Wredny 9 460 Opublikowano 16 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2019 (edytowane) Mi się podoba bezwładność Cala - lubię, jak postać ma taki luz i nie reaguje, zatrzymując sie w miejscu, w ułamku sekundy - nadaje to fajnego realizmu, który dodatkowo pomaga mi w odbiorze gierki. Pamiętam, że Dante w DmC też tak miał i też mi dzięki temu gierka się bardziej podobała Aktualnie jestem na Kashyyyk, otwarcie tego levelu to Trochę szkoda, że praktycznie cały ten level pokazywali na tych pierwszych gameplayach, ale i tak jest super. No i Spoiler pająk-albinos mnie dojechał - kolejny ze zwierzaków, o których pisał @KOMARZYSKO - będzie z nim trochę zabawy. Edytowane 16 listopada 2019 przez Wredny Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 (edytowane) Do listy inspiracji można chyba też dodać Bloodborne. Co za dobroć. Za mną kolejne 4-5 godziny i akcja nie zwalnia ani na minutę. A BD-1 to najlepszy kompan jakiego można sobie było wymarzyć. Edytowane 17 listopada 2019 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Dawno nie miałem chęci na wbijanie dzbanków w gierce, tzn czasem dalej mi się zdarzy jak się robią praktycznie same np Bordery 3 ale tutaj no fajnie by było, tylko znaleźć wszystkie skrzynki wydaje się prze(pipi)ane xD Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 (edytowane) Jak większość zgromadzonych gierką się nie interesowałem i kupiłem impulsywnie xD Gra roku raczej nie, ale mocna czołówka i TOP 3 jak nic. Czuć inspiracje DkS, walki trudne. Żaba poszła za 3 razem chyba albo 4 hmmm. Pomogła dziura. I tak czuć ducha Zeldy czy Darksiders. Będzie trochę powrotów na planety, bo na początku nie da się wszystkiego zrobić i wszędzie wejść. Na XO czasem chrupnie, ale na nowej lokacji. Graficznie petardy nie ma, na wybujałą fabułę nie liczę. Reszta na +. Mogli dodać customizację typa, bo średnio wygląda. EDIT Platyna/Calak oceniany na 3/10. I co ważne, nie ma acziwa za poziom trudności I do tego wszystko na singla bez online. Bieganie za skrzyniami pewnie zajmie, ale czuję przyjemnego tysiaka Edytowane 17 listopada 2019 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 No właśnie to "czasem chrupie" jest dla mnie największym problemem jaki mam z tym tytułem. Gram z odblokowaną liczbą klatkę i wahania są naprawdę spore (Control na XOX działał pod tym względem zdecydowanie lepiej). Co jeszcze wkurza? Wybałuszona babka, marne twarze postaci i... w zasadzie tyle. Cała reszta zdecydowanie tip-top. Żadne Top3 czy tym bardziej GOTY, ale naprawde fajna i rozbudowaną gierka, którą warto się zainteresować (nawet jeśli - podobnie jak ja - nie jesteście wielbicielami Gwiezdnych Wojenek). Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Póki co to więcej zgonów zaliczyłem spadając w przepaście, niż od wrogów. 7 godzin mniej więcej, a licznik pokazuje 26%. No ale w dużej mierze zależy to od poziomu trudności, bo nie ma tu teleportów więc i tak trzeba iść naprzód, żeby wrócić na statek, przynajmniej na Zeffo. I zapytam ponownie- ktoś też nie dostał zawartości przedsprzedażowej? Kupione w mediaexpert, a maila brak, bo z tego co wyczytałem, to tak powinno przyjść. Gra zamawiana 13.11. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 37 minut temu, Amer napisał: Żadne Top3 czy tym bardziej GOTY No było Sekiro, nowy COD fajny. Z ta trójka moze byc cieżko, ale w top 5 sie znajdzie SW Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Jak zabijecie żabkę na początku i się wrócicie tam później to jest fajna niespodzianka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Mecze się z tą lochą wlasnie ma mnie na 2 hity. Rozumiem że jak wyprowadza skok na "czerwono" to nie blokowalne ale juz normalne ciosy można blokować? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 tak czerwone ataki to tylko uniki Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 326 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 20 minut temu, messer88 napisał: tak czerwone ataki to tylko uniki Albo spowolnionko. GRA JEST MEGAAAAA. Planeta Wookich Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Myślałem, że fabularnie wymuszone powroty na wcześniejsze planety nie będą zbyt ciekawe, ale oh boy - jest świetnie. Ponowna wizyta na Zeffo była nawet ciekawsza niż pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 838 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 36 minut temu, mozi napisał: Mecze się z tą lochą wlasnie ma mnie na 2 hity. Rozumiem że jak wyprowadza skok na "czerwono" to nie blokowalne ale juz normalne ciosy można blokować? Skorzystaj z dziury Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Ale te Jatozy mnie jadą jak chcą, praktycznie każdy przeciwnik jest yebanym wyzwaniem i stare i nowe zarazem (ale to na gradmaster). Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Na PT jest ogłoszenie " gra kupiona w piątek i ukończona w sobotę". To jak to jest z długością? Na dwa wieczory? Jakiś postgame? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Jakiś no-life, albo oszukuje - gierka jest ogromna, spokojnie na 30+h, plus zabawa w odkrywanie wszystkich lokacji, sekretów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Gość z tv gry mówił że skończył grę na normalu w 80% w 15h 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Jak nie szukasz lootu, nie eksplorujesz za wiele, nie czytasz żadnych notatek tylko biegniesz przed siebie byle skończyć (i to jeszcze zakładając że grasz na niskim poziomie trudności) to myślę, że w 10 godzin da się to zrobić. Ja mam za sobą 15h, a z tego co się orientuje jestem w połowie kampanii, może trochę dalej. Podejrzewam, że kolejne 10 spokojnie mi zostało. A gdybym chciał zrobić wszystko to jeszcze więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 @Pupcio Z tym że normalni gracze tak nie grają - na pałę, byle przed siebie, byle do napisów i na PT. Dark Souls też można skończyć w 30 minut No ale niech bedzie te 25h w takim razie, żeby @devilbot się nie martwił Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 W recenzjach też był duży rozrzut, bo niektórzy skończyli niby w 12h, ktoś tam w 30h, jeszcze inny spędził z Jedi 40h. Zależy od wielu czynników. W każdym razie dla mnie długość idealna, bo nie zamierzam spędzać 50-100 godzin z każdym tytułem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 322 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Bez kitu takie 15-30h to jest idealny czas gry komputerowej <3 byłem mocno sceptyczny do tej gierki ale nie powiem że trochę się zainteresowałem jak tak ją wychwalacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Mam trzecią planete i jakoś tak łatwo, mimo że najwyższy poziom trudności, chyba za dużo się grało w soulsy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 Bossa żabę w Bogano w tej dziurze też już rozwaliłeś? Ja jak wróciłem to na jednego hita mnie miała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 (edytowane) Szczerze ta żaba to już urosła do rangi mema. W rzeczywistości później są trudniejsi przeciwnicy, chociażby pająk na Kashyyyku Edytowane 17 listopada 2019 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 17 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2019 53 minuty temu, iluck85 napisał: Skorzystaj z dziury Ale póki co to nie mam możliwości chyba. Na górę się nie dostanę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi