Harbuz 954 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Mogli dodać 2-3 lądowiska więcej i już by było przyjemniej i bez metafizycznych teleportacji. Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Ja w tym roku grałem na nowo i na Zeffo znowu się gubiłem w tych tunelach xd Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Ej a kolorki do miecza są w skrzynkach do znalezienia? Nie chce mi się wierzyć że nie znalazłem jeszcze ani jednego Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 4 marca 2021 Opublikowano 4 marca 2021 Nie. Na pewnej planetce po misji głównej się odblokują. 1 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Zrobiłem sobie wszystkie skrzynki,sekrety i trofiki oprócz dwóch za mapy i znajdźki bd i olewam to bo nie zamierzam latać po każdej planecie żeby znaleźć kilka notatek xD gra bardzo fajna aczkolwiek jest sporo do poprawy w sequelu, szczególnie jeśli chodzi o kwestie techniczne bo na ps4 amator jest miejscami tragicznie. Mega długie loadingi, spadki fpsów, znikający dźwięk, niedoczytujące się tekstury, wpadanie pod mapę, ścinające się cutscenki, wrogowie chodzący w T pose xD jest tego multum i mega to wybijało z klimatu. No ale liczę że dwójka rozyebie 2 1 Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 No kurde, nie wiedziałem, że to ma tyle niedoróbek bo tutaj wszyscy się raczej spuszczali nad tytułem. Cytuj
Aleks 515 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Ja ogrywałem na XSX i praktycznie nie doświadczyłem wyżej wymienionych problemów. Jedynie z tego co pamiętam, to zdarzały mi się spadki fps i to w takich nieoczywistych momentach. Grałem z ustawionymi 60 klatkami. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Jak przechodziłem grę powoli to nie było takich cyrków, większość zaczęła się jak latałem szybko po miejscówkach szukając znajdziek. Gra za mną nie nadążała xD Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Też grałem na amatorze premierowo i kurde nie było tak źle. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 U mnie też żadnego błędu. Może pacze zepsuły obecnie grę. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 6 marca 2021 Opublikowano 6 marca 2021 Grałem dwa miesiące po premierze, na Pro. Żadnych problemów ani tym bardziej, freezów. Przetestuję na dniach jak gra śmiga na PS5. Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Nie wiem może moja konsola już umiera bo z days gone to samo ale coś wątpię bo w obu przypadkach recenzenci narzekali na babole xD Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 Spokojnie, ta gra ma sporo niedoróbek, o których piszesz, to nie wina konsoli. Ja grałem na premierę i też to miałem. @Plugawy - powód jest taki, że mimo tych wszystkich baboli to nadal kawał zajebistej gry z duszą. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 7 marca 2021 Opublikowano 7 marca 2021 To moze kiedys ogram, ale backtracking, respy wrogow i klatkowanie na amatorze mnie nie zachecaja, zeby juz po to siegac. Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 24 kwietnia 2021 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Zaczęte. "Star Wars Jedi: Fallen Order" właśnie ogrywam: początki fabuły do momentu dołączenia Cala do załogi Modliszki i odkrycia prawdy o drugiej siostrze etc. Jest pięknie, soczyście, mega dynamicznie i geekowsko, choć gra zdaje się być niedopracowana: w budowie kształtu postaci, gdzie zawodzi ,,plastikowa" i naciągnięta mimika, a detal twarzy jest nieproporcjonalny do rodzaju ujęcia: jakby algorytmy nie nadążały nad tym, jak ludzkie ciało odtworzone w grze video ma reagować na daną sytuację. To na Ps5 i TV OLED LG E8 o przekątnej matrycy ekranu 65 cali, cóż, nie wygląda zbyt dobrze. Ale to tylko mała niesnaska i ujma, prawie niezauważalna, zwłaszcza, jeśli wyczujemy się w klimat i atmosferę rozgrywki. Ha! P.S. Czy da się jakoś wyłączyć w menu gry opcję dialogów - tego,,filmu między rozgrywką"? Próbowałem wszystkiego, i nic większego w tej kwestii nie mogę wykombinować. Żaden przycisk na padzie nie daje efektu pominięcia dialogów. Ktoś coś poradzi w tym względzie? Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Opublikowano 24 kwietnia 2021 Tak możesz wtedy zamknąć oczy Cytuj
kakus 13 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 Spoiler Dawno nic mnie tak nie przyciągnęło do konsoli. Gram w Multi, a jednak TA gra dała radę. Może nie jest super graficznym dziełem stulecia, ale nadal dobrze wygląda, fajnie się gra .... Cytuj
Gość Kraboburger_SpongeBoba Opublikowano 28 kwietnia 2021 Opublikowano 28 kwietnia 2021 51 minut temu, kakus napisał: Może nie jest super graficznym dziełem stulecia, ale nadal dobrze wygląda, fajnie się gra .... Gdzieś ponoć ,,za niedługo" Respawn Games ma wypuścić na serwery PlayStation i Microsoftu potężną aktualizację "Star Wars Jedi: Fallen Order" do opcji nextgenowych konsol tych marek. Zapewne upgrade gry na Ps5 (którą to użytkuję) będzie miał, co podejrzewam, około 60 - 70 GB. Zapis gry, plus trofea etc. - wszystko to co zrobiliśmy w grze na Ps4 - bez problemu zostanie przeniesione na save'y i strukturę tego tytułu na Ps5. Miałem tak z "Marvel's Avengers"; wiem, będzie dobrze. Sęk w tym, że ,,kij wie" jak bardzo pożyteczna będzie to zmiana. Jak wypadnie nowa jakość tekstur, ilość detali w czerni i kontrastujący kolorach itp itd. Można by tak wymieniać i wymieniać, to, co może ulec poprawie w samej graficznej strukturze "Fallen Order" po aktualce do Ps5. Ale czy tak będzie... Kto wie. Czekajmy, bądźmy dobrej myśli. Cytuj
estel 806 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Nie wiem po co mieliby inwestowac tyle czasu w ten tytul, ktory pewnie dziala dobrze na zasadach 'emulacji'. Niech robia 2ke. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Leaknięte info sprzed jakiegoś miesiąca się sprawdziło - będzie (kolejna) nextgenowa wersja na xboxa i ps5. Za darmo. https://www.starwars.com/news/star-wars-day-video-game-deals Cytuj
messer88 6 580 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Co im się nudzi, za dwójkę niech się wezmą. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Opublikowano 29 kwietnia 2021 Hehe, juz usuwam z dysku i grzecznie czekam na prawilną wersję. Cytuj
Szymek 1 055 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 No i bardzo spoko...moze skończy się drugi raz tym razem na X. Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 30 kwietnia 2021 Opublikowano 30 kwietnia 2021 16 godzin temu, messer88 napisał: Co im się nudzi, za dwójkę niech się wezmą. Przecież tego update'u nie robi całe Respawn. Dwójka już powstaje, więc spokojnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi