Patricko 1 398 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Logo pokazali i tyle... Nie oczekiwałem wiele, a i tak mnie zaskoczyli. Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Podali tylko PS5 hardware features: - 3D audio sound - haptics, adaptive triggers - SSD - Hardware-based ray tracing - Ultra HD Blu-ray Wiecej konkretow w poniejszym czasie, prawdopodobnie na Playstation Meeting w lutym(?). Cytuj
JuanMag 159 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 (edytowane) O sprzętowej wstecznej kompatybilności cisza... Edytowane 7 stycznia 2020 przez JuanMag Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 3 godziny temu, bebbop napisał: Podali tylko PS5 hardware features: - 3D audio sound - haptics, adaptive triggers - SSD - Hardware-based ray tracing - Ultra HD Blu-ray Poprawcie mnie jeśli się myle ale każdy z tych ficzerów był znany wcześniej, prawda? Jeżeli ktoś czekał do drugiej w nocy aby zobaczyć jedną plansze i logo to szczerze mu współczuje. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 9 minut temu, ASX napisał: Poprawcie mnie jeśli się myle ale każdy z tych ficzerów był znany wcześniej, prawda? Prawda. Cytuj
Moldar 2 248 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Wielce zdziwiony brakiem konkretów nie jestem, żaden oddział playstation niczego nie zapowiadał. Ciekawe jak długo będziemy jeszcze czekać. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 4 godziny temu, JuanMag napisał: O sprzętowej wstecznej kompatybilności cisza... Z biznesowego punktu widzenia kompatybilność wsteczna to strzał w kolano, jak ludzie z uśmiechem na ustach kupują remastery, które nie wymagają dużego budżetu A to, że xbox ma wsteczną to wynik tylko tego, by nie być trupem aktualnej generacji. Cytuj
milupl 618 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 50 minut temu, ASX napisał: Jeżeli ktoś czekał do drugiej w nocy aby zobaczyć jedną plansze i logo to szczerze mu współczuje. Ale były jeszcze NBC sport, sieć 5G, systemy bezpieczeństwa, vision car i trochę o 25-leciu. Tak, żałuję że czekałem, ale jednak miałem nadzieję że pokażą coś więcej. Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 (edytowane) Z biznesowego punktu widzenia wsteczna w PS5 to jedna z najpotężniejszych broni biznesowych , a nie strzal w kolano. Sony musi przede wszystkim zatrzymać te 100 milionów ludzi którzy kupili PS4 w swoim ekosystemie Dlatego w następnej generacji to akurat im będzie zależało najbardziej na implementacji tego ficzera, bo to oni mają największą baze konsumentów do stracenia i nie mogą pozwolić by przenieśli się na xboxa. Z tego co donosilo Kotaku zdecydowali się nawet opóźnić premiere ps5 byle tylko zaimplementować na start wsteczną. W ogóle myśle że w tej generacji dzięki wstecznej i uwiązania graczy wieloletnimi abonamentami będzie wyjatkowo mało transferów między ekosystemami. Co jest dobrą wiadomością dla Sony, ale zdecydowanie gorszą dla xboxa który będzie miał teraz trudniej w wywalczeniu sobie większego kawalku tortu. Edytowane 7 stycznia 2020 przez ASX Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 15 minut temu, ASX napisał: Z biznesowego punktu widzenia wsteczna w PS5 to jedna z najpotężniejszych broni biznesowych , a nie strzal w kolano. Sony zależy przede wszystkim aby zatrzyamać te 100 milionów ludzi którzy kupili PS4 w swoim ekosystemie Dlatego następnej generacji to akurat im będzie zależało najbardziej na implementacji tego ficzera, bo to oni mają największą baze konsumentów do stracenia i nie mogą pozwolić by przenieśli się na xboxa. Z tego co donosilo Kotaku zdecydowali się nawet opóźnić preniere ps5 byle tylko z powodu zaimplementowania na start wstecznej kompatybilności. W ogóle myśle że w tej generacji dzięki wstecznej i uwiązania graczy wieloletnimi abonamentami będzie wyjatkowo mało transferów między ekosystemami. Co jest dobrą wiadomością dla Sony, ale zdecydowanie gorszą dla xboxa który będzie miał teraz trudniej w wywalczeniu sobie większego kawalku tortu. Mogą jeszcze tak zrobić, by dodać procesorek z ps4 wewnątrz ps5, zablokować dostęp i włączyć systemowo wsteczną jak pieniążki nie będą się zgadzać Wydaje mi się po prostu, że będzie to ficzer dodatkowy, który będzie dodatkowo obciążał koszt produkcji, a sony nie chce mieć powtórki z premiery ps3, do którego dokładało Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 BC gier PS4 obciazajacy koszt produkcji PS5? Co? Cytuj
Paolo de Vesir 9 105 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Byle do E3 2020. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 To logo nie powinno być żadnym zdziwieniem, bo lata temu dali nam znać, że aż do 9 będzie tak wyglądać 1 Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 14 minut temu, Figuś napisał: To kiedy to PS Meeting? Cytat The event will be called PlayStation Meeting 2020 and will take place on February 12th next year. 1 Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Wsteczna będzie z tego względu ,że jakieś gry do abonamentu trzeba dać Sony to mnie ogólnie zadziwia, mogło by w cyfrę dać gierki z 4 (pipi)anych generacji plus dwóch przenośnych i ludzie by szarpali to. Nintendo to samo z tym ,że oni to mieli ale się rozmyślili jednak xD Wsteczna jest ważna dla osób które kupują cyfrowo, niech pokażą ,że taka dystrybucja ma sens. Cytuj
ASX 14 640 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 20 minut temu, oFi napisał: The event will be called PlayStation Meeting 2020 and will take place on February 12th next year. jakieś źródło tych informacji? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Przecieki z sierpnia 2019 roku, więc chyba nie jest to oficjalna informacja. Cytuj
oFi 2 471 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 (edytowane) nie wiem czy przeciek czy nie, ale lata jakaś ustalona data po necie Edytowane 7 stycznia 2020 przez oFi Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 3 godziny temu, oFi napisał: Z biznesowego punktu widzenia kompatybilność wsteczna to strzał w kolano, jak ludzie z uśmiechem na ustach kupują remastery, które nie wymagają dużego budżetu A to, że xbox ma wsteczną to wynik tylko tego, by nie być trupem aktualnej generacji. I nadal będą kupować, bo remastery i wsteczna będą żyć koło siebie. Jest wiele osób, które w dany tytuł jeszcze nie zagrało i wybierze lepszą jakość remastera, nawet jeśli ten będzie na początku droższy. Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Nie wiem dlaczego ktoś się spodziewał czegoś po CES - ten swoją świetność ma dawno za sobą. Chcielibyście prezentować informacje o swoim najważniejszym produkcie w ramach eventu, który: a) nie ma w zasadzie dziennikarzy branżowych b) na płycie targowej przywrócił sex zabawki (no dobra, parę osób pewnie uzna to za plus, hehe :v) c) nie ma nic wspólnego z grami CES jest ważny dla innych form elektroniki użytkowej, bo można zaprezentować nowe technologie i line-up na zbliżający się rok (np. wiadomo teraz, że więcej firm będzie robiło oledy, a Hdmi 2.1 będzie w większości nowych tv). Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Raczej Sony się nie wycofa ze wstecznej, tym bardziej że taki hype jest koło tego robiony przez ludzi. Praktycznie w każdym miejscu można przeczytać teksty, że jak będzie wsteczna to bierze na premierę, sam się zaliczam do tej grupy. Ilość gier na PS4 jest tak duża, że nie sposób tego ograć na czas, a jakbym miał opcje grania na lepszym sprzęcie z krótkimi loadingami? Nie ma się nad czym zastanawiać. Bez wstecznej i lineupu, który zwala z nóg znów będą mieć powolny start. Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 ano nabrał się człowiek na bzdurne clickbajty na PudelekPomponikExtreme to załączył tą konferencję. No cudne logo...ech Cytuj
Patricko 1 398 Opublikowano 7 stycznia 2020 Opublikowano 7 stycznia 2020 Najlepszy był jakiś ziomek co się podszywał pod insidera na Reseterze. Twierdził, że będzie tak grubo, że nie chcemy tego przegapić Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi