grzybiarz 10 310 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 W sumie jak masz ampli i kolumny za kilka tysi, kupujesz konsolę, podłączasz i ona nie odpala płyt Audio, to trochę gów.niana sprawa. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Taa, a ja przecież śmiertelnie poważnie piszę o tych kasetach, vizir. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Wezyr tak śmieszkuje, ale jak w drugą stronę coś napiszesz, to nie nadąża z gotowaniem bigosu na uspokojenie. Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Ta pod(pipi)ówka o odreagowywaniu informacji o potędze Scarlett wcale nie była zaczepką, oj nie nie. 1 minutę temu, grzybiarz napisał: W sumie jak masz ampli i kolumny za kilka tysi, kupujesz konsolę, podłączasz i ona nie odpala płyt Audio, to trochę gów.niana sprawa. Nawet bez tych ampli i tak dobrze jest mieć sprzęt który te audio odtwarza. Zwłaszcza, że dzisiejsze konsole to już multimedialne bestie do Netflixa, Bluray czy nawet DVD. Nie sądzę, by były to jakieś znaczące koszta, a przyznam, że odtwarzacz w One niejednokrotnie mi się przydał. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 No oczywiście, tak samo jak komentarz, że taka "futurystyczna bestia" nie odtworzy płyt cd to nie była uszczypliwość, oj nie nie to tylko śmieszkowanie, chociaż teraz grzybiarzowi odpisujesz, że jednak to było na serio Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 No fajnie jakby było, ale brak nie jest dealbreakerem. Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 sierpnia 2019 Audio CD, który mamy rok? Wezyr już nie kupuje gier, bo wszystko w GP, ale muzykę jak najbardziej na verbatimkach, bo Spotify to guwno. Ważne, aby piątka miała tak świetne gry jak czwórka, przeżyjemy brak Stachurskiego na cd. 2 3 Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 21 sierpnia 2019 Opublikowano 21 sierpnia 2019 wow, hive mind działa w najlepsze widzę plotki luźna dyskusja, ale jak coś się nie spodoba to SDF uderza z pełną siłą. forumku nie zmieniaj się nigdy Cytuj
YETI 11 042 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 sierpnia 2019 W dniu 20.08.2019 o 18:35, Figuś napisał: Ja wiem że PPE, ale qurwa mam nadzieję że tak nie będzie wyglądać konsola jak na tym patencie A jeśli tak, to będzie w szafie jak u blantisa PS4. Wyglada jak chińskie podróbki z końca lat 90 i później Ktoś z Codemaster potwierdził, że tak wyglądają devkity PS5, wpis na twitterze już został usunięty. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 33 minuty temu, YETI napisał: Ktoś z Codemaster potwierdził, że tak wyglądają devkity PS5, wpis na twitterze już został usunięty. Prawda jest taka, że mógł to tak dla beki napisać i szybko usunąć, wiedząc, że i tak to wszyscy podłapią. I już darmowa reklama i więcej followersów na twitterze Zwykle devkity to są proste, duże cegły, a nie takie fikuśne wynalazki. 1 Cytuj
Kosmos 2 726 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Jakie gów.no brzydkie. Oby konsola wyglądała w miarę normalnie. 1 Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Nigdy nie sprawdziły się przecieki co do wyglądu maszynek Sony. W żadnej generacji. Dlatego jestem pewien, że i w tym wypadku nic się nie sprawdzi i finalny wygląd będzie zupełnie inny. Te zdjęcia to bardziej przypomina projektor.Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Nie tylko tweet zniknął, całe konto na twitterze zostało skasowane - dev z Codemasters to facet pracujący w branży 25+ lat - głupi błąd, chociaż de facto wyciek grafiki to wina prawa brazylijskiego, które wymusza trademarkowanie nawet devkitów, mimo, że są poza obiegiem konsumenckim :v Konsola, w formie przeznaczonej dla masowego odbiorcy, naturalnie będzie inaczej wyglądać. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 22 sierpnia 2019 Opublikowano 22 sierpnia 2019 (edytowane) Devkity ps5 tak nie wyglądają jakby co(zwykły magnetowid jest). Dobry trolling tego typka. Edytowane 22 sierpnia 2019 przez sprite 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Dla mnie to może wyglądać jak guwno. Ma byc ciche i pad z baterią na tydzień grania a nie jakies bateryjki z ps3. 1 Cytuj
Luqat 974 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 No, akurat DS3 długo trzymały. Na pewno o wiele dłużej niż 4 przez te wszystkie światełka i inne pierdoły. Więc, jeśli bateria będzie trzymać chociaż tyle co w DS3, to i tak będzie dobrze. 2 Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Włożę kij w mrowisko, pad na baterie jak na Xboxie bo idę o zakład, że jak pójdą w akumulator to znowu będzie trzymał 8h. Piszę tak bo mam za darmo bateryjki i mam wyebane też w enelopy I qurwa zestawy słuchawkowe Bluetooth żeby działały jak na PS3 i X360 bo już mnie wqurwiają headsety na przewodzie, albo słuchawki z jakimiś stacjami co też pierdyliardem kabli trzeba podłączyć za konsolą żeby działały bezprzewodowo, a niektóre i tak trzeba jeszcze do pada podłączyć żeby micro działał. A tak pyk zestawik głośnomówiący za 50zł, bateria 12-15h trzyma i nie męczy ucha. Z tymi headsetami i słuchawkami to pewnie i tak nic się nie zmieni bo trzeba golić frajerów Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 (edytowane) 40 minut temu, Figuś napisał: I qurwa zestawy słuchawkowe Bluetooth żeby działały jak na PS3 i X360 bo już mnie wqurwiają headsety na przewodzie, albo słuchawki z jakimiś stacjami co też pierdyliardem kabli trzeba podłączyć za konsolą żeby działały bezprzewodowo heh, a ja już byłem zadowolony, że podłączam EarPodsy pod DS4 i dobrze słyszę muzykę z gier Edytowane 23 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 14 godzin temu, PEsEq napisał: Nigdy nie sprawdziły się przecieki co do wyglądu maszynek Sony Aż mi się przypomniał ten wybryk: 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 50 minut temu, Figuś napisał: Włożę kij w mrowisko, pad na baterie jak na Xboxie bo idę o zakład, że jak pójdą w akumulator to znowu będzie trzymał 8h. Nowy xbox ma mieć akumulator w padzie i pewnie bedzie na 30-40h jak widać na przykładzie pro controllera do switcha. Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Teraz, _Be_ napisał: Nowy xbox ma mieć akumulator w padzie no w końcu kurła poszli po rozum do głowy Cytuj
Figuś 21 250 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 2 minuty temu, _Be_ napisał: Nowy xbox ma mieć akumulator w padzie i pewnie bedzie na 30-40h jak widać na przykładzie pro controllera do switcha. I jak ma tyle wytrzymać to bardzo spoko, Sony też mogłoby ogarnąć downa Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Aż mi się przypomniał ten wybryk: Hehehe. Potworek w chju:)Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Paolo de Vesir 9 218 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, grzybiarz napisał: no w końcu kurła poszli po rozum do głowy a komuś te paluszki przeszkadzały? dla bardziej wymagających były play and charge kity Edytowane 23 sierpnia 2019 przez Paolo de Vesir Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 23 sierpnia 2019 Opublikowano 23 sierpnia 2019 No czasy wymiany baterii odeszły już do lamusa z erą Walkmana. Nawet takie "zacofane" Nintendo nie stosuje od lat baterii w swoich konsolkach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Opublikowane przez Square,
avatary adventowe, lista aktualizowana dziennie aż do 24.12
Rekomendacja dodana przez Square
8 reakcji
Pokaż odpowiedź