easye 3 333 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 (edytowane) Nie raz triale były blokowane od danej misji - choćby FIFA, która w wersji próbnej nie pozwala na przejście całej kampanii, więc nie wiem skąd ta decyzja. Edytowane 11 listopada 2019 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 11 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2019 No podobno na 30-40h, tak przynajmniej wynikało z wywiadów z Vince'm i łysym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Obstawiam max 15h na główną kampanię i może z 10 dodatkowych godzin na resztę zawartości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 12 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2019 Spoilery już i tak latają po sieci, natknąłem się przy okazji na dość duży, o którym lepiej byłoby nie wiedzieć przed zagraniem. Trzeba się wyłączyć na te kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Embargo mija w piątek o 7 rano z tego co pamiętam. Ja tam biorę day1, no gorzej z tą grą już być nie może jak to Respawn pichcił, wierzę w nich. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 W piątek dopiero? Nie miało być w czwartek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Internety pokazują, że w piątek zobaczymy ocenę gierkę, a w sumie nie pogardziłbym nawet jakby jutro już mogli pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 13 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 4 godziny temu, Szymek napisał: kiedy mija embargo ? gierki mialem nie kupowac bo wgl nie czaje Star Warsow poza tym ze sa dobrzy i zli a pewnie za pol roku wyladuje w EA ale od dwoch dni mnie tak telepie ze nie wytrzymam. A juz myslalem ze z wiekiem nie doswiadcze tego jaranka i czekania na nowy tytul. Podejrzewam ze moze byc to spowodowane developerem i to jak uwielbiam Titanfall 2 Ale to nie jest FPS Szymek Ja też nie jestem jakimś fanem marki, aczkolwiek znam, kojarzę i oglądałem chyba wszystkie filmy, ale ten typ gry - taka tombraiderowa metroidvania, do tego naleciałości z soulsów i system walki inspirowany Sekiro - na taki miks nie mogę pozostać obojętny. No i mimo wszystko klimatu temu uniwersum odmówić nie można, więc to wszystko polane sosem SW może okazać się bardzo pysznym daniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 (edytowane) dostalem info z mm ze zamowienie do odbioru...tylko po co tak pisza skoro i tak nie wydadza xD gdybym mial blizej do sklepu to bym polecial z ciekawosci. @messer88 bede godzine jechal do nich po czym Pani mi powie ze nie moze wydac bo premiera dopiero jutro...zreszta zadzwonie moze do nich i zapytam dzwonilem...nie wydadza Edytowane 14 listopada 2019 przez Szymek Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 no raczej Ci wydadzą skoro już dostałeś info że możesz odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 639 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 To tak nie działa, mają olbrzymie kary za wydawanie pre-orderów przed premierą chyba, ze trafisz na nieogara za ladą Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Czas udać się na wycieczkę do Nowej Zelandii i odblokować grę na Originie. Wieczorem zdam relacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Działa tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Działa. Tylko póki co muszę ogarnąć czemu nie słychać żadnych dialogów. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Godzinę temu, Bigby napisał: Działa. Tylko póki co muszę ogarnąć czemu nie słychać żadnych dialogów. Dialogi dogrywają się po 12 w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Już jest ok. Wystarczyło zweryfikować pliki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Za jakiś czas napisze więcej, ale już teraz powiem, że grając na przedostatnim poziomie trudności jest wyzwanie. Aktualnie jeden z początkowych bossów zlał mnie z 5 razy. Próbuje dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 6 minut temu, MLeKSk napisał: jest to niby jedna z lepszych gier Star Wars w ogóle Mocne słowa biorąc pod uwagę że wydarzyły się takie gry jak Dark Forces, X-Wingi, Jedi Knighty czy Kotory. Dodam, że pierwszy raz od wielu lat jestem zainteresowany grą SW ale poczekam na info ile trwa i czy nie jest zupełnie liniowa. Dopiero wtedy rozważę zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 25-30 godzin czasu grania? O Panie, to najlepsze, co może tę grę spotkać. Cieszy Mnie ten fakt, że walka do łatwych nie należy. Dawno takiego dobrego SW nie było. Już jutro się przekonam czy warto było. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 3 godziny temu, Bigby napisał: Czas udać się na wycieczkę do Nowej Zelandii i odblokować grę na Originie. Wieczorem zdam relacje. VPNem? Czy gdzieś się zmienia region> Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Vpnem. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Nie ma staminy? Macha się non stop jak dałn? Meh... Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Po dwóch godzinkach wylądowałem w trzeciej miejscówce. No jest solsowo. Są miejsca do medytacji [ogniska], pod odpoczynku odradzają się przeciwnicy, po zginięciu traci się exp, warto zwiedzać żeby odblokowywać skróty i znajdować dopałki. Dużo elementów platformowych. Na normalu trudno ale ja nie jestem soulsowym wyjadaczem, raczej lamusem więc pewnie wjedzie easy XD Na razie wrażenia takie że to połączenie soulsów [mechanika walki] z tomb raiderem [eksploracja]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 14 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2019 Coś tam niecoś z ciekawości obejrzałem na Twitchu. Jeśli chodzi o oprawę to jest bardzo przeciętnie, żeby nie powiedzieć słabo. Ja wiem, że Twitch to nie 4k + HDR, ale nie zachwyciło mnie to co zobaczyłem. Pierwsza rzecz co się rzuca w oczy to totalnie zyebana kwestia kolizji obiektów. Koleś non stop w coś się wtapia. Nawet wiszące elementy garderoby też wtapiają się w inne. Jest scenka, w której koleś siedzi po turecku w wodzie po czym wstaje. Ma mokrą dupę? Ściekają jakieś krople? Nope! Kiedy biegnie przez ową kałużę to rozbryzgi, albo coś co je przypomina są rodem z PS3/X360. Jedyna rzecz, co mi się szalenie podoba to ten mały robocik. Tak jak powiedziałem...EA Access za jakiś czas, to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi