Bartg 5 443 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 16 minut temu, MBeniek napisał: W sumie ciekawi mnie, że nie można rozczłonkowywać szturmowców, no bo gore, disney i te sprawy, ale już zwierzęta, stworki czy humanoidalne droidy to jak najbardziej (i jeszcze ładne zbliżenia wtedy są, żeby wszystko było dokładnie widać)? Podejrzewam, że kwestia ratingu wiekowego, z gore na ludziach byłoby Pegi18 najmniej, a tak jest 16. Wiem, że w Polsce to rzecz abstrakcyjna i tak jak 20 lat temu można było w empiku w wieku lat 14 kupić Postala albo GTA1 tak pewnie teraz jakiegoś wielkiego problemu nie ma, ale w stanach, Australii czy Niemczech na pewno by był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 g_saberrealisticcombat 1 i lecimy. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Powiesz jak to zrobić na ps4? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Naciśnij tyldę ~ i w konsoli wpisz odpowiednią komendę. Cytat I put my codes in game (console), not in txt file. put tilde and then try: helpUsObi 1 g_dismemberment 5 or g_saberRealisticCombat 1 for me in the end this works good. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 608 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Skończone, chyba moje GOTY Z rzeczy które mi się nie podobały: gra jest pełna gamizmów, bezczelnie kopiuje soulsy ale robi to na tyle dobrze że w sumie to plus, zagadki środowiskowe są poprawne i wydają się żywcem wyjęte z Tomb Raidera. Zostawiam w kolekcji bo nie wiem kiedy powstanie nastepna taka gra w świecie Star Wars Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 (edytowane) Ja na chwilę Obecną zwiedzam 1 planetę. Myślałem że będzie wielkością taka jak z prologu ale jest moc. Podoba mi się to co chwalicie - balans między walka a eksploracja. Edytowane 19 listopada 2019 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 Ja jestem na 3ciej planecie. Czy dalej też są takie zapierające dech w piersiach widoki/ tła? Nie raz się zatrzymuję i rozglądam w dal, podziwiam te ogromne konstrukcje, ruchome monstra, cuda natury. Niedawno zawiesiłem się oglądając odległą sieć jezior i wodospadów, a później jakieś ogromne statki Imperium. Do tego zimne piwko i czuję się jak turysta w świecie Gwiezdnych Wojen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 A to się zesrasz jak zobaczysz pewną jedną planetę, ale nie będę pisał co to za planeta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 34 minuty temu, ASX napisał: Zostawiam w kolekcji bo nie wiem kiedy powstanie nastepna taka gra w świecie Star Wars Oby za jakieś 2-3 lata przy okazji sequela. Ale taki KOTOR 3 z systemem walki i resztą elementów z JFO byłby banderasem. Ehh. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 19 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2019 (edytowane) W końcu podwójny miecz, postać już lepiej dopakowana i "apteczki" w BD podniesione do 6. Swoją drogą robocik to też świetna postać, choć wydaje tylko dźwięki w stylu R2-D2, to jego animacje mają swój urok. Edytowane 20 listopada 2019 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 435 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Robocik jest świetny, a sprawdźcie sobie co nuci czasem jak hakuje inne droidy xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 To tak jak motyw z klikaniem przycisku "na partyzanta" podczas lądowania Modliszki. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Są dwa miecze do wali? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Nie - jest podwójny ale z późniejszym progresem możesz zadawać mocniejszy cios na moment robiąc z niego dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 pewnie w sequelu będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 (edytowane) Ta gra nie potrzebuje sequela, prędzej wolałbym nowego bohatera/bohaterkę z nowymi kombinacjami walk, więcej eksploracji i skilli, a także nowe moce w sosie souls-like. Fajnie jakby to były po wydarzeniach Nowej Nadziei. W tym Fallen Order akcja dzieje po rozkazie 66 i wojen klonów, bardzo duży ukłon dla starych fanów SW, sporo jest w grze smaczek. Edytowane 20 listopada 2019 przez Faka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Skonczone. Najlepsza gierka dla w tym roku ktora skonczylem. Szkoda ze wgl nie znam uniwersum wiec uciekla mi masa smaczkow a przez to obraz gry moglby byc jeszcze lepszy. Do czego bym sie mogl przyczepic to kwestie techniczne jak dropy czy doczytujace sie tekstury. No ale te wady przy gameplayu, budowie poziomow i ogolnej eksploracji jakos szczegolnie nie rzutuja na obraz calosci. Gierka leci do kumpla ale wroce na Zeffo dozbierac brakujace skrzyneczki do platyny U mnie wyszlo mysle jakies 30 h ale duzo eksplorowalem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Kurde, ale ten jeden boss mnie tak zirytował, że już wątpiłem w siebie, ale dzień przerwy pomogło i w końcu go zayebałem, uj mu w kosę. Spoiler Yebany Malicos z Dathomir. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 28 minut temu, Faka napisał: jeden boss mnie tak zirytował, że już wątpiłem w siebie no to na koncu czeka Cie ostateczny test charakteru duzo trudniejszy dla mnie ostatni...temu co piszesz latwo bylo sciagac pasek steaminy (z ostatnim tylko raz mi sie udalo chociaz i tak zostalem sponiewierany w pierwszym kontakcie) Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 (edytowane) 6 minut temu, Szymek napisał: no to na koncu czeka Cie ostateczny test charakteru duzo trudniejszy dla mnie ostatni...temu co piszesz latwo bylo sciagac pasek steaminy (z ostatnim tylko raz mi sie udalo chociaz i tak zostalem sponiewierany w pierwszym kontakcie) No zobaczymy jak ostatni będzie. Ja miałem problem taki, że był bardzo szybki i oczywiście, walka polegała na ściąganiu staminy, tylko musiałeś to bardzo szybko ogarniać moveset przeciwnika, a w tym nie pomagało, że masz krótki czas na parowanie w tym grandmaster (dlatego śmieję się na tę opcje pomagania graczom w boss fight w Bloodborne, wiadomo, że to dodatek jak sobie nie radzisz, cierpliwość to podstawa). Nie wiem czy drugi raz bym już z nim podołał, za dużo nerwów na tego badassa poszło. Edytowane 20 listopada 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 727 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Na PS4 jest patch 1.03- 148MB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 983 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Skończone, ostatnia walka to niezłe piedolondo w dupę, ale się uparłem i dałem radę, yebaniutka masakra. Najlepsza gra zaraz obok RE 2 w 2019 roku. Wincyj takich gier poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pavlis 12 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Ja też skończyłem i o jaaaaa pierdziuule, zastanawiałem się, czy ON się pojawi, czy już jednak nie, a tu takie zaskoczenie, heheh Jedynie co, to aż tak przez skórę czuję, że druga część, nawet nie musi specjalnie robudowywać mechanik, które są zawarte w tej części, ale jak dodadzą jeszcze więcej akcji, walk na miecze świetlne jak pod koniec gry, to dosłownie mam to samo uczucie jak z God of Wara, który był genialny, ale jako pierwsza gra przecierająca szlaki w nowej formule, nie miała takiego rozmachu, jak np. GOW 3, co nie znaczy, że technicznie nie byłą lepsza, bo była. Chciałbym jeszcze ze dwie planety w fabule, mimo, że gra jest długa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 Wsadziłbym to w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 20 listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2019 (edytowane) No nieźle zaspoilerował nie grałem jeszcze a przecież to oczywiste o kogo chodzi. Nie mam pretensji bo jesteśmy w internecie. Edytowane 20 listopada 2019 przez devilbot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi