sprite 1 783 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 No ten 9 ep to był jeden z najlepszych odcinków serialowych w 2020. Akcja i tempo jak na rollercoasterze(ciary non stop), fenomenalne i pełne brutalności sceny walki(Ah Sahm z nunchaku ), piękne choreografie/zdjęcia, aktorstwo najwyższej jakości i do tego w tle całe spektrum silnych emocji. 10/10 to za mało dla tego odcinka. Obejrzałem go już dwa razy i chcę więcej! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2020 Jako, że nazbierało się kilka odcinków odpaliłem 2 sezon i od razu wleciały 3 odcinki. Uwielbiam ten serial (podobnie jak Banshee) za to jak operuje wątkami. 3 odcinek, a już słychać jak potężne zwały gówna lecą w stronę wentylatora pod którym stoją wszyscy zainteresowani. A co najlepsze oni wszyscy doskonale zdają sobie sprawę z tego co właśnie leci w ich stronę, a mimo to ciągle tam stoją. Banshee w finale miało problem by pozamykać dobrze część rozkopanych wątków, a tutaj rozwiązanie może być banalnie proste: wystarczy, że jakiś chińczyk ciśnie siekierą w nie tego chińczyka co trzeba albo coś i wszystko może skończyć się jedną wielką rozwałką. I to wciąż będzie solidne zakończenie dzięki powiązaniom między postaciami. Nie przeszkadzają mi nawet akcje z drętwą pani prezes fabryki czy kolacje jasno mówiące, że wszyscy faceci to chuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 https://screenrant.com/warrior-season-3-show-renewed-hbo-max-details/ Hbo uratowali serial. @Farmersię ucieszy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Super wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2021 3 godziny temu, Masorz napisał: https://screenrant.com/warrior-season-3-show-renewed-hbo-max-details/ Hbo uratowali serial. @Farmersię ucieszy. Nawet nie wiedziałem, że serial jest/był w kryzysie. Spokojnie czekałem na trailer 3 sezonu Serial jak najbardziej ok ale wciąż czekam na dyliżans, który przejedzie blondynę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Ja obejrzalem 2 pierwsze odcniki pierwszego sezonu i jakos sie nie moglem wciagnac. Ogladac dalej? Bedzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Paaanie, koniecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi