Opublikowano 17 stycznia 20214 l 5 minut temu, balon napisał: Odradzanie się przeciwników, ogniska itp. Chociaż pewno w wielu gierkach takie rzeczy są, ale mi to jakoś z Soulsami się kojarzyło. Oj czekam aż Ci kiedyś siadą soulsy bo nie widzę innej opcji XD Zakochasz się ale jeszcze o tym nie wiesz. A tak serio to tutaj wogole to nie przeszkadza i gra w porównaniu do każdego sousla jest banalna. Teraz, messer88 napisał: @mozi nie grałeś? Raczej Ci się spodoba, szczególnie jak lubisz SW. Skończone na premiere ale żadnego calaka nie robiłem. Solidna gierka fajnie się gra. Dla Ciebie to bedzie bułka z masłem.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Ja niestety mam inny problem. Zadne gry poza souslami mnie nie kręcą. Gram znowu w 3jke. Próbowałem grać w Shadow of the colosus ale bleee, odpalilem halo to samo. Nie wiem co jest. Jedynie sackboy jakoś w miarę chce się grać. Zacząłem też grać w No More heroes na switchu i jakoś się przebijam bo na wii jeszcze rogrzebalem.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 11 minut temu, mozi napisał: Oj czekam aż Ci kiedyś siadą soulsy bo nie widzę innej opcji XD Zakochasz się ale jeszcze o tym nie wiesz. A tak serio to tutaj wogole to nie przeszkadza i gra w porównaniu do każdego sousla jest banalna. A spoko, ja nie mam z tym problemu, tylko nie sprawdza się to wg mnie w dość lajtowej gierce action adventure. Co do Soulsow to będę robił podejście do remaku
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Teraz, balon napisał: Co do Soulsow to będę robił podejście do remaku Pięknie. Wg mnie to najlepsza część żeby 'wejść' w temat.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Ja już mam na ps4, nie pamiętam co tam trzeba było porobić ale może wpadnie też jakiś calak na iksie. Roślinki lubię zbierać, spoko pomysł mieli z taką znajdźką i terrarium.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l Teraz, mozi napisał: Pięknie. Wg mnie to najlepsza część żeby 'wejść' w temat. No te 60 ks mnie mocno przekonuje.
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 2 minuty temu, mozi napisał: Fajnie też dokłada dual sense. mówisz rozumiem o Fallen Order tak? możesz rozwinąć?
Opublikowano 17 stycznia 20214 l 5 minut temu, Fanek napisał: mówisz rozumiem o Fallen Order tak? możesz rozwinąć? Mówiłem o demonsach do Balona. Sorki
Opublikowano 1 lutego 20214 l Skończyłem i powiem, że częściej chciałbym zobaczyć podobne podejście do map, budowy świata w gatunku action-adventure. Nie wszystko w Upadłym Zakonie zagrało na tym polu - choćby, to jak musiałem gnać przez całą mapę po jedną skrzynkę. Zabrakło skrótów, lepszego przemyślenia projektu. Ogólnie dobra gierka, a nie jestem fanem uniwersum.
Opublikowano 12 lutego 20214 l Jestem w trakcie czyszczenia Zeffo i kierując się w stronę grobowca Eilrama trafiłem na droida łowcę ze swoim przydupasem. Swoją drogą tego drugiego się nie spodziewałem i zginąłem. "Szybki" load i powtórka walki ale w miejscu gdzie chyba zginąłem pojawiła się taka złota łuna(?). Nie chcę zniknąć ani nic nie daje, nic się w tym miejscu nie dzieje nadzwyczajnego. Czy w tym miejscu później coś będzie czy to jakiś błąd?
Opublikowano 13 lutego 20214 l To nie jest błąd. Oni się dynamicznie spawnują na różnych mapach w różnych miejscach.
Opublikowano 14 lutego 20214 l 14 godzin temu, estel napisał: To nie jest błąd. Oni się dynamicznie spawnują na różnych mapach w różnych miejscach. A, dopiero teraz się zorientowałem. Wiem, że się spawnują w różnych miejscach itp. Mnie bardziej chodzi o to świecące na złoto coś przed postacią. Jest to tylko w jednym miejscu. Po wybiciu wszystkich czy to imperialnych czy łowców, cały czas jest w tym jednym miejscu to złote coś. Tam się coś będzie działo później czy tylko się będzie świecić?
Opublikowano 14 lutego 20214 l a to taka poświata jak po tym jak się ginie? to raczej bug że nie znikło
Opublikowano 14 lutego 20214 l Mnie ta gra tak wynudziła, że zatrzymałem się na etapie umieszczania kul w drodze powrotnej z jakości w takiej dużej sali. Tragiczne te zagadki. Mega rozczarowanie i nuda. Może wpływ na to ma to, ze ogrywałem to w ea Access a wtedy łatwo przychodzi mi porzucanie gierek. Edytowane 14 lutego 20214 l przez PanKamil
Opublikowano 14 lutego 20214 l Ja jak na razie jestem bardzo zadowolony z rozgrywki. Zagadki nie są przesadnie trudne walki są satysfakcjonujące nie za łatwe i nie za trudne. Obecnie jestem na walce z dziewiąta siostrą (58% gry). Starałem się czyścić jak najwięcej za pierwszym podejściem aby później jak najmniej wracać. Jako że można już nurkować i robić podwójny skok to czas wyczyścić Bogami i wrak Venatora i dalej na Dathomirę.
Opublikowano 3 marca 20214 l Jest, udało się. Naprawdę w końcu gram w grę od ea która mi się podoba :o trochę widać że te korpo chujki miały wywalone i dały im mało kasy na projekt ale i tak jest super. Na ten moment jedyne co mnie nie do końca przekonuje to ten soulsowy system ognisk i odradzania się przeciwników, no i gra czasami chodzi jak gówno ehh chce już mieć nextgena . Jak ktoś jest fanem star Wars to nie ma co się zastanawiać bo to lepsze niż wszystko co wypluły te kurwy z disneya przez czas jak mają prawa do tej marki. A jak ktoś nie lubi sw to też polecam bo to dobra gra jest
Opublikowano 3 marca 20214 l Czy później pojawia się jakiś fast travel? Jeśli nie to mam pierwszy zgrzyt z ta grą i to taki dość spory
Opublikowano 3 marca 20214 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Czy później pojawia się jakiś fast travel? Jeśli nie to mam pierwszy zgrzyt z ta grą i to taki dość spory Nie ma fast travel. Jedyne co pomaga w przemieszczaniu to odkrywane skróty. Ale gierka spoko, a nawet bardzo. W sumie moja druga platyna wleciała dzięki niej.
Opublikowano 3 marca 20214 l Jak eksploracja jest przyjemna i skróty ciekawe, to nawet lubię backtracking. Tu był ok, podobnie np. w Metroid Prime, Shadow Complex.
Opublikowano 4 marca 20214 l Też mnie tu nie męczył ale mimo skrótów i później nowych możliwości dzięki mocy to trzeba się trochę nabiegać jak ktoś chce być graczem platyniarzem szczególnie na Zeffo.
Opublikowano 4 marca 20214 l No masz rację. Czasami przeginali na Zeffo. Szczególnie że mapa byla nieczytelna i te windy mi się myliły.
Opublikowano 4 marca 20214 l No ja właśnie wymaksowałem pierwsza planetę i było super, kashyyk też chyba jedna skrzynka mi brakuje ale jak widzę zeffo to chyba sobie odpuszczę maksowanie gierki
Opublikowano 4 marca 20214 l E tam. Odblokujesz więcej skilli i na koniec gierki będziesz jak przecinak czyścił mapkę.