąteczne od przyszłych szwagrów), więc ew. rozczarowanie nie dotknie mnie specjalnie. Na razie jednak zdecydowanie nic nie zapowiada, że rozczaruję się rozgrywką, o story nic nie wiem i nie pytam - tutaj dużych oczekiwań jednak nie mam. Imo dobrze będzie wysłać sygnał EA, że singlowe gry w tym świecie mają też sens, bo jakie by nie były Battlefronty, to wyniki i numerki robią - 33 mln sprzedanych kopii między dwoma częściami i jednak długie wspieranie po premierze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 1 minutę temu, Mejm napisał: Podziwiam wadza wiare EA. Ale dobrze, early adopters zawsze na propsie. W EA nie mam żadnej wiary, ale ten opis... Teraz, Hendrix napisał: Star Warsów z set-piece'ami rodem z Uncharted, metroidvaniovą budową świata i walką inspirowaną grami From Wygląda jak moje GOTY Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Battlefront 2 tez zapowiadalo sie ok. A potem wjechala fabula... Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 Battlefront nigdy nigdy nie zapowiadało się fajnie, chyba że kogoś kręcą online'owe shooterki - nie porównuj, bo to jednak dwa różne gatunki, dla różnych odbiorców. To tutaj jest duchowym spadkobiercą uśmierconego 1313 i w takich kategoriach to traktuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 W EA może nie wierzę, ale Respawn to inna sprawa. Nie mam żadnych wątpliwości, że będzie to minimum 8/10 i jeden z kandydatów do gry roku. Poza tym, 60 zł za Origin Access Premier i dostęp do edycji Deluxe? Yes, please. Battlefront 2 to jednak przede wszystkim gra multi. Fabuła zrobiona na odczepkę, tak jak w Battlefieldach. Gdzie tu porównanie do Respawn, które krótkim singlem z Titanfall 2 zamiótł wszystkie starania DICE. A o samym BF2 nie powiem aktualnie zbyt wiele złego, bo to bardzo przyjemny, stale rozwijany shooterek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 No, ale single BF2 to był potworek sklejony z assetów (i map, więc ciężko o dobre zaplanowanie starć) multi - zrobiony w kilkanaście miesięcy, w grze, która jest nastawiona na rozgrywkę wieloosobową. Respawn pracuje od końca 2014, a gra od pierwszych prototypów jest stricte single'owa - więc takie porównanie troszkę bez sensu. Co do historii - to raczej nie ma większych przesłanek, aby było to coś ponad to co obecne rozszerzone uniwersum przedstawia (i stare też - jest jedna dobra historia w świecie SW i jest to pierwszy film, który wszystkie swoje najważniejsze punkty zabrał Kurosawie - ale to duża dygresja jak na temat o grze). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 18 minut temu, Wredny napisał: Wygląda jak moje GOTY Co druga gra to twoje goty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 10 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2019 A co ja poradzę, że prosty chłopak ze mnie i lubię zwyczajnie fajne gierki. Zresztą w tym roku tylko RE2, Days Gone i Death Stranding brałem pod uwagę, jako kandydatów do mojego GOTY 2019, więc tak nie do końca "co druga". SW wyskoczyło znienacka i trochę namieszało w moich przewidywaniach - nie mogę się doczekać piątku Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 Ktoś już tu pisał, że podobno w ramach EAA będzie dziesięciogodzinny trial gry i że można ją już w ramach tego na xboxa preloadować, tymczasem ja nigdzie tej opcji nie widzę. WTF? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 No ja też tego nie widzę, a gierkę bym sobie spróbował pomimo tego infantylnego klimatu, może nie całe 10h ale 1h albo pól by mi wystarczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 (edytowane) Nie będzie triala, już potwierdzone. Edytowane 11 listopada 2019 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 (edytowane) Spoilery gdzie przed premierą będzie i tak całe przejście na YT XD Disney ich trzyma za mordę bo chce mieć dobrą sprzedaż. Edytowane 11 listopada 2019 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 może gierka tylko na 10 godzin? hehe zrobilem juz preload na PC (EA Access Premiere) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi