Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Człowiekiem, który od dawna interesuje się branżą i generalnie technologią, szczególnie tą związaną z grami, tylko tyle. No i lubię czytać, o.

Opublikowano
3 godziny temu, kiseki napisał:

Kim jest @Hendrixże tyle wie? 

Kimś kto nie wypisuje referatów pseudoznawstwa jak co niektórzy tutaj tylko wie o co biega. Wystarczy?

Opublikowano

Heniek dostarcza ciekawostki technologiczne i niusy z technicznej strony branży, przy czym pisze koncyliacyjnie, więc ja zostawilbym go w spokoju.

Opublikowano
8 godzin temu, aph napisał:

Heniek dostarcza ciekawostki technologiczne i niusy z technicznej strony branży, przy czym pisze koncyliacyjnie, więc ja zostawilbym go w spokoju.

Dziekujemy za łaskę...

Opublikowano

Ja tak tylko informacyjnie, a koledzy się podekscytowali jakbym chciał Hendrixa do urzędu skarbowego podpierdzielić. 

Opublikowano
10 godzin temu, aph napisał:

Cześć aphromo ;) jak tam ziarno

Opublikowano
3 godziny temu, kiseki napisał:

Ja tak tylko informacyjnie, a koledzy się podekscytowali jakbym chciał Hendrixa do urzędu skarbowego podpierdzielić. 

No, przyszły rok będzie spłukaniem się z większości oszczędności, więc skarbówki na karku bym nie chciał, nie przy kupowaniu mieszkania :D

Opublikowano
W dniu 1.01.2020 o 22:08, kiseki napisał:

Kim jest @Hendrixże tyle wie? 

byl taki muzyk gitarzysta kiedys

Opublikowano

LuoSuzm.jpg

Kolejny wyciek, widać nowego dualshocka

Koleś będzie miał przeyebane w robocie

Opublikowano

Też wątpie. AMD wspomni tylko, że robi wyśmienite apu dla konsol nowych generacji i tyle. Z drugiej strony ms z dupy wy(pipi)ał xsx na tga, więc może i Sony zaskoczy :notbad:

Edytowane przez creatinfreak

Opublikowano

Pewnie tylko jakiś teaser ujawniający datę Playstation Meeting. Ale nie obraziłbym się na więcej. ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Wystarczyłaby sama prezentacja bryły konsoli. Gierki i tak pokazane będą dopiero na jakiś większych eventach.

Konsolę zawsze można schować, na koncie AMD jedyne co mogą pokazać to specyfikacja. W końcu AMD robi apu nie trzeszczący plastik.

Opublikowano

Może wygląd konsoli pokażą, kilka gier 3rd party, ale raczej przed premierą tlou2 i innych raczej nie będzie nakręcał hype na next gena.

Opublikowano
  • Autor

Może wygląd i jakiś jeden trailer, zupełnie jak microsoft. Reszta w lutym na PS Meeting. 

Jeżeli coś pokażą, to kolejny raz Sony ma wy(pipi)ane na Europę. Wstanę rano, to się sprawdzi.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Żeby tam przypadkiem nie rzucili nowych telewizorów 8K "gotowych na przyszłość". 

Opublikowano

Mówił, że będzie na prezentacji ps5. Spencer pokazał procka od xsx, czyżby Sony pokazało tak wyczekiwane ps5? (pipi)a chce!! Specyfikacja maszyn na koncie AMD, pokazanie bryły na konfie Sony.......(pipi)a i jak tu iść spać :shout:

Edytowane przez creatinfreak