YETI 10 962 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Jesteśmy coraz bliżej premiery kolejnej generacji konsoli Sony, plotek, przecieków coraz więc, więc warto założyć odpowiedni wątek. Dziś pojawiło się zdjęcie przedstawiające (niby) pad od dev kitow PS5. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Ps3 też miało fajnego pada z "przecieków" Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Znowu zamiast zrobić normalny pad to wrzuca jakiś hoiowy Touch Pad niewiadomo po co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 To nie jedyne zdjęcie tego pada @YETI Nie wygląda to na fejk, jest kilka ujęć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 6 minut temu, XM. napisał: Znowu zamiast zrobić normalny pad to wrzuca jakiś hoiowy Touch Pad niewiadomo po co. Jakaś forma tego touch-pada musi być jeśli mają zamiar prowadzić kompatybilność z grami z PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 1 minutę temu, Paolo de Vesir napisał: Jakaś forma tego touch-pada musi być jeśli mają zamiar prowadzić kompatybilność z grami z PS4. Dokładnie, w ten sposób trochę sobie "utrudnili' projektowanie ds5. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 8 minut temu, XM. napisał: Znowu zamiast zrobić normalny pad to wrzuca jakiś hoiowy Touch Pad niewiadomo po co. Od devkitu PS4 pad inaczej wyglądał niż finalna wersja. Ch.uj z touchpadem akumulator lepszy by dali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 315 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Akurat Touch pad jest spoko ale ten głośnik i światełko niech wywalą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) Przecież te baterie w DS4 V2 dobrze trzymają, co wy piedolicie. Mam dwie pady V2 i trzymają cały dzień. Ostatnio kupiłem ten jagodowy DS4 i elegancko gra z tą nową baterią w porównaniu do V1 gdzie tam była kupa. Edytowane 27 marca 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 7 minut temu, Faka napisał: Przecież te baterie w DS4 V2 dobrze trzymają, co wy piedolicie. Mam dwie pady V2 i trzymają cały dzień. Ostatnio kupiłem ten jagodowy DS4 i elegancko gra z tą nową baterią w porównaniu do V1 gdzie tam była kupa. Cały dzień? To znaczy ile dokładnie grasz? Mało wymagający jesteś. Bateria w V2 jest chyba taka sama jak w V1. Co do pada ze zdjęcia, ewidentnie widać wzorowanie się na padach Razera do PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 962 Opublikowano 27 marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) 19 minut temu, Starh napisał: To nie jedyne zdjęcie tego pada @YETI Nie wygląda to na fejk, jest kilka ujęć. Wiem, pierwsze zdjęcie pojawiło się koła dni temu, pad miał identyczny kształt, tylko bez touchpada. 13 minut temu, Pupcio napisał: Akurat Touch pad jest spoko ale ten głośnik i światełko niech wywalą Głośnik niech zostanie, już jestem przyzwyczajony jak w multi U4 informuje mnie, że odmówił mi się granat. Niestety, developerzy zbytnio z niego nie korzystają. Swiatełko na śmietnik. Edytowane 27 marca 2019 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) 2 minuty temu, krzyhu923 napisał: Cały dzień? To znaczy ile dokładnie grasz? Mało wymagający jesteś. Bateria w V2 jest chyba taka sama jak w V1. Co do pada ze zdjęcia, ewidentnie widać wzorowanie się na padach Razera do PS4. Mało wymagający? Na jednym posiedzeniu w The Division DS V2 - pograne 10 godzin, a dalej trzymało. Wiem, bo mam porównanie, mam srakę DS V1, którego nie używam. Edytowane 27 marca 2019 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) Chcę tylko powiedzieć, że o fake nietrudno, Sony opatentowało pada z touchpadem, opatentowało też pada, którego można rozdzielić (trochę na wzór switchowych), więc wystarczy tylko śledzić newsy i voila. Spoiler Ale nie zdziwiłbym się, gdyby touchpad byłby w finalnej wersji DS5 Edytowane 27 marca 2019 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Kurcze, a mi się to światełko akurat bardzo podoba. Ma w sobie coś konsolowego, głośnik out. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał: Kurcze, a mi się to światełko akurat bardzo podoba. Ma w sobie coś konsolowego, głośnik out. No, możesz sobie niebieskim światłem poświecić po oczach w nocy, żeby nie zasnąć podczas grania i jak prawdziwy G R A C Z napyerdalać do samego rana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 042 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Fajnie wygląda ten pad, podoba mi się że nabrał masy. O ile jest prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 170 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Bardzo podobny do pierwszego razer raiju, ktory według mnie jest najlepszym padem pod ps4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Mi by pasował. Ikoniczna bryła w porównaniu do konkurencji wypada dzisiaj słabiutko imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 CDP jakby co nie dostał tych padów. Sony im wysłało do devkitów PS5 pady od ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Przypomina mi się ten idealny fejk przed premiera nintendo switcha Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 (edytowane) @Faka Mnie rzadko cały dzień. Na DS3 były to na oko ze trzy, bo jakiś baran postanowił zmniejszyć o połowę pojemność akumulatora, dodać lampę, głośnik i nowszy BT. Cały ten pad to porażka ergonomiczna z idiotycznym przyciskiem-smyroblatem i jeszcze głupszymi wtopionymi w kształt obudowy share/option, nie wspominając o gałkach analogowych, z których się ześlizgują palce (mogli dać wklęsłe jak w X360 i ich pierwszym analogowym przed DS lub od biedy całe wypukłe bo przynajmniej tam można jeszcze było oprzeć poduszkę). Jedyny plus to guma i znacznie lepszy kształt). @oFi To nie był przeciek tylko oficjalna prezentacja. I czy fajny to wątpię, chyba że oczekiwałeś darmowego wibratora co-op (no ok, wtedy jeszcze nikt nie wiedział, że wibracji nie będzie)... ;P @Hendrix Też bym się nie zdziwił jeśli chcą zachować wsteczną kompatybilność. Ten smród będzie się za nimi teraz ciągnął tak jak dwa ekrany NDS i smyroblat WiiU u Nintendo. - - - To akurat prawdziwy joypad (prototyp DS4). Edytowane 27 marca 2019 przez Berion Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 54 minuty temu, Faka napisał: Przecież te baterie w DS4 V2 dobrze trzymają, co wy piedolicie. Mam dwie pady V2 i trzymają cały dzień. Pad od PS3 trzymał mi prawie 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 982 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Który był ujowym padem niestety Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 27 marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 marca 2019 Mi osobiście bardzo pasował. Nawet dzisiaj jak włączę sobie coś na ps3-ce to miło pograć na tym staruszku, tyle wspomnień Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi