Skocz do zawartości

Star Wars Jedi: Fallen Order

Gość _Be_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie raz triale były blokowane od danej misji - choćby FIFA, która w wersji próbnej nie pozwala na przejście całej kampanii, więc nie wiem skąd ta decyzja.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Spoilery już i tak latają po sieci, natknąłem się przy okazji na dość duży, o którym lepiej byłoby nie wiedzieć przed zagraniem. 

Trzeba się wyłączyć na te kilka dni. ;)

Opublikowano

kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 ;) 

Opublikowano

Embargo mija w piątek o 7 rano z tego co pamiętam. Ja tam biorę day1, no gorzej z tą grą już być nie może jak to Respawn pichcił, wierzę w nich.

Opublikowano
4 godziny temu, Szymek napisał:

kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 ;) 

Ale to nie jest FPS Szymek :potter:
Ja też nie jestem jakimś fanem marki, aczkolwiek znam, kojarzę i oglądałem chyba wszystkie filmy, ale ten typ gry - taka tombraiderowa metroidvania, do tego naleciałości z soulsów i system walki inspirowany Sekiro - na taki miks nie mogę pozostać obojętny. No i mimo wszystko klimatu temu uniwersum odmówić nie można, więc to wszystko polane sosem SW może okazać się bardzo pysznym daniem.

Opublikowano (edytowane)

dostalem info z mm ze zamowienie do odbioru...tylko po co tak pisza skoro i tak nie wydadza xD gdybym mial blizej do sklepu to bym polecial z ciekawosci.

@messer88 bede godzine jechal do nich po czym Pani mi powie ze nie moze wydac bo premiera dopiero jutro...zreszta zadzwonie moze do nich i zapytam

dzwonilem...nie wydadza 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano

Za jakiś czas napisze więcej, ale już teraz powiem, że grając na przedostatnim poziomie trudności jest wyzwanie. Aktualnie jeden z początkowych bossów zlał mnie z 5 razy. Próbuje dalej. :D

Opublikowano
6 minut temu, MLeKSk napisał:

jest to niby jedna z lepszych gier Star Wars w ogóle

Mocne słowa biorąc pod uwagę że wydarzyły się takie gry jak Dark Forces, X-Wingi, Jedi Knighty czy Kotory.

Dodam, że pierwszy raz od wielu lat jestem zainteresowany grą SW ale poczekam na info ile trwa i czy nie jest zupełnie liniowa. Dopiero wtedy rozważę zakup.

Opublikowano

25-30 godzin czasu grania? O Panie, to najlepsze, co może tę grę spotkać. Cieszy Mnie ten fakt, że walka do łatwych nie należy. Dawno takiego dobrego SW nie było. Już jutro się przekonam czy warto było.

Opublikowano
3 godziny temu, Bigby napisał:

Czas udać się na wycieczkę do Nowej Zelandii i odblokować grę na Originie. ;)

Wieczorem zdam relacje.

VPNem? Czy gdzieś się zmienia region>

Opublikowano

Po dwóch godzinkach wylądowałem w trzeciej miejscówce. No jest solsowo. Są miejsca do medytacji [ogniska], pod odpoczynku odradzają się przeciwnicy, po zginięciu traci się exp, warto zwiedzać żeby odblokowywać skróty i znajdować dopałki. Dużo elementów platformowych. Na normalu trudno ale ja nie jestem soulsowym wyjadaczem, raczej lamusem więc pewnie wjedzie easy XD

Na razie wrażenia takie że to połączenie soulsów [mechanika walki] z tomb raiderem [eksploracja].

Opublikowano

Coś tam niecoś z ciekawości obejrzałem na Twitchu. Jeśli chodzi o oprawę to jest bardzo przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo. Ja wiem, że Twitch to nie 4k + HDR, ale nie zachwyciło mnie to co zobaczyłem. Pierwsza rzecz co się rzuca w oczy to totalnie zyebana kwestia kolizji obiektów. Koleś non stop w coś się wtapia. Nawet wiszące elementy garderoby też wtapiają się w inne. Jest scenka, w której koleś siedzi po turecku w wodzie po czym wstaje. Ma mokrą dupę? Ściekają jakieś krople? Nope! Kiedy biegnie przez ową kałużę to rozbryzgi, albo coś co je przypomina są rodem z PS3/X360. Jedyna rzecz, co mi się szalenie podoba to ten mały robocik. Tak jak powiedziałem...EA Access za jakiś czas, to wszystko.