Opublikowano 15 listopada 20195 l 2 godziny temu, Szymek napisał: A to trzeba mieć steamine żeby nie grać jak daln?? Jak będziesz tak machal to na odpowiednim poziomie pewnie mobki cię szybko wyjaśnia Bardziej mi chodziło o to czy system walki jest z Soulsów/BB czy z Sekiro.
Opublikowano 15 listopada 20195 l O qwa, jaki ten ostatni poziom jest doyebany fest w kosmos. Ciągle ginę i to od głupich mobów nawet, podoba mi się to już, łatwo nie będzie ale jaka satysfakcja z wygranych bitew jest. Edytowane 15 listopada 20195 l przez Faka
Opublikowano 15 listopada 20195 l Stamina jest przy blokowaniu Ale robi ta gra już samym początkiem, walka jest git a co będzie potem jak się odblokuje jakieś skillsy Edytowane 15 listopada 20195 l przez messer88
Opublikowano 15 listopada 20195 l 32 minuty temu, Faka napisał: doyebany fest w kosmos. czyli fajnie z tym patchem, zagra sie dzis xD mniej wiecej "trudne" jak Sekiro?? mocno wlasnie sie zastanawiam czy nie celowac w ostatni poziom
Opublikowano 15 listopada 20195 l 3 minuty temu, Szymek napisał: czyli fajnie z tym patchem, zagra sie dzis xD mniej wiecej "trudne" jak Sekiro?? mocno wlasnie sie zastanawiam czy nie celowac w ostatni poziom No jest w uj trudno, bo tutaj trzeba mieć dobry timing jak np w odbijaniu blasterów, którzy strzelają do Ciebie tak, że w odpowiednim miejscu musisz nacisnać L1, co odpowiada za to, także tego, parować to trzeba umieć. Poziom trudności polega na tym, że im wyższy to masz trudność z parowaniem, a także 2x mocniejsze obrażenia dostajesz. Stamina też w tym nie pomaga, także trzeba się pilnować w tym XD Edytowane 15 listopada 20195 l przez Faka
Opublikowano 15 listopada 20195 l Jak masz obcykane parry w soulsach to możesz śmiało próbować bo jest podobnie
Opublikowano 15 listopada 20195 l I jak coś możecie zmieniać sterowanie jak tylko chcecie, pełna swoboda. Ja tylko zmieniłem atak na R1, a tak wszystko jest ok.
Opublikowano 15 listopada 20195 l No strzelają, po to jest aby to dobrze parować XD. Kurde, ale te finishery na szturmowcach są soczyste przy parowaniach.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Im dalej tym lepsi ci szturmowcy. Blaster to nic. Co powiecie na miniguna albo wyrzutnię rakiet. W(pipi)iajacy jak niektóre mobki z soulsów.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Niby początek gry, a mam problem ze 4-ma szturmowcami naraz, no bez kitu XD.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Kuwaaaaaa wszystko fajnie gierka kupiona, ale trzeba zmieniać język w konsoli jak się nie chce polskiego dubbingu.
Opublikowano 15 listopada 20195 l I fajnie...zakładam że jak ustawi się za łatwy poziom to zbytnio nie poczujemy że z każdym kolejnym przeciwnikiem rośniemy w siłę by na końcu stać się mocnym koksem @balon a przy tej kombinacji idzie ustawić polskie napisy?? Edytowane 15 listopada 20195 l przez Szymek
Opublikowano 15 listopada 20195 l PPE dalo 9 Z minusow, w pewnym momencie pojawia sie backtracking, ktory moze byc troche meczacy.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Myślę, że nie ma sensu wybierać niczego poniżej Jedi Master. Po prostu trzeba być uważnym i nie pchać się w duże grupki wrogów. Raz tak zrobiłem, bo widziałem skrzynie, ale jak wyskoczyło na mnie z 10 szczurów, to od razu wiedzialem że nie skończy się dobrze. Chociaż teraz i tak łatwiej mi się kontroluje tłumy, po zdobyciu pewnego upgrade'u na planecie Dathomir.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Witam, miałem kupić gre ale w kilku recenzjach natknąłem sie na informacje jako wersja na ps4 (w tym i PRO) potrafiła w trakcie rozgrywki niemiłosiernie chrupnąć. Jak z tym jest? Faktycznie framerate momentami kuleje a może patch to naprawił? Edytowane 15 listopada 20195 l przez Marczello
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ogo bogo jak mnie leje na hita chłopek Ja gram na zwykłym ps4 i jest ok Na pro masz ponoć performance mode i śmiga w 60 wczoraj na reddit się spotkałem z takim info Edytowane 15 listopada 20195 l przez messer88
Opublikowano 15 listopada 20195 l 42 minuty temu, Szymek napisał: @balon a przy tej kombinacji idzie ustawić polskie napisy?? Tak można. Początek to niezły Starcharted Wars, piękna sprawa
Opublikowano 15 listopada 20195 l No jest opcja performance mode, zjazd do 1080 i 60 klatek ale nie jestem pewien czy tyle faktycznie jest, po prostu gra się teraz lepiej w tej opcji. Edytowane 15 listopada 20195 l przez Faka
Opublikowano 15 listopada 20195 l Nieźle hajpujecie. Niby duża marka, ale takiej podniety chyba nikt się nie spodziewał.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ciekawe jak długość, chociaż 10 godzin na wyższych poziomach będzie?
Opublikowano 15 listopada 20195 l Spokojnie. Ja mam 7 godzin, a za sobą tylko pierwszą planetę odkrytą w 60% i 2 kolejne kompletnie rozgrzebane, przy czym ta na której jestem aktualnie jest ogromna i pełna sekretów, więc spędzę w niej dodatkowe kilka godzin. Najpierw muszę tylko zdobyć odpowiednie umiejętności żeby dostać się do pewnych miejsc. Podejrzewam, że te 20 godzin minimum mi zleci.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Na planety można wracać? Bo na pierwszej leje mnie jakiś poboczny żabot i chcę wrócić jak będę silniejszy.