Figaro 8 200 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Zapowiedzieli siedem nowych gier na PS4 dzisiaj, nie chcę mi się robić do każdej tematu, ale ten action rpg mnie zaciekawił: Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Świetnie się to prezentuje. Jestem frajerem na taką graficzkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Wygląda fajnie. Lubię pixel art z priorytetem na animację. Do tego cyberpunkowy klimat, nawiązania do GITS (jak laska się budzi) i pełno slasherowej akcji - mniam. To studio robiło coś wcześniej? Zupełnie nazwy nie kojarzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 Solidny Ghost in the Shell vibe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 7 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 marca 2019 The Last Night pewnie skończy jak Scalebound, więc można przenieść zainteresowanie na ten tytuł w sumie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi